perjantai 9. elokuuta 2013

Kesäkengillä kohti perhepäivää ja vapaailtaa

 Turkissa ollessa kävimme jälleen shoppailemassa LC Waikikissa, mistä on aika paljon meidän perheen lasten vaatteita ostettu. Aina tuttujen siellä ollessa saamme sieltä myös tuliaisia. Osa vaatteista on tosi värikkäitä ja osa taas kivan hempeitä. Niissä vaatteissa on vaan aina se joku juttu, pitsejä, rusetteja, helmiä... Itsellekin olen monta paitaa löytänyt, mutta nyt löysin ekan kerran itselle kengät. Näistä tulikin heti kesän/loppukesän suosikki balleriinat.



Näillä kengillä olikin kiva lähteä viettämään perhepäivää. Päätimme suunnitella miehen maanantain vapaapäivälle perhepäivän, joka koostui lasten ehdotuksista. Päätettiin mennä Kupittaan maauimalaan uimaan ja Seikkailupuistoon leikkimään. Päivä menikin mukavasti lasten kanssa touhuten. Pitää yrittää nauttia kaikista aurinkoisista päivistä, vielä kun niitä on :)



Tiistaina sain illasta omaa aikaa. Lähdimme ystäväni kanssa Flowparkiin. Voitin niin itseni kiipeilemällä puihin, menemällä erilaisilla seikkailuradoilla. Pelkään korkeita paikkoja, alas ei pysty katsomaan, enkä ikinä tee mitään hurjaa. Oli kyllä hieno olo kun sain suoritettua viimeisen radan. Jätimme viimeiseksi radan mikä on n. 20m korkeudessa ja puusta puuhun pääsee liukumalla. Liukuminen oli helppoa, mutta korkeus huimasi. Suosittelen silti kaikkia uhmaamaan omia pelkoja ja kokeilemaan jos on mahdollista!




Reippailun jälkeen palkitsimme itsemme hyvän ruoan ja juoman parissa ravintola Tintåssa Aurajoen varressa. Suosittelen!



Tänään olemme viettäneet perjantaita ihan kotona. Lapset ovat leikkineet leikkimökissä kotista ja matkustusta eri maihin. Sää hieman kylmeni, joten nyt olen tulostellut lapsille kivoja piirustuskuvia. Tytölle prinsessoja ja pojalle autoja.

Mukavaa perjantaita!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...