keskiviikko 10. elokuuta 2016

Kun mies "innostuu" sisustamaan


Ennen remontin aloittamista miehelläni ei ollut minkäänlaista kiinnostusta kodin sisustamista kohtaan. Minun tyynyliinojen vaihtamiselle, asetelmien tekemiselle ja muulle hösäämiselle lähinnä naureskeltiin, mutta nyt olen alkanut huomaamaan muutosta josta olen erittäin tyytyväinen. Toki olemme aina tehnyt isot päätöksen yhdessä, mutta nyt huomaan miehen kiinnostuneen enemmän ja enemmän sisustamisesta ja näin tuomaan omat mielipiteensä esille. Ei häntä edelleenkään nähdä laittelemassa asetelmia, mutta suunnittelemassa ja toteuttamassa isompia kokonaisuuksia. Toki tähän sisustamisintoon on vaikuttanut ison remontin aikataulu, vaimon liian pitkät pähkäilyt ja vaadittavien nopeiden päätösten tekeminen.


Ostin pari vuotta sitten meille paljon puhutun String Pocket hyllyn. Vuosi sitten muuttaessa edelliseen kotiimme hylly jäi kaappiin odottelemaan seinälle ripustamista ja siellä se olikin koko vuoden. Ehdin jo suunnitella hyllyn laittamista neidin tai vanhemman pojan huoneeseen, mutta mies oli löytänyt se muuttotavaroiden joukosta ja päättänyt laittaa sen keittiöön. Viime viikonloppuna löysinkin miehen keittiöstä mallailemasta paikkaa hyllylle ja pian hylly olikin jo seinässä. Paikka oli itseasiassa String Pocketille loistava, vaikka olinkin ajatellut laittavani seinälle toisenlaisen hyllyn. Tarkoituksena oli löytää jonkin muun värinen hylly kuin valkoinen, mutta aika kivasti ihan valkoinenkin hylly sopii seinälle. Pitää vain tuoda värejä keittiöön astioilla ja kasveilla. 

Nyt nostin hyllylle muutamia käyttöastioita, sokeripurkit ja teekannun. Lisäksi sujautin viherkasvin Ranskasta tuotujen kastanjoiden pussiin ja nostin pöydälle ystäväni tuoman liljakimpun.Hylly on asennettu niin, että keittiön aamiaiskaappi mahtuu avautumaan seinää vasten ilman, että hylly on liian lähellä ikkunaa. Mukava olisi ollut saada tähän vähän leveämpi kokonaisuus, mutta avautuvan kaapin vuoksi yksi hylly sopii tilaan loistavasti.


Remonttitahti on tällä hetkellä hyvin hitaalla vaihteella, koska välillä mentiin liiankin lujaa. Keittiön viimeisten silausten tekeminen on jäänyt vähän roikkumaan, mutta eiköhän me saada nekin pian tehtyä. Korkeiden kaappien päälle tulisi asentaa peitelevy ja välitilaan en ole osannut päättää materiaalia (vaimon tyypillistä pähkäilyä)// My husband slowly starting to show some interest in decorating with me. I think its because of the amount of work we had to put in the renovation. Also my indecisiveness and the time table may have forced him to take part.

6 kommenttia:

 1. Piti oikein jäädä ihailemaan ja näytin miehellekin että jotkut miehet ne laittaa hyllyjä omin päin seinään ja vielä noin hienosti! Mun 8v tyttö kysyi samalla että miksi sinulla on monta husbandsia (mun tytöt ovat englanninkielisiä pääasiassa ja lukevat vain englanninkielisen tekstin):D Sanoin etten tiedä mutta voi olla että oot vaan vahingossa pistänyt yhden ylimääräisen ässän sinne perään:) Mies taas huomasi hyllyn sijaan tuon massiivisen sitruspuristimen??? Onhan se sitruspuristin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Nauroin vähän tälle kommentille :) vähän väsyneillä silmillä kirjoitettu teksti. Ei mulla ole kahta miestä, ainakaan tietääkseni. Kiitos kun korjasit, pitääkin heti pyyhkäistä s pois kun pääsen koneelle (voi olla muitakin virheitä). Ettei vaan mies luule täällä pyörivän toinenkin hyllyjen asentaja :D

   Tämä miehen innostus on kyllä mahtavaa, pari vuotta sitten jo taulunkin asentaminen oli työn ja tuskan takana. Sille ollaan nyt vähän naureskeltukin. Tuo on meidän mehupuristin/sitruunapuristin, aivan loistava ja kovassa käytössä. Varsinkin nyt kun sillä on tilaa olla pöydällä. Miehen ostos muuten ;)

   Poista
 2. Haha, meilläkin on mies remontin myötä vähän innostunut sisustamisesta, onneksi meillä on samanlainen maku.. tai ehkä mies on vain omaksunut mun sisustusmaun, käy hyvin! Itse olen kyllä sellainen sisustusnatsi että täytyy myöntää että voisin vähän nikotella jos mies yhtäkkiä alkais ominpäin pistämään hyllyjä seinälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit... luulen, että meillä on käynyt juuri noin. Mies on omaksunut minun sisustusmaun. Aika hyvin ne onneksi nykyään menee yksiin ja mielelläni aina kuuntelen miehen mielipiteen. Meillä voisi olla montakin asiaa vähän eritavalla jos saisin itse päättää kaikesta. Minä olin kyllä tosi yllättynyt, että mies uskalsi lähteä rohkeasti kiinnittämään hyllyä seinäänn <3

   Poista
 3. Todella hyvä paikka Stringille, sopii kauniisti tuohon kohtaan! Ja pisteet tietenkin miehelle, että on oma-aloitteinen sisustusasioissa. :) Todella kaunis teidän uusi keittiö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin hylly sopii keittiöön todella hyvin. Ja uskon, että minun suunnitelman toteuttaminen olisi taas venynyt ensi vuoden puolelle, joten todellakin parempi näin :D

   Kiitos <3 Tulehan joskus katsomaan sitä livenäkin.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...