lauantai 23. heinäkuuta 2016

Kauniit kukat uudessa kodissa

Me olemme siirtyneet kesälomalle ja luvassa on pelkkää rentoutumista. Viime postauksessa olleet muuttostressit on pyyhkäisty pois harteilta ja muutenkin katse on siirretty remontista aivan muihin maisemiin. Nimittäin ajoimme eilen Umeåån hotelliin yöksi ja tänään jatkoimme matkaa Tukholmaan. Täällä sitä istuskellaan nautiskelemassa kesästä, lämmöstä ja leppoisasta menosta. Lisää lomasta voin kertoa myöhemmin, koska tarkoituksena on lomasta huolimatta kirjoitella blogiin. Kerrankin on aikaa!

Torstaina ystäväni tuli miehensä kanssa meillä käymään kylässä. Samalla sain esitellä mitä kaikkea olimme taas saaneet aikaan. Muuton kunniaksi saimme aivan ihanan kimpun kukkia, jotka tottakai piti heti kuvata. Käteen tosin tarttui vain kännykkä, joten kuvien laatu on myös sen mukainen (anteeksi). Kuvien myötä pääsette hieman kurkistamaan uuden kodin olohuoneen sisustukseen. Paljon vanhaa, mutta myös jotain uutta. Tästä uudesta olen erityisen innoissani. Myös remonttitavarat näkyvät parvekkeella, mutta niistä ei kannata välittää.

Kiitos kaikille viime postaukseen kommentoineille ja viestiä laittaneille. Itse pystyn tästä helposti jatkamaan eteenpäin, vaikka rahojen menetys harmittaakin. Enemmän olen harmissaan työnsä menettäneiden työntekijöiden puolesta.Lämmintä ja aurinkoista viikonloppua!


16 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa, että raskain vaihe on ohi! Onnea uuteen kotiin ja aivan ihanaa lomaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos <3 kyllä tuo muuttaminen oli taas yhdenlainen ponnistus. En tykkää kyllä yhtään!!!

   Ihanaa lomaa teillekin <3

   Poista
 2. Voi miten ihanan näköistä! Mahtavaa lomaa <3

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! Nopeasti saitte muuton tehtyä ;DD

  Kesäinen Tukholma on niin kaunis. Voi kunpa ehtisi itsekin piipahtaa siellä viimeistään syksyllä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sally <3 Nopeasta en nyt tiedä, mutta ainakin se tuntui olevan ikuisuus projekti :D

   Tukholma on kyllä kaunis, vielä en ole keskustassa käynyt, mutta toivottavasti huomenna ehtisin <3

   Poista
 4. Paljon onnea uuteen kotiin <3 Ja ihanaa kun hurjan loppurutistuksen jälkeen pääsitte heti kunnolla lomailemaan. Hyvää lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos <3 Kyllä tämä loma tuli ihan parhaaseen hetkeen. Olin aivan loppu :/ Nyt tuntuu jo hyvältä ja olo rentoutuneelta.

   Poista
 5. Onnea uuteen kotiin ja hyvä ja rentouttavaa lomaa..:)

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin <3
  Ihana tuo valon määrä uudessa kodissanne. Mä olen sitten tupareihin varannut yhden majapaikan teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3 Kännykkäkuva ei nyt aivan annan valon määrälle oikeutta, mutta muutos on kyllä huikea :) Nyt ei ole enää pimeä koti :) Olet ehdottomasti tervetullut ja paikka on varattu. Pitääkin alkaa miettimään milloin ne pidetään.

   Poista
 7. Oikein paljon onnea uuteen kotiin! Varmasti ihana tunne olla kovan urakan jälkeen kotona! Sitä odotan itsekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Oli kyllä helpotus muuttaa, koska nyt remontin jatkaminen on aavistuksen helpompaa. Isoimmat jutut on tehty, joten nyt voidaan rauhassa tehdä loput jutut. Tsemppiä teillekin!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!