tiistai 7. kesäkuuta 2016

3vee


Meneepäs aika hurjaa vauhtia. Huomasin blogin täyttäneen 3 vuotta toukokuun lopussa. Elämä ja koti on muuttunut aika paljon blogin aloittamisvuodesta. Myös blogin visuaalinen ilme on mielestäni mennyt eteenpäin, vaikka tällä hetkellä paininkin oman hajonneen kamerani kanssa ja joudun tyytymään kännykkäkuviin (ei ole mennyt tuo minun korjaamisprosessi putkeen, ihan omasta syystä). 

Tällä hetkellä elämme hyvin kiireisiä päiviä, sillä muutto uuteen kotiin häämöttää tämän kuun lopussa. Talolla riittää vielä tekemistä, joten pitkiä päiviä on tiedossa. Isoja muutoksia on kuitenkin jo tapahtunut ja niitä pääsen pian teille esittelemään. Kaiken tämän kiireen keskellä bloggaamiselle on jäänyt hyvin vähän aikaa, mutta pian tämä tahti taas helpottaa ja elämä normalisoituu.

Tällä hetkellä mielessä ei pyöri pelkästään remontoiminen, sillä tulevan kodin sisustaminen näin ajatuksen tasolla on jo pitkällä. Alkuun huoneiden sisustamisessa tullaan näkemään paljon kierrätettyä, tuunattua, itsetehtyä ja meillä jo entuudestaan olevaa. Uusia hankintoja mietimme varmasti alkuun tarkkaan, vaikka oma ostoslista (haavelista) alkaakin olemaan jo aika pitkä. Sohvan olemme jo ostaneet ja se odotteleekin sisälle pääsyä varaston nurkassa. Muuten olen tehnyt sen verran kivoja löytöjä, joita tuunaamalla saamme varmasti loihdittua kivoja sisustuksellisia kokonaisuuksia. En malta odottaa siihen, että pääsen niitä näyttämään teille.


Mukavaa viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Jänniä juttuja. Tsemppiä muuttoon ja pakkailuun :) Muistan vielä millaista tuo aika on, vaikka itselläni nyt paljon pienempi "kohde" olikin ja elämä muutenkin vähän erilaista ;)

  VastaaPoista
 2. Odotan innolla kuvia uudesta kodistanne!

  VastaaPoista
 3. Onnea kolmevuotiaalle! Äkkiä se aika hujahtaa, minullakin blogi on ollut jo viisi ja puoli vuotta eikä tunnu että siitä nyt niin kauan olisi kun aloitin :-D

  VastaaPoista
 4. Onnittelut näin hieman myöhässä, blogisi taipaleesta! Ja, tsemppiä nyt loppurutistukseen tuon remontin ja muuton osalta. Ja, asumalla kotia sitä huomaa tarpeet yms kodissa. Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ihanaa, kohta päästään seuraamaan uuden kodin sisustamista! :) :)

  VastaaPoista
 6. Onnea kolmevuotiaalle! :) On teillä kyllä melkoinen tahti, ihan hyvällä omallatunnolla voi bloggailussa välillä höllätäkin. <3 Tsemppiä loppukiriin!

  VastaaPoista
 7. Onnea 3 vuotiaan blogin johdosta! Innolla odottelen kuvia uudesta kodistanne. Tsemppiä remppaan ja muuttoon! :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut blogille! Ja ihanaa päästä seuraamaan uuden kotinne sisustamista !

  VastaaPoista
 9. Onnea leikki-ikäiselle heiluvalle heinälle <3

  VastaaPoista
 10. Onnea 3v!! Blogissani on arvonta, käy kurkkaamassa!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...