sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Vaatekaapin ilmeen kohotus


Aina kaikkea ei tarvitse vaihtaa kokonaan, riittää kun ilmettä nykyaikaistaa ja saa näin täysin uuden näköisen kokonaisuuden. Näin me teimme pojan makuuhuoneen vaatekaappien kanssa. Vanhat kaapinovet eivät vastanneet meidän toiveita, liika keltaisuus häiritsi ja halusimme seinästä huomaamattoman kokonaisuuden. Teetimme vanhoihin runkoihin uudet liukuovet paikallisella puusepällä. Kaapeista tuli juuri sellaiset kuin toivoimmekin, huomaamattomat. Toki huoneen ilme näyttää nyt valkoistakin valkoisemmalta, mutta uskon kokonaisuuden olevan täydellinen kun saamme huonekalut järjestykseen.Kaapistossa on rutkasti tilaa vaatteille, mutta myös leluille ja peleille. Ja mukava yksi kiva lisä on kaapin sisältä löytyvä peili, jonka päälle saa sytyttettyä valot. Tällaista ei ihan joka jätkän kaapista löydykään :)


Viimeisen kuvan myötä pääsette huoneen entiseen tunnelmaan. Paljon kellastunutta mäntyä, joka ei kuulu suosikkeihini. Mänty toki on kaunista, mutta harmillisesti se ei kellertävänä ihastuta lainkaan. Kellertävät kaapinovet eivät myöskään lisäänneet huoneen viehätystä.


Viikonloppu vierähti ystävien häissä Turussa. Takapuoli puutuneena matkasimme taas Suomen kahteen kertaan läpi, mutta tuollaisten juhlien vuoksi sen tekee todella mielellään. Ehdimme lisäksi nähdä useampia ystäviä viikonlopun aikana, joten koko viikonloppu oli oikein onnistunut kokonaisuus. 


Onnea vielä S & M <3


16 kommenttia:

 1. No kyllä vain, aika mukava ilmeenkohotus! :) Juuri ihastelin kyseisen hääparin ensimmäistä kuvaa, jonka näin. S on vanha koulukaverini. Maailma on pieni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Aika hauska sattuma <3 M taas on miehen kavereita pitkältä ajalta, joten sitä kautta tunnetaan. Oli kyllä niin ihanat häät ja niin heidän näköiset <3

   Poista
 2. No huh huh, aikamoinen muutos... parempaan suuntaan! Iso kaappi on luksusta, varmasti myös pikkumiehen valtakunnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ilme muuttui kyllä kerta heitolla ja iso kaappi on kyllä todellakin plussaa. Sinne mahtuu paljon leluja ja muutakin tavaraa säilytykseen. Sitä tilaa ei tunnu olevan koskaan liikaa

   Poista
 3. Aika huima muutos pojan huoneessa, ei uskoisi samaksi tilaksi! Kyllä vain valkoinen maali ja uudet liukuovet saavat ihmeitä aikaan! Ja mahtava yksityiskohta tuo peili, siitä on varmasti iloa moneen kertaan. :)

  Mukavaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, ei kyllä uskoisi samaksi tilaksi tai edes koko taloksi. Valkoinen maali tekee ihmeitä. Olen myös tosi tyytyväinen levytettyihin seiniin. Paneelitkin ovat kauniit, mutta niitä oli joka huoneessa, kaikille seinillä. Se oli vähän liikaa!

   Tuo peili on varmasti hyödyllinen myöhemminkin. Ja valot ovat kyllä hyvät talveakin ajatellen.

   Ihanaa kesäistä viikkoa!

   Poista
 4. Miksi edes yrität selitellä miksiet pitänyt entisistä kaapinovista ja päädyitte vaihtamaan ne? Tuskin nuo rumat vanhat pinnat viehättävät enää kenenkään silmää nykyään. Mutta aivan ihanan lopputuloksen olette saaneet aikaan, koko ilmettä muuttamalla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa... Olet kyllä niin oikeassa. Ihan liikaa selittelen :) Pinnat olivat meidänkin mielestä suorastaan jo rumat. Kellastuneet pahasti...

   Kiitos <3

   Poista
 5. Vau mikä muutos! Ja ihana idea jättää tuo peili kaapin sisään. Onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Peili on varmasti myöhemminkin hyödyllinen niin pojulle ja ehkä myöhemmin myös tytölle. Jos vaikka joskus vaihtavat huoneita.

   Poista
 6. Voi hyvänen aika, mikä muutos! Aivan upealta näyttää!

  Valoisaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu <3 Muutos on kyllä meistäkin mieluinen!

   Poista
 7. Tuli kyllä kuin aivan eri huone! Tosi tyylikäs lopputulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Huoneen ilme on kyllä muuttunut todella paljon ja meistäkin parempaan suuntaan :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...