torstai 29. syyskuuta 2016

Niin hyvä tunne


Juuri kun viime postauksessa näytin viime aikaisia löytöjä, tänään tein sitten ihan kunnon löydön. Voi vitsi miten mahtavaa! Vielä en ehtinyt ottamaan kameraa esille ja räpsimään näistä uusimmista löydöistä kuvia, mutta lupaan varmasti ne esitellä kunhan saan ne vain ensin paikoilleen.Aika usein joku kysyy miten teen näitä löytöjä. Totuus on, että minulla on ollut älyttömän hyvä tuuri mukana. Ja aika usein ne jutut mitkä ovat minusta parhaita, muut eivät halua. Ilmeisesti minun löydöt ei hetkauta suurta massaa tai sitten osaan katsoa niiden potentiaalin nuhjuisesta, ei niin edustavasta kuvasta. Ehdottomasti parhaimpiin löytöihini kuuluva hyllykkö ei tuntunut kelpaavan kenellekään. Sen lahjoittaja ehti jo huhuilla hakijan perään useamman kerran, kunnes ilmoitus ponnahti minun eteeni. Onnesta soikeana hain "kelpaako tämä enää kenellekään" -hyllykön kotiini.


Olen kaiken tämän ostamisen ja kuluttamisen tilalle löytänyt itselleni sen mieluisimman eli kierrättämisen. Kaiken ei tarvitse aina olla uutta, vaikka itsekin ostan kyllä niitäkin. Varsinkin näin isompaa kotia remontoidessa ja sisustaessa ihan kaikki ei kävele vastaan kirpputoreilla ja kierrätyskeskuksissa. Lähes aina kuitenkin yritän etsiä ensin tuotteita käytettynä. Tästä aiheesta itseasiassa Jutta kirjoitti vasta erittäin hyvän postauksen. Naureskellen luin sen, koska huomasin olevani hyvin samanlainen.


Postauksen kuvat eivät nyt niin älyttömästi koske tätä aihetta, vaan enemmänkin sitä hyvää fiilistä, jonka olen viime aikoina kokenut. Aikasemmin päällä ollut stressi alkaa olla kadonnut ja remonttikin on edistynyt. Ansaitsin siis herkun ja hyvän kahvin. Näistäkin kuvista esiintyvistä tavaroista tuolin ja maton olen ostanut kierrätettynä muutamalla eurolla. Tämän tuolin aitoutta toki suuresti epäilen, mutta aidon version taisin löytää viime viikon kirpparikierroksella. Ainakin suuresti epäilen niin. Aitoja tai ei, hyvä mieli löydöstä joka tapauksessa tuli. Nyt lopetan tästä aiheesta aiheesta jauhamisen ennen kuin kyllästytte (olen vain niin innoissani).

Kohta on taas viikonloppu. Se tulee taas kyllä tarpeeseen. Perjantai-illan ohjelmaan kuuluu poikien hoitopaikan talkoot, jossa vanhemmat auttavat paikkojen kunnostuksessa ja pihatöissä. Talkoiden jälkeen istutaan alas rennommissa merkeissä ja tutustutaan muiden lasten vanhempiin. Tiedossa on varmasti kiva ilta.


Mukavaa torstai-iltaa!

6 kommenttia:

 1. Mä oon kyllä myös ihan hurahtanut kierrättämiseen. Meidän talossa on esim kaikki sohvat ja nojatuolitkin ostettu käytettynä. Oli helppoa kun tiesi milloin muutetaan niin oli hyvin aikaa etsiä niitä. Ja tuo taitokin kyllä kehittyy,että osaa kattoa sillä "tuunaus silmällä" tavaroita:)
  Jään siis mielenkiinnolla odottamaan mitä sä nyt oot löytänyt:)
  Ihanaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierrättämisestä tulee kyllä niin hyvä mieli ja miten hyvää tavaraa ihmiset laittavatkaan kiertoon. Aina ei todellakaan tarvitse ostaa uutta, käytettynä Tori tuntuu olevan pullollaan kaikkea kivaa. Voin paljastaa, että olen tehnyt aika paljonkin löytöjä, joita ei blogissa olev vielä näkynyt. En vain ole päässyt kaikkia tiloja vielä sisustamaan... Pysyhän siis linjoilla <3

   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Mielenkiinnolla odottelen, mitä ihanaa olet löytänyt! Aivan ihania tunnelmakuvia ja mukava kuulla, että remonttistressikin alkaa olemaan selätetty. Leppoisaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, aika monta ihanuutta kieltämättä. Kumpa vain pääsisin nyt sisustamaan muutenkin paikkoja, että kalusteet pääsisivät oikeuksiin :) Remonttistressi on nyt ainakin selätetty, olen ottanut nyt leppoisemman asenteen. Pyrin koko ajan tekemään jotain, mutta ilman paniikkia ja kiirettä.

   Ihanaa alkavaa viikkoa <3

   Poista
 3. Mä en ymmärrä mistä sä bongaat noita?? Mä en löydä ikinä mitään vaikka yritän etsiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein osaa sanoa... kai oma silmä on harjaantunut, kuten yläpuolella Ulla sanoi. Välillä toki on ihan tuurista kiinni, että satun jonkin huomaamaan juuri oikeaan aikaan. Ja ehkä tämä remontti ajaa minut etsimään tavaroita käytetyistä, koska rahallinen panostus on edelleen talossa :) Nyt vain kokeilemaan, löydät ihan varmasti kivoja juttuja :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...