maanantai 31. maaliskuuta 2014

Juhlahumua!


Meillä vietettiin lauantaina neidin 6-vuotispäiviä ja samalla juhlittiin myös pienimuotoisesti meidän 1-vuotiasta pientä herraa. Pienempi on saamassa omat juhlat vielä meidän mammaporukan kesken eli ne juhlat ovat vielä edessä. Samoin parin viikon päästä meidän 4-vuotiaan kemut. Tämä maalis-huhtikuu on oikeaa synttäriaikaa meidän perheessä.

Tarkoitus oli tulla teille jo eilen laittamaan kuvia juhlista, mutta mieheni ystävät tulivat meille kylään. Joten päätin nauttia vieraiden seurasta ja jättää postauksen tähän päivään :) Me tehtiin kunnon jenkkiruokaa, koska osa vieraista oli Californiasta ja he toivoivat uppopaistettuja herkkuja. Kaikki siis uppopaistettiin ja ruokaa syötiin niin, ettei hetkeen edes liikkumaan pystynyt... ehkei ollut sitä terveellisintä ruokaa, mutta hyvää ainakin!


Neiti oli valinnut synttäreiden teemaksi pupun ja siihen aiheeseen liittyen tehtiin osa koristeluista. Aika oli kaiken järjestelyn suhteen kortilla, koska olin lasten kanssa yksin kotona. Kakun kokosin hyvin hyvin nopeaa siinä vaiheessa kun ensimmäiset vieraat saapuivat ja ystäväni tuli keittiöön auttamaan. Kakku ei siis ollut ihan sellainen kuin suunnittelin (ei sinne päinkään :)), mutta onneksi lapset tykkäsivät ja sehän oli tärkeintä. Minun piti myös leipoa niitä aiemmin kokeiltuja vaahtokarkkimuffinseja (klik), mutta johonkin se aika vain katosi. Pöytään katettiin lapsille rento kattaus, tosin lasten tullessa pöytään puuttui kolmelta paikka eli ei se ihan niin sujuvasti mennytkään :)


 Pupukakussa on mangorahka- ja valkosuklaatäyte. Suklaakakku on taas täysin gluteeniton, munaton ja maidoton. Ja täytyy kyllä sanoa, että se oli kyllä todella hyvää. Ohjeen nappasin täältä. Valkosuklaasydämet tein edellisenä päivänä pursotinpussin avulla.




Suunnittelin tekeväni ihania pupuvaahtokarkkeja, mutta menin kuitenkin siitä mistä aita on matalin eli dippasin suolatikkuun laitetut vaahtokarkit valkosuklaaseen ja nomparelleihin. Menivät kyllä hyvin kaupaksi noinkin. Mehut laitoin tällä kertaa DIY -periaatteella tehtyihin pilttipurkkeihin, jonka kanteen tehtiin reikä (kiitos naapurin) ja kansi suhutettiin valkoiseksi. Tosi käteviä! Näitä tullaan kyllä käyttämään vielä useissa lastenjuhlissa.


Viime vuonna tehdyt perhosetkin (klik) pääsivät koristamaan olohuoneen ja neidin huoneen ikkunoita.




Liitutaulutussilla tehtiin lasten kanssa koristeita peileihin sekä eteisen liukuoviin.


Nämä pallovalot tilasin ennen joulua Thaimaasta Etsyn kautta ZeCottonilta (kiitos vinkistä Merville Valkoinen lumoissa  -blogista). Tilasin valkoisten lisäksi myös setin missä on valkoisia ja harmaita palloja. Hintaahan näille kahdelle setille tuli vähemmän postikulujen kanssa kuin yhdille Happy Light -valoille Suomessa. Eli aika edullinen ostos.


Lasten yllätyspussit tehtiin neidin kanssa samalla idealla kuin kutsukortitkin (klik).


Juhlien jälkeen oli vielä pakko napata kuva omien lasten tyhjistä pusseista, jotka oli jätetty lipaston päälle lojumaan. Pussit ostettiin Tiimarin loppuunmyynnistä muistaakseni -90% alella.


Tällaiset juhlat oli tällä kertaa. 



Ihanaa viikkoa teille kaikille!



57 kommenttia:

  1. Kaunista, meillä pienin toivoi pupukakkua tuleville syntymäpäivilleen, eli semmoisen leipomista luvassa kuukauden kuluttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnu :) mulla oli hienot suunnitelmat kakulla, mutta aika loppui kesken. Onneksi ehdin kakuk toteuttaa ja sain siitä pupun näköisen :)

      Poista
  2. Oi että kun on ihanan näköistä! Meilläkin on upporasvakeitin, tosin en ole sitä koskaan itse käyttänyt. Ehkä pitänee joskus kokeilla. Tuota pilttipurkki-ideaa olen itse myös joskus käyttänyt, on käteviä kyllä! Samoin olen tehnyt aikuisten juhliin valmiita drinksuja pilttipurkkeihin ja heittänyt jääastiaan jäähtymään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi itsekään sanoa käyttäneeni sitä kun mies hoiti paistamisen ja minä tein muut oheistarjottavat. Mahtava idea laittaaa drinksut valmiina pilttipurkkeihin. Ehkä teen sen kesäjuhlille ens kesänä :)

      Poista
  3. Ihanat koristelut ja herkut! Onnittelut molemmille päivänsankareille.

    VastaaPoista
  4. Voi että, miten ihanalta näyttää teidän juhlat! Kauniit koristelut ja herkut tarjottavat! Hyvä idea nuo pilttipurkkimukit:)!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi ♥ rakastan järjestää juhlia. Aika on aina rajoittava tekijä, mutta on ihana näperrellä kaikkea :) pilttipurkit mukeina olivat kyllä loistavia! Lapsetkin tykkäsivät!

