maanantai 25. heinäkuuta 2016

Piipahdus toiletissa

Meidän yläkerran pieni vessa alkaa olla pientä viilausta vaille valmis. Enää nimittäin puuttuu seinään kiinnitettävä patteri, joka jouduttiin poistamaan maalauksen ajaksi. Tällaiset patterit voisin surutta muutenkin poistaa, mutta kaukolämmön vuoksi ne taitavat olla aika oleellisen tärkeät, joten jätetään ne vain paikoilleen. Lisäksi seinältä uupuu peili ja valaisin. Itseasiassa koko tilassa ei ole vielä valaisinta, mutta eiköhän sekin löydy piakkoin. Haaveissa on myös löytää kauniin yksinkertainen neliön tai pyöreän mallinen peili. Seinässä oleva pistorasia vain hieman rajoittaa peilin kokoa, joten kovin suurta peiliä en voi etsiä.

Tarkoituksena on alkuun kokeilla valaista tila pelkästään seinään kiinnitettävällä valaisimella, koska meidän sähkömies ei ole kovin innoissaan ryömimässä matalaan katon välitilaan. Vielä jää siis nähtäväksi onko tämä ryömiminen aiheellista (ainakin sähkömies oli esittänyt miehelle toiveen puhua vaimo ympäri :)). Tässä vessassa ei kuitenkaan ole tarvetta meikkailulle, joten perusvalaistus pitäisi riittää . Yksi oleellinen juttu vessasta myös puuttuu ja tämä on ehkä se tärkein ainakin vieraiden kannalta, nimittäin ovi. Maalauksen alla oleva ovi on vielä viimeistelemättä ja asentamatta. 

Toivottavasti saataisiin pian tila valmiiksi ja pääsisin sitä paremmin kuvaamaan. Tarkoituksena on myös näyttää tila alkuperäisessä kunnossa, mutta palataan tähän myöhemmin. 


Aurinkoista viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää!

  Jos päädytte pelkkään seinävalaisimeen voisin lämpimästi suositella Flosilta esim. Mini glo ball-valaisinta, se on kivan hintainen ja antaa tehokkaan tasaisen nätin valon. Tai Flosin All light-pitkä putkivalaisin, se heittää jo sellaiset valotehot, että wau. Tämä on sitten hinnakkaampi, mutta upea.

  Peiliksi sopisi tietty byLassenin ohutreunainen ihanuus :)

  Kivaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos mahtavista suosituksista. Pitää ehdottomasti tutustua noihin Flosin valaisimiin. Jos muistan oikein, ne ovat todella kauniita. ByLassenin peiliä olenkin jo ihaillut. Se on todella kaunis <3 (taidat tuntea minun maun hyvin :))

   Ihanaa kesää sinullekin!

   Poista
 2. Näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 3. Lattia <3

  I feel you noista pattereista.. yök! Meillä on sähkölämmitys ja onneksi sairaan vanhat sähköpatterit, jotka joutuu pikkuhiljaa vaihtamaan uusiin ;) Mietin sellaisia oikein paksuja öljykiertoisia, tietkö oikein vanhan näköisiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia on kyllä niin ihana minunkin mielestä <3 Patterit ovat kyllä vähemmän kivat! En tykkää yhtään, mutta kaukolämpöä ei oikein taida saada muulla tavalla. Sellaiset vanhat paksut patterit ovat jo asia erikseen. Ne on kauniita!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tykkään itsekin kovasti <3 (käyn vähän väliä niitä hipelöimässä :))

   Poista
 5. Oi, mikä lattia! Tuollaisesta olen haaveillut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Olen itsekin pitkään haaveillut tästä ja nyt sen viimein sain :)

   Poista
 6. Niin nättiä. Sinun blogisi on kyllä niin silmänkarkkia! :) Mistä nuo ihastuttavat korit ovat?
  pienet.suloisuudet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Ihana kuulla, että tykkäät :) Korit ovat Tine K Homen.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...