lauantai 3. joulukuuta 2016

Tummempaa ilmettä


Saunatupa, vilpola, millä nimellä tätä nyt kutsuisikaan...

Täällä ollaan otettu askel kohti valmiimpaa kotia. Ilmastointiputkien eristämisen ja puhallusvillan laittamisen jälkeen sain vihdoin luvan siivota saunan edessä olevan huoneen. Tämä ns. kakkosolkkari on hiljalleen muuttunut saunatuvaksi, jossa me mielikuvissa käydään vilvottelemassa ja rentoutumassa. Tämän huoneen värimaailmassa mennään askel tummempaan maailmaan. Kaksi seinistä on maalattu Tikkurilan takoraudalla ja loput paperilla. Sain tämän pienen nurkan laitettua valmiiksi, muun huoneen hakiessa vielä muotoaan. Löysin facebookin roskalavan kautta meille laverisängyn, jonka on tarkoitus hoitaa sohvan virkaa. Laitoin nyt patjan päälle valkoisen peiton, koska en ole vielä ehtinyt ompelemaan päällistä. Luultavasti se tulee olemaan tuttu ja turvallinen valkoinen. Tottapuhuen patjakaan ei ole vielä lopullinen, mutta halusin lähteä kokeilemaan miltä kokonaisuus näyttäisi valmiina.

Ostin ystävältäni tilaan 2x3m maton, joka oli hänen kotiinsa väärän sävyinen. Tässä huoneessa maton kellertävyys ei näy, eikä lainkaan häiritse. Matto on Elloksen Tanger, joka on todella mukavan pehmeä jalkojen alla. Ei siis ihme, että niin moni mattoa kehuu.


Viikonloppu alkoi mukavan leppoisissa merkeissä. Olin eilen nimittäin pikkujouluissa. Kävimme syömässä ja katsomassa stand up-keikkaa. En edes muista koska olen viimeksi nauranut noin paljon. Siitä sai hyvin virtaa tällaiselle minilomalle, nimittäin seuraavan kerran pitää palata töihin vasta itsenäisyyspäivän jälkeen.


Oikein leppoisaa viikonlopun jatkoa!

12 kommenttia:

 1. Oi että, kyllä vain näyttää takorauta upealta siellä(kin), itselläkään ei kyllästymisen merkkejä tähän sävyyn ole havaittavissa. <3 Kaunista ja seesteistä ja tuo matto on pisteenä i:n päällä. Tykkään kovasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Takorauta on kyllä upea. Vaikea kuvattava tosin, koska näyttää ainakin omissa kuvissa helposti tosi siniseltä ja välillä taas vihreältä. Mutta ei kyllä edes haittaa et taittaa niihin. Meilläkin tämä sävy on ollut seinässä jo kesästä asti, mutta huone ei ole ollut kuvauskunnossa. Tykkään sävystä tosi paljon. Matto on kyllä ihana, kiitos Lydelle <3

   Poista
 2. Kiva tuo pöytä. Onko se itsetehty?

  VastaaPoista
 3. Upea tuo seinänväri! Ja todella kaunista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tosi paljon tuosta. Tekis mieli sutia muitakin huoneita, mutta hiljalleen lisäilen värejä noihin isoompiin tiloihin :)

   Poista
 4. Ihana tuo seinän väri, tosi tunnelmallinen! Ja hyvin sopii matto teille, kiva että pääsi uuteen kotiin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde <3 Matto tuli todellakin tarpeeseen. On kyllä ihana. Tykkään tuosta seinästä tosi paljon, sen myötä ollaan saatu huoneeseen haluttua hämyisyyttä vaikka iso ikkuna tekeekin tilasta valoisan.

   Poista
 5. Upea sävy seinässä! Ja kaunista muutenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hiljalleen saadaan huone valmiiksi...

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...