torstai 1. elokuuta 2013

Muumilaivalla Ruotsiin häihin

Olimme vasta ystäviemme häissä Ruotsissa. Saimme nauttia upeissa puitteissa viimeisen päälle hienoista häistä. Häissä oli niin suomalaisia kuin ruotsalaisia hääperinteitä, mutta ennen kaikkea saimme nauttia hääparille tehdyistä koskettavista esityksistä. Kyllä jotkut vaan osaa!

Matkasimme Silja Linen Galaxilla niin meno- kuin paluumatkan. Laiva on näin kesällä erittäin lapsiystävällinen ja ohjelmaa on järjestetty koko päiväksi. Laivalla seikkailee Muumipeikko ja Pikky Myy. Meidän lapset olivat kyllä innoissaan päästessään näiden suosikkien kanssa tekemään kaikkea hauskaa. Lapset saavat kaulalleen roikkumaan passin, johon voi kerätä leimoja osallistumisista Muumiohjelmiin. Neljän leiman jälkeen jokainen saa hakea yllätyksen järjestäjiltä.

Tässä hieman kuvia meidän laivareissulta. Me matkattiin lasten ehdoilla, syötiin hyvin buffetissa ja hieman shoppailtiin.

Näissä maisemissa häitä juhlittiin. Tämä on vanha kuninkaallinen linna, mutta enempää en osaa historiasta kertoa. Upea hääpari vihittiin linnan portailla häävieraiden istuessa edustalla.


Poikien juhlakenkiä on aina niin vaikea löytää. Meiltä löytyy monen merkkistä ja mallista tennaria, mutta kaikki ovat kesän aikana likaantuneet niin paljon ettei niitä voinut edes harkita häihin. Kävin sitten ostamassa molemmille pojille huokealla hinnalla H&M:n tennarit. Aika söpöt :)


Tässä vähän kuvaa poikien juhla-asuista.  Lapsia on kiva pukea juhliin, koska tässä iässä ei vielä tarvitse miettiä sitä perus mustaa pukua. Asu saa olla omalla tavalla juhlava ja myös rento, että lapset ne suostuu pukemaan päälle. Tytöllä oli tietenkin päällä hieman tyllinen mekko ja mekkoon sopivat asusteet. Häät olivat lapsiystävälliset ja juhlissa olikin paljon lapsia, joten en juurikaan ehtinyt heitä kuvaamaan.


Tälläinen sekava postaus tuli  tällä kertaa. Laittelen vielä myöhemmin kuvia päivästä Perhostalolla, jossa kävimme ystäväperheen kanssa ennen laivalle menoa.

6 kommenttia:

 1. Tosi kivat tennarit pojilla-harmi ettei täällä Porissa ainakaan H&M´llä ole tuollaisia,on vain sellaisia värikkäitä.Lähdetään tälläviikolla Turkuun ,täytyy siellä varaan poiketa H&M´llä katsomassa jos sieltä löytyisi:-)tai sitten tilata.. Mutta tosi kivat kyllä on! Ja lapsille kivaa että Muumit olivat laivalla :-) Varmasti oli hauskaa.. Meillä on tuo Muumimaailma reissu edessä-innolla odotan sitä minäkin koska en ole siellä koskaan käynyt :-D ...Ihana blogi sinulla ! Tosi kiva käydä katsomassa mitä olette puuhailleet:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytyis vielä tennareita. Maksoivat alle 10e. Ostin Myllyn ostoskeskuksen H&M:ltä Raisiosta. Moni niihin tuntui kiinniittävän huomiota häissä. Suosittelen Muumimaailmaa lämmöllä. Ollaan käyty kaks kertaa ja oon niin muumifani et siellä oli paljon nähtävää mullekin. Käytiin muumimaailmassa viimeksi pari viikkoa sitten ja sieltä postaus pitäisiki tehdä :)kiva et tykkäät käydä lukemassa mun sepustuksia :)

   Poista
  2. Nyt käytiin jo Muumimaailmassa ja oli ihanaa..En samalla reissulla kerinnyt shoppailemaan lainkaan Turussa ,koska oli niin pitkä päivä ja pojat olivat väsyneitä ..Täytyy Lappeenranta reissulla poiketa H&M´llä katsomassa jos löytyisi vielä-ihanat kengät kyllä on!

   Poista
  3. Ajattelinkin et shoppailu Muumimaailman jälkeen voi olla aika rankkaa. Koko päivä menee kuitenkin ulkoillessa. Toivottavasti kengät löytyy. Mikä teidän pojun koko on jos et löydä tai satun ite piipahtamaan kaupoilla?

   Poista
 2. Tutun näköiset tossut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinki et kenellä näin nämä <3 teilläpä tietenkin <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...