perjantai 19. heinäkuuta 2013

Loviisan Aitan herkullinen kesä

Huomenna meidän perhe matkaa Silja Linella kohti Ruotsia ja ihanien ystäviemme häitä. Lapset malttoivat juuri ja juuri laittaa nukkumaan, muumilaiva odottaa. Tiedossa siis aivan mahtava viikonloppu. Tämä kesä menee ystävien ja erilaisten reissujen parissa. En ole edes tässä hulinassa ehtinyt kaikkia reissukuvia laittamaan kesän ajalta, mutta onneksi voin niitä myös myöhemmin päivittää.

Pakko oli kuitenkin tulla tässä pakkauksien lomassa ilmoittamaan teille, että Loviisan Aitassa vietetään herkullista kesää ja talo on täynnä UPEITA tarjouksia. Eksyimme tapahtumaan sattumalta, koska halusimme ostaa häälahjan Aitasta. Harmi, harmi ettei ollut enempää aikaa tutkia tarjouksia ja nauttia päivästä. Saimme kuitenkin aivan ihania makupaloja Nicolas Vahén tuotteista. Mies tykkäsi kovasti erilaisista öljyistä ja mausteista, oli ne sen verran hyviä. Ja myös oivia vietäviä tuliaisiksi. Meillä kun rakastetaan hyvää ruokaa. Jopa minä olen mieheni kautta oppinut maistelemaan erilaisia makuja ja ruokia joita en ole aikaisemmin suostunut syömään. Nykyään on harvoja ruokia mistä en tykkää.



Minun oli niin pakko ostaa itselle Riviera Maisonin kaksi lautasta ja pieni uunikulho. Olenkin aiemmin saanut lahjaksi samaa sarjaa olevan salaattikulhon. Nämä ovat minusta vaan niin kauniita astioita. Olisin kyllä voinut viedä kaupasta kaiken kotiin ja nyt mieskin huomasi mitä minulle kannattaa tästä eteenpäin lahjaksi hakea :)


Sain Aitan Helenalta ihanan tervehdyksen. Kotiimme saapui upeat Lexintonin patalappu ja patakinnas sekä Nicolas Vahén Chili Öljy. Aiemmat farkkuiset Lexingtonin patakintaat saavat nyt kilpailujansa keittiössä. Näitä voin oikeasti suositella jo näin etukäteen, koska tälläiset ovat meillä olleet käytössä jo monta vuotta eikä ne mene miksikään, ei pala kädet ja näyttävät hyvältä. Mies oli innoissaan öljystä, menee varmasti heti kokkailuissa käyttöön. Vahën tuotteet ovat meille uusi tuttavuus, mutta suunnittelimme jo hakevamme niitä tuleviin illanistujaisiin.


 Olisin niin halunnut ostaa tytölle vaatteita ja katsoa Lexintonin tuotteita ym ym. No myöhemmin sitten. Tässä vielä häälahja pussissa, sitä en halua paljastaa ettei vaan hääpari saa lahjaansa ennen aikoja selville.


Huomasin nettisivuilta, että tapahtumassa kannattaa osallistua arvontaan, jossa palkintona on 300€ arvoinen lahjakortti Loviisan Aitan sisustussuunnittelijalle. Itse siinä kiireessä en huomannut arvontaan osallistua.

Kaikki huomenna kiireesti herkullista kesää viettämään Loviisan Aittaan Ruskolle!

6 kommenttia:

  1. Tuonne Loviisan Aittaan olisi kyllä pakko päästä joku kerta. Ihania juttuja!

    Blogissani on sinulle haaste: http://melissatakesonlife.blogspot.fi/2013/07/hauskuutta-haasteen-muodossa.html

    Ihanaa keskiviikkoa sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti mennä käymään ja ajan kanssa :) pitääpä käydä huomenna blogissasi kurkkaamassa haaste, uutta minulle :)

      Ihanaa loppuviikkoa myös sinulle, terveisin yökyöpeli :)

      Poista
  2. Hei,ihania nuo RM lautaset-Tykkään merkistä muutenkin paljon,se tulee Hollannista jossa asuin 11 vuotta :-) Olen sitä siis jo kauan fanittanut ;-) Ihanaa lomaa teille-Terkkuja Porista Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ihania!!! Oon kans ihastunut koko merkkiin, huonekalut ovat kyllä upeita ja aika moni merkki tuntuu RM matkivan. Hollanista tuntuu tuleva kaikkea kivaa. Kauan siellä asuit?

      Poista
  3. Loviisan aittaan on pitänyt jo pitkään ehtiä poiketa ja yhden ystävän kanssa on ollut tarkoitus tehdä sinne suunnalle retki vielä tämän kesän aikana. Mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea siellä on ja uppoaako tähän perus materia-ahdistuksesta kärsivään rouvaan enää mikään houkutus;) Toki esim. tuollaisia patakintaita ei ole koskaan liikaa, heh. Toivottavasti reissunne ystävien häihin oli onnistunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti, onhan liike saanut kansanvälistä tunnustustakin eli näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka. Ei ihan normi sisustuskauppa :) Kiitos, häät oli aivan ihanat, kauniit ja kaikkea mitä niiltä toivoa saattoi <3

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...