perjantai 29. heinäkuuta 2016

L-O-M-A


Jokainen blogini lukijoista varmaan huomasi meitä vaivaavan remontti- ja muuttoväsymyksen, joka oli pakko saada katkaistua. Ja mikä sen paremmin katkaisee kuin loma. Lähdimme perjantaina heti töiden jälkeen ajamaan Ruotsin itärannikon kautta kohti Tukholmaa, jossa tapasimme miehen vanhemmat. He olivat tulleet meitä vastaan purjehtien Turun saaristosta. 
Pääsimme nauttimaan purjehtien saaristolaiselämästä. Kiersimme Tukholman lähisatamissa, yövyimme rauhallisissa poukamissa ja hieman vilkkaimmissa satamissa. Jokainen päivä oli kuin uusi seikkaulu, koska nähtävää riitti. Ihana oli huomata miten lapset nauttivat veneen keulassa kastumisesta, kalastamisesta, uimisesta ja isovanhempien seurasta. Taisin pariinkin otteeseen kuulla lasten suusta; ´tämä on paras loma ikinä`. 

Useisiin satamiin pääsi yhteisaluksella, joten vastaavan loman pystyisi viettämään myös ilman omaa venettä. Satamista löytyi erilaisia majoitusvaihtoehtoja, joten yöpyminenkin onnistuisi helposti. 

Purjehtiminen, laineilla keinuminen ja yhdessä tekeminen sai meidän täydellisesti unohtamaan remontin ja muut stressin aiheuttajat. Oli ihanaa vain olla ja nauttia.


<3

4 kommenttia:

 1. Nauttikaahan lomasta. Nyt ainakin ilmat suosivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, loma oli mitä ihanin ja säät kyllä suosi meitä <3

   Poista
 2. Kuulostaa täydellistä lomalta ja rentoutumiselta, ihania kuvia! <3 Leppoisaa loman jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma oli kyllä niin leppoisan rento, voisin sanoa täydellinen. Nyt ei ole stressistä tietoakaan :)
   Kiitos <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...