tiistai 27. elokuuta 2013

Durancen ihana tuoksu

Kävin jokin aika sitten piipahtamassa ostoksilla Paimion Adalmiinan Helmessä. Matkaani tarttui ihana Durancen huonetuoksu valkoinen tee. Useat tämän merkin tuoksut ovat hyviä ja valinta oli hankala. Tahdoin kuitenkin raikkaan, puhtaan tuoksun. Aiemmin minulla on ollut PartyLiten tuoksuja. Nekin ovat hyviä, mutta vaihtelu virkistää. 

Samalla matkaani tarttui kaksi puista puolaa, joihin heti laitoin pitsit paikoilleen. En osannut valita väriä, joten otin molemmat. Nämä toivottavasti joskus saan esille suunniteltuun käsityönurkkaukseen.Tuoksu on niin riittoisaa, että tämä pullo tulee kestämään kauan. Olen joskus aikoinaan ostanut Ikeasta kaksi pientä pulloa ja nämä ovat hyvin ajaneet asian tuoksupulloina.
Olen tarkoituksella jättänyt wc:n tason vähälle tavaralle, jotta saan siinä helposti levitettyä mitä milloinkin tarvitsen. Isoissa vetolaatikoissa tavarat pysyvät hyvässä järjestyksessä (paitsi meillä tällä hetkellä laatikoissa vallitsee kaaos). Laatikoihin olen virkannut neliön mallisia koreja trikookuteesta. Ne on helppo heittää välillä pesukoneeseen ja pitää näin puhtaana.


Sain tyttäreltäni suloisen taideteoksen lahjaksi ja päätin sen laittaa wc:n seinää koristamaan. Kuvasta tulee vaan aina niin hyvälle tuulelle. Pienten ihmisten ensimmäiset maalaukset ja piirustukset ovat kultaakin kalliimpia ja niitä mielellään laittaa esille. Ellei työt mene kehiksiin esille, ne laitetaan jokaisen omaan kansioon. Näin voidaan myöhemminkin ihastella upeita töitä. Ihan jokaista työtä ei ikävä kyllä voi laittaa tilanpuutteen vuoksi talteen, mutta ne hienoimmat ja tärkeimmät (hoidosta saattaa yhdeltä päivältä tulla kasa taideteoksia).Lupaan tehdä jutun Adalmiinan Helmestä piakkoin, koska se on niitä pakko kokea liikkeitä. Nyt tämä äiti lähtee nukkumaan, koska aamulla on pikkuisen 5kk neuvolakäynti.

Tervetuloa uudet lukijat mukaan, toivottavasti viihdytte!
4 kommenttia:

  1. Meillä säilytetään myös kaikki ihanat piirustukset <3 Pienten lasten piirustukset on vaan niin ihanan hellyyttäviä..Ja kauniita muistoja säilyttää!ivaa loppuviikkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen juuri kävin läpi aivan ihania piirustuksia, pitää ostaa lisää kehyksiä ja laittaa enemmänkin töitä esille :) Kivaa loppuviikkoa myös teille :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...