tiistai 13. joulukuuta 2016

Pöytä kuntoon ja suunnitelmat valmiiksi


Aika tuntuu lentävän siivillä ja joulu on jo kohta ovella. Samalla omassa elämässä tapahtuu isoja muutoksia, joista olen todella innoissani. Nämä kyseiset muutokset ovat vieneet paljon omaa aikaa ja vielä kun pääälle laittaa työt, arjen kiireet ja kodin kunnostamisen, niin voidaan puhua ettei minun päivästä tekeminen lopu aivan helpolla.


Innostuin viikonloppuna laittamaan olohuonetta ja ruokailutilaa. Samalla kokeilin ruokapöydälle vaaleanharmaata pellavaliinaa, jonka ostin Anttilan alennusmyynneistä. Liina jää harmillisesti hieman vajaaksi pitkälle pöydälle, mutta onneksi sitä pystyy fiksailemaan pidemmäksi.Vietämme tänä vuonna poikkeukselisesti joulun ystäväperheen luona, joten meidän ei tarvitse sen vuoksi omassa kodissa kovin laitella joulua. Mutta vuoden viimeisiksi päiviksi kotimme täyttyy ystävistä. Pari ystäväperhettä nimittäin matkaa meille vuoden vaihetta viettämään. Luultavasti oleilemme muutaman päivän meillä ja karkaamme uudeksi vuodeksi mökkeilemään. Sen vuoksi liinaakin pitää sovittaa valmiiksi ja suunnitella hieman tulevia ruokailuja. 

Onnekseni olen haalinut kasaan kymmenen erilaista wieniläistuolia (joista osa edelleen odottaa maalausta) ja näin saamme koko porukan mahtumaan saman pöydän äärelle. Viimeisimmän erittäin hyvä kuntoisen tuolin löysin neljällä eurolla. Ei lainkaan paha hinta. Joko teillä on koti puunattu valmiiksi joulua varten ja lahjat hankittu? Me ollaan niiden osalta myöhässä aikataulusta, mutta ehkä me pinnistetään tämä viimeiset päivät ja päästään sitten rennosti viettämään joulua ja uutta vuotta. 

Minusta ei ole hetkeen kuulunut, koska koneeni ei jostain syystä päästänyt minua nettiin useampaan päivään. Ihanaa kun ongelma vihdoin saatiin korjattua.


Ihanaa viikkoa <3

2 kommenttia:

 1. Kaunista ja tunnelmallista <3 Täällä on jouluhommat aika pitkälti hoidettu, kun ei mekään kotona vietetä joulua. :)
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Ihana kun jaksat kommentoida :) Moni näyttää joulun seudulla vähentävän kommentointia. Pitäisi itsekin taas ottaa aikaa ja jättää aina merkki itsestä. Pelkkä piipahdus ei aina kerro kuka siellä ruudun takana pyörii :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...