sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Juuri tätä kaipasin


Voi miten ihana viikonloppu takana. Ystäväpariskunta tuli meille viettämään viikonloppua ja samaan aikaan kaupunkiin saapui useita muitakin ystäviämme. Päätimmekin pitää remonttivapaan viikonlopun ja nauttia näistä rakkaista ihmisistä. Vietettiin eilen naisteniltaa ja suunnattiin vielä yöelämäänkin. Hauskaa oli, vaikka tänään olenkin tuntenut nahoissani etten juurikaan enää käy missään ulkoilemassa.Tänään leppoisan päivän päätteeksi katoimme pöydän kauniiksi ja kokkailimme yhdessä. Oli kyllä mukavaa katsella jalkapalloa ja seurustella samalla hyvän ruoan parissa. Joku saattoi kuvista jo huomata, että keittiön betonivalaisimet ovat kadonneet ja meidän vanha valaisin on palannut paikalleen. Edelleen riippumaan aivan liian ylös... Betonivalaisimet nimittäin kiikutettiin jo uudelle kodille, jotta pystyttiin katsomaan sähkömiehen kanssa niille sopivat paikat.
Minulla päättyykin tänään loma. Huomenna palaan taas takaisin töihin. Jatkossa pitää taas työpäivien päätteeksi lähteä remontoimaan, mutta sitä tekee ihan mielellään, koska muutto alkaa olla jo lähellä. Ja eihän minun lomapäivät onneksi ole täysin käytetty. Jätin nimittäin muutaman vielä loppukesälle, jolloin saan toivottavasti viettää täysin remonttivapaan loman perheen kanssa yhdessä touhuillen.


Ihanaa kesälomaa sitä viettäville!


8 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta viikonlopulta ja loman päättäjäiseltä <3 Mukavaa töihinpaluuta ja tsemppiä remppaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 tuo viikonloppu oli kyllä ihana! Ystävät ovat parasta!

   Poista
 2. Mukava viikonloppu varmasti takana ja hyviä hetkiä myös työpäiviin <3

  VastaaPoista
 3. Näytti olevan hauskaa ;)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa mukavalta loman päätökseltä. Tsemppiä töihin ja rempan viime metreille! Minulla myös lomat tällä erää lusittu ja huomenna töihin. Mistä löytyisi motivaatio...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kaikki lomat kesältä lomailtu, kyllä noihin muistoihin kiva palata näin myöhemminkin :) motivaation hakeminen voi olla välillä hiukka hankalaa, varsinkin jos on lomaillut pitkään. Mulla ei ehkä ehtinyt tulla niin sitä lomamoodia koska lomat oli sen verran lyhyitä.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...