tiistai 27. joulukuuta 2016

Tilannekatsaus eteiseen


Voi miten ihana joulu meillä olikaan. Pääsimme nauttimaan siitä ystäviemme kauniissa kodissa, joka suorastaa huokui lämmintä joulutunnelmaa. Itse tosin sairastuin joulupäivänä ja olenkin pari päivää nyt maannut vuoteen omana. Hiljalleen olo alkaa kuitenkin normalisoitua. Onneksi muu perhe on ollut terveenä ja saanut nauttia lomasta kaikin siemauksin.


Meidän alakerta on edelleen keskeneräinen, vaikka olemmekin saaneet sitä pala palalta valmiimmaksi. Näin isossa projektissa on varmasti ihan luonnollista, että välillä tulee vaiheita jolloin pysähdytään nauttimaan siitä mitä on saatu jo aikaiseksi ja otetaan samalla hetki huilaustaukoa. Uuden vuoden lähestyessä remontti-innostus on alkanut kuitenkin nostamaan taas päätään ja sormet jo suorastaan syyhyää päästä tekemään hommia.


Meidän kodin eteinen on nykypäivän stardeihin nähden suhteellisen suuri kokoinen. Se luo omalta osaltaan mahdollisuuden toteuttaa erilaisia haaveita ja ideoita. Portaiden alle laitettiin Ikean Stuva-sarjan kaappi ja säilytyspenkki, jotka kokonsa puolesta menevät hyvin matalaan tilaan. Nyt kuitenkin ideat ovat saaneet tulta alleen, joten voi olla, että järjestys tulee olemaan jotain muuta myöhemmässä vaiheessa. Haaveilen nimittäin laittavani lapsille voimistelurenkaat portaiden alle. 

Eteisen perältä löytyi alunperin vanha kylmäkaappi, joka oli meille aivan turha. Se saikin lähtöpassit jo heti remontin alussa ja tilaan tehtiin vaatehuone. Vaatehuoneen myötä emme kaipaa eteiseen suurta vaatekaappijärjestelmää. Tarkoituksena on laittaa seinille kevyitä naulakoita tai vastaavia, joihin voi helposti laittaa takkeja, laukkuja ja huiveja roikkumaan. Vieraita varten suunnittelin ulko-oven viereen jonkinlaista vaaterekkiä.


Portaikon ja eteisen lähtötilannetta ennen remonttia ja remontin keskeltä pääset näkemään täältä. Aika iso muutos on tilassa tapahtunut ja eteenpäin mennään koko ajan. Eteisessä on kyse enää sisustamisesta ja tilaan tulevien ovien hankkimisesta. Ulko-ovi on hankintalistalla kärkisijoilla, kuten myös vaatehuoneen, vessan ja kodinhoitohuoneen ovet. Pienestä on siis kiinni tämänkin tilan valmistuminen.

14 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä niin kauniilta, selkeältä, valoisalta ja tyylikkäältä - ei voi kuin ihailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 hiljalleen tämäkin tila alkaa valmistua.

   Poista
 2. Näyttää todella hyvältä ja raikkaalta teidän mahtavan kokoinen eteinen <3 Liputan voimistelurenkaiden puolesta, ovat meillä todellinen hitti ja neiti on oppinut jos jonkinlaisia temppuja niillä. :)

  Pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 entisiin eteisiin verrattuna nyt on ainakin tilaa. Ei tarvitse olla ahtaasti. Omat etunsa ja haittansa. Voimistelurenkaat on jo hankittu, ne on ihan ehdottomat. Nyt vain aloin suunnittelemaan paikkaa niille eteiseen.

   Kiitos :) vielä yskä vaivaa, mutta muuten alan olla jo terve.

   Poista
 3. Näyttää niin kauniilta! Voi että teillä pitäisi päästä käymään joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3 Sun pitää ehdottomasti joskus tulla käymään. Vielä meillä on keskeneräistä mut hiljalleen valmistuu :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Ihanan valoisaa :)

  VastaaPoista
 5. WAU!! Ja on varmasti juuri noin, että välillä tulee suvantovaiheita. Kiva kun innostus on kuitenkin taas palannut, teki varmasti hyvää välillä levätkin rempan osalta. Parane pian Laura <3

  VastaaPoista
 6. Upea! (ja tahdon taas entistä kovemmin meille vaaleat lattiat, valkoinen portaikko jo löytyy)

  VastaaPoista
 7. Kauniit rappuset ja eteinen!

  VastaaPoista
 8. Ihana, mistä/miten olette lattian tehneet?

  VastaaPoista
 9. Heippa! Ihana eteistila! Onko sulla mahdollisesti postausta tuosta kylmäkaapin remontista? Itsellä mahdollisesti sellainen edessä...

  VastaaPoista
 10. Näyttää niin kauniilta, rauhoittavalta ja harmoniselta... Ei voi kuin ihaillla :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...