sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Tummanpuhuvia joulutunnelmia ja kirjasuosituksia


Ihanaa, enää muutama työpäivä ja saa siirtyä lomatunnelmiin. Joululoma on nimittäin tänä vuonna ihanan pitkä, yli viikon. Olen lähes aina tehnyt joulun välipäivät töitä, joten tämmöinen lomailu kuulostaa jo tässä vaiheessa loistavalta. 

Innostuttiin meidän neidin kanssa laittamaan saunatuvan puoltakin hieman jouluisemmaksi. Itsessään meidän tumma saunatupa on mukavan tunnelmallinen, joten jouluisen ilmeen saamiseksi ei paljoa tarvinnut tehdä. Laitoin muutaman männyn alun vanhaan lasipulloon (kirpparilöytö 1€) ja kauniin paperisen joulukoristeen kylkeen. Kaivoin kaapista esille Teresa Välimäen ja Johanna Lindholmin Hyvää joulua -kirjan. Tässä jouluisessa reseptikirjassa on niin paljon ihania maistuvia ideoita. Jo pelkkien kuvienkin puolesta voin suositella kirjaa. 

Tänä vuonna olenkin törmännyt useisiin kauniisiin kirjoihin, joista lähes jokainen on suomalaista käsialaa. Minun joululahjatoiveena onkin tänä vuonna Susanna Venton ja Riikka Kantinkosken upea Green Home Book (vink vink)Tämän joulun vietämme ystäviemme luona ja tarkoituksena on alkavalla jouluviikolla miettiä joulumenua. Sen vuoksi tutkimmekin Hyvää joulua -kirjan tarkkaan, jotta voimme heittää uusia ideoita vanhojen tuttujen jouluruokien sekaan.

Ihanaa neljättä adventtia <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...