tiistai 20. elokuuta 2013

Virkattu matto mökille

Mökin rauhassa viikko vierähti todella nopeasti. Tuli taas ulkoiltua roimasti ja joka ilta oli pakko saunoa rantasaunassa. Onneksi lämpöä riitti useammalle päivälle, eikä tarvinnut sateessa lymyillä.

Mökille toivottiin sinisävyistä pyöreää virkattua mattoa, joten sellainenhan piti toteuttaa. 


Matto on ihanan pehmeä jalkojen alla ja pysyy yllättävän hyvin puulattialla ilman liukuestemattoa. Jopa lasten leikeissä matto ei lähtenyt liikkeelle. Kotona taas laminaatin päällä matossa on pakko olla liukuestematto alla. Muuten se vaa luistelisi paikasta toiseen :)

Lapset lähtivätkin Angry Birds -puistoon ukin kanssa, joten hieman rauhallisempaa menoa tällä hetkellä täällä päin. Pakko suunnistaa itsekin ulos, koska ulkona paistaa taas aurinko, ihanaa!

6 kommenttia:

 1. Kiitos, kun jätit viestin blogiini. Minäkin olen kovasti kiinnostunut sisustamisesta, tuunaamisesta ja kaikenlaisesta puuhastelusta. Taidan liittyä lukijaksi :)Mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiva että löysit tänne ja jäät lukijaksi :) Kovasti tykkään myös samoista jutuista. Kesä mennyt reissatessa, mutta syksyllä saan ehkä tuota sisustuspuolta enemmän laitettua :)

  VastaaPoista
 3. Onpa tosi kiva matto, olisi kiva itsekin osata tuollainen tehdä! :) Kaunis blogi sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogiini <3 Mattojen virkkaus on niin kivaa puuhaa. Kylä sinäkin osaat jos vain hieman harjoittelee, ei ole vaikeaa!

   Poista
 4. Olisiko sinulla ohjetta tälle mattoselle?
  Olisi mukava kokeilla virkkailla itsekin
  samanlainen - tykästyin tähän kuvassa,
  verrattuna "Juhannusruusu"-malliin on
  minun makuuni kivan pelkistetty ja "tiivis".
  (sopii kissaperheen kotiin paremmin ko
  ei niin jäis kynnet kiinni kisulla varmasti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole suoraan tähän ohjetta, mutta sitä on nyt kysytty niin paljon, että voisin sen yrittää tehdä. Heti kun saan vaan taas kudetta haettua. :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...