keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kesän herkkuja

 Tämä kesä on mennyt reissatessa ja kotona ollaan vaan pyörähdetty. Mutta kotona ollessa ollaan nautittu hyvästä ruoasta, hieman oman pihan antimista ja kuten kaikki muutkin, lämpimistä ilmoista. Olen joka vuosi perustanut pienen "kasvimaan" talon eteen. Viime vuonna pihalla oli paljon erilaisia yrttejä, minitomaatteja, chilejä ja salaatteja, mutta tänä vuonna päätettiin laittaa kasvamaan vain salaattia. Näiden  myötä ollaan saatu raikasta ja tuoretta salaattia eikä ole tarvinnut kääntyä kaupan puoleen. Haaveena on joskus kasvattaa myös esim. tomaattia, kurkkua, herneitä ym. 

Olen niin hurahtanut tähän rucola, mozzarella, tomaatti, rapu salaattiin. En vaan kyllästy siihen. Tämä on niin kesäisen raikas ja saa mukavasti ruokahalun kasvamaan. Tää oli vaan niin pakko taas tänne laittaa.


Tässä lisäksi hieman kesäisiä herkkuja mitä me ollaan herkuteltu. Grilli on käynyt kuumana ja ollaan pyritty löytämään paljon lähiruokaa. Niitä onkin löytynyt kivasti meidän lähikaupasta ja lähitiloilta. Ainakin meistä lähiruoka maistuu paremmalta ja aina kun pystytään niin halutaan kannattaa lähitiloja.


Tässä oli nyt hieman tälläinen ruokaisempi postaus. Paljon juttuja olisi kesästä kertomatta, mutta tälläisella menolla juttujen kirjottelu hieman aina viivästyy. 

Ja mahtavaa huomata, että täällä käy lukijoita tilastojen mukaan. Olen saanut jo jopa neljä lukijaakin :) Kiva huomata etten ihan yksin täällä höpise.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...