lauantai 17. joulukuuta 2016

Pehmeyttä ja kotoisuutta
Rakastan kodin sisustamisessa pehmeitä materiaaleja kovien pintojen ja selkeiden linjojen kaveriksi. Alakerran takkahuone on ollut tähän saakka tila, jonne on vain raahattu kaikki ylimääräinen, paikkaa hakeva huonekalu. Tila on ollut enemmänkin luotaan työntävä kuin kutsuva. Pienillä muutoksilla sain mielestäni tilaan pehmeyttä ja kotoisuutta, joka sai aikaan sen, että tilassa viihdytään nykyään paljon paremmin.

Sain ystäväni avustuksella ostettua meille himoitsemani Annon Jalpaikka -maton. Ehdin jo pelkäämään, etten löydä mattoa enää mistään, kunnes bongasin sen vielä Helsinkiläisestä liikkeestä. Onnekseni ystäväni osti sen minulle ja sain järjestettyä sille vielä helposti kotiinkuljetuksenkin. Pehmeyttä lisäämään kaivoin varastossa olleen taljan esille ja kiikutin erilaisia tyynyjä sohvalle. 


Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

2 kommenttia:

  1. Ihanan tunnelmallista <3 Ja mahtavaa, että sait haluamasi maton vielä! Oikein mukavaa neljättä adventtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenni <3 Hiljalleen tuo alakertakin alkaa näyttämään joltakin, vaikka kalusteet haluaisinkin vaihtaa. Tuo matto on tosi ihana, onneksi sain sen ystävien avustuksella. Oikein mukavaa neljättä adventtia sullekin!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...