      Poista
  5. Kivoja juttuja olet värkännyt! Meillä olisi toukokuussa pienen juhlat tiedossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna ♥ sinäkin pääset synttäreiden järjestelyihin. Mullakin on pää ideoita täynnä poikien synttäreille, jos vaan niitä sais toteutettua!

      Poista
  6. ihanat juhluat teillä ollu. onnea vielä päivänsankarille. monia armorikkaita vuosia!

    VastaaPoista
  7. Kauniilta näyttää ja kivojq ideoita! Ihanan ison kokonen ruokapöytä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ tuo ruokapöytä on kyllä iso. Siihen olis tarkoitus joskus hankkia uudet tuolit ja niitä sais olla 8, neljä molemmille sivuille :)

      Poista
  8. Ihanan näköiset juhlat teillä ollut, ja nuo pilttipurkki-diyt varsinkin tooosi kivat!! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna ♥ pilttipurkit oli kyllä kätevät, suosittelen niitä juhliin. Muovimukien kanssa sattuu niin helposti vahinkoja.

      Poista
  9. Pilttipurkki-idea tarvii kyllä pistää talteen :) Ihania herkkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita ihmeessä talteen, ovat kyllä käteviä!!! Syötävät menivät hyvin kaupaksi, hyvin lapsia ajateltu kattaus :)

      Poista
  10. Aikamoinen synttärirumba teillä. Tosi kauniita koristeluja ja hekrkuja. Kivoja ideoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saga ♥ Tää on kyllä aikamoinen synttärirumba. En edes uskalla vielä ajatella mitä se on sitten kun lapset vähän kasvaa. Mutt sukulaisjuhlat saadaan aika helposti järkättyä yhteisesti :)

      Poista
  11. Ihanat juhlat! Todella suloiset koristeluineen kaikkineen ♡ Täytyy kyllä tuo pilttipurkki-idea napata muistiin - ja kun joskus meidänkin nuorimmainen alkaa soseille, niin täytyy alkaa keräilemään noita talteen. Lastenjuhliahan kun tulee ja menee! :D Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos HoO ♥ Lupasin itsekin ottaa talteen kaikki isot pilttipurkit mun ystävälle. Tuntuivat toimivan sen verran hyvin ja lapsetkin tykkäsivät niistä! Lastenjuhlia kyllä tulee ja menee. Noita vois myös kivasti koristellakin jos haluaa, minä jätin ne nyt ihan ilman koristeluita.

      Ihanaa viikkoa!

      Poista
  12. Oi että kuinka kaunista! :) Ja niin ihanan näköiset juhlat ollut teillä.

    VastaaPoista
  13. Oho! Oletpa jaksanut järjestää ihanat juhlat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ♥ Rakastan järjestää juhlia!!!

      Poista
  14. Ihanan näköistä! Ja nam mitä herkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Syhi ♥ Herkut menivät kyllä hyvin kaupaksi! Aikuisten suolaset piirakat eivät kuvassa näykään, niistä lapset ei niin välitä :)

      Poista
  15. Oi, kun kivoja juttuja! Onnea sankareille!

    VastaaPoista
  16. Ihania kuvia! Nam, mitä kaikkia makoisia herkkuja pöytä täynnänsä. :) Oi, sää tilasit valot ZeCottonilta, on ne vaan niin halvat että ihmetyttää vieläkin. Pilttipurkki-idea on mainio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi ♥ Joo sinun vinkistä ne silloin tilasin, mutta enpäs niitä muistanutkaan sillon kuvata. Niin kätevä tilata ja tulevat yllättävän nopeasti. Ei tuolta usein uskalla tilata joten vinkki oli todella tarpeen :)

      Poista
  17. Ihanat juhlat teillä oli! :) Ja kiitos vinkistä pallovalojen tilaamiseen! Ne ovat olleet haaveena itselläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiako ♥ Voin hyvin suositella pallovalojen tilausta tuolta, oli turvallinen ja lähettivät heti viestin kun tilaus laitettiin matkaan!

      Poista
  18. Todella kauniit juhlat olet järjestänyt! :) Mahtavia ideoita pullollaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni ♥ Mukava jos tästä saa itsellekin juhliin vinkkiä!

      Poista
  19. Ihana herkkupöytä ja suloiset koristelut. Ylläripussukat ovat myös tosi söpöt :) Olet nähnyt kovasti vaivaa ja tehnyt tunnelmallisen juhlan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  20. Aivan mielettömän näköiset juhlat <3

    VastaaPoista
  21. Ihanat herkut ja koristelut olet loihtinut! Paljon onnea 6- ja 1-vuotiaille! Meillä myös lasten ja miehen synttärit on reilun kuukauden sisällä, joten juhlimista riittää tässä alkukeväästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muruset kiittää ♥ Niin muistelinkin, että teilläkin on juhlahumua pian tiedossa :) Pienimmätkin on niin saman ikäisiä!

      Poista
  22. Ihanat synttärit, tosi kivat koristelut ja kattaukset! Aurinkoista huhtikuuta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna ♥ Aurinkoista huhtikuuta sinullekin!

      Poista
  23. Voi kuinka kivan näköiset juhlat teillä on ollut!! <3 Ihana tuo puputeema, tarjoilut, koristelut ja kaikki! Pilttipurkit juomamukeina oli kans huippuidis, kivoilta näyttävät! Paljon onnea teidän synttärisankareille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Heli ♥ pilttipurkit toimivat kyllä hyvin ja lapset tuntuivat muutenkin nauttivan synttäreistä :) lapset kiittää onnitteluista!!!

      Poista
  24. Voi mahottomuus kuinka ihanat tarjoilut ja KAUNIS juhlakoti! :) Varmