perjantai 1. heinäkuuta 2016

Mikä ihmeen muutto?
Niin ne suunnitelmat vain muuttuivat. Tänään piti olla ensimmäinen päivä uudessa kodissa ja täällä sitä vieläkin väliaikaiskodissa asustellaan. Loppuvaiheeseen on liittynyt jos jonkinlaista estettä ja aikataulumuutosta. Moni asia johtanut toiseen ja sitten kun alkaa tökkimään niin näköjään tökkii kaikki. Onneksi ei mitään isompaa tai vakavampaa, mutta muuttaminen ei ollut vielä kuitenkaan järkevää. Tähän kotiin ei ollut vielä tulossa uusia asukkaita, joten saimme helposti jatkettua vuokrasopimusta. Toivottavasti pääsemme kuitenkin pian muuttamaan. 

Nyt voimme hiljalleen aloittaa tavaroiden siirtämisen talolle ja samalla karsia tavaroita entisestään. Vaikka vuosi sitten tehtiin karsintaa raa`alla kädellä, edelleen kaapeissa lojuu turhanpäiväisiä juttuja, joita ei olla nyt viimeiseen vuoteen tarvittu. 

Nyt huomaan itsessani jo remonttiväsymystä, vaikka edelleen nautin puuhastelusta talolla. Ehkä tähän malttamattomuuden (väsymisen) tunteeseen vaikuttaa suurelta osalta se, että olen kasannut tuleville viikoille/kuukausille monen monta projektia. Tiedossa on siis vanhan uudistamista, tuunaamista, maalaamista, ilmeen kohotusta. En malttaisi odottaa niiden projektien kimppuun pääsemistä.

Kävin neidin kanssa poimimassa kesäkukkia lenkkipolun varrelta. Niitä ripoteltiin ympäri kotia. Ystäväni tulivat meille saunomaan, joten mikä sen helpompi tapa koristella kotia kuin luonnonkukilla. Ilmaista ja kaunista! Naiset tuolla nyt saunovat kun itse olen nukuttamassa poikia. Nyt alkaa olla kuitenkin jo sen verran hiljaista, että taidan itsekin siirtyä löylyihin. Tiedossa on ystävien täyteinen viikonloppu <3


Oikein ihanaa viikonloppua teillekin!

9 kommenttia:

 1. Tsemppiä! <3 Harmillista, että muutto venähti, mutta parempi tehdä rauhassa ja perinpohjin tässä vaiheessa ja muuttaa sitten, kun on jo mukavaa asustaa uutta kotia. Onneksi saitte mukavaa viikonloppuseuraa, josko remppaväsymyskin siitä talttuisi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäänyt näköjään remonttikiireissä vastaamiset roikkumaan. Onneksi saatiin muutto vihdoin tehtyä ja nyt remonttitahti hidastui kertaheitolla. Pakko oli vaan hidastaa tahtia. Onneksi nyt pystyy helpommin remontoimaan kotoa käsin, ilman aikataulusta stressaamista.

   Poista
 2. Ihanan rentoutaavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä rempan loppumetreille! Varmsti turhauttavaa kun muutto lykkääntyy, mutta kyllä se on sitten palkitsevaa kun viimein saatte nukkua ekan yön uudessa kodissa. Ja sitten pääset sisustamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo vain aikaa. Onneksi tuo kaikki on jo takana päin, vaikka remonttia edelleen tehdään.

   Poista
 4. ihania kuvia<3
  Hurjasti tsemppiä vielä muuttoon! Tuo on kyllä jännä miten meidänkin kaapeista aina löytyy jotain karsittavaa?!!:)

  VastaaPoista
 5. Voi harmi, ettei muutto vielä onnistunut, mutta kyllä se toivottavasti pian onnistuu. Kauniita kukkia olette poiminut. Ihanaa sunnuntai iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Vastaaminen jäänyt roikkumaan. Heti tuli ikävä kesää ja noita kauniita kukkia. Muuttoa tosin ei yhtään :D

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...