perjantai 22. marraskuuta 2013

Tähdet ikkunaan







Nämä ihanat mustat tähdet pääsivät koristaman meidän vanhaa ikkunaa. Olisin keksinyt näille vaikka mitä paikkoja, mutta nyt ne saavat koristaa meidän joulua tuossa. Jotenkin alkaa tulla tunne, että minulle tulee sittenkin kiire joulun suhteen. Lähinnä postikorttien ja lahjojen. Muuten otan kyllä ihan rennosti ja nautiskelen joulutunnelmasta. Kumpa meillekin sataisi jo lunta ja saisin sitä kautta enemmän joulumieltä. Jos joku on innokas, saa tulla meille repimään nuo lasikuitutapetit pois :)


Lapset on taas kaivaneet lautapelinsä kaapista ja niitä on pelattu ahkerasti koko viikon ajan. Pienin täytti eilen 8kk ja päätti tänään kerhossa aloittaa karhunkävelyn. Kahden viikon aikana pieni herra on oppinut niin paljon uutta ettei äiti enää pysy perässä. Olohuoneen pöytää vasten herra nousu pari päivää sitten polviseisontaan. Konttausasento ei ole enää mitään, koska pitää päästä koko ajan suorille jaloille. Istumaan herra menee hetkessä, mutta siitä pois tuleminen onkin vaikeaa. Vauvojen notkeus on kyllä jotain älytöntä :)

Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan!


Mukavaa viikonloppua!




10 kommenttia:

  1. Aivan ihanat tähdet ja kuinka ne sopii kauniisti tuohon ikkunaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija :) tykkään kyllä noista tosi paljon!

      Poista
  2. Ihanat noi mustat tähdet - mistä olet löytänyt ne?
    Mukavaa viikonloppua
    t.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana löytö Anttilasta :) jotenkin niin kivat. Sopii erilaisiin asetelmiin ym :)

      Ihanaa viikonloppua Sanna!

      Poista
    2. Kiitos Laura vinkistä :) Nämä kävisivät hyvin meidän J:n huoneeseen.

      Poista
    3. Ole hyvä vain :) Toivottavasti vielä löydät niitä!

      Poista
  3. Meilläkin on lasikuitutapettia eteisen rappusten vieressä. Olen miettinyt monta vaihtoehtoa, miten niistä pääsisi eroon. Ei taida auttaa muu kuin repiä irti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tykkää noista yhtään :( mut sitä on sen verran paljon ettei meidän voimat tuohon riittäneet. Kuvissa ei näytä hyvältä mut minkäs teet :) uusi koti joskus tulevaisuudessa sitten ilman noita:D

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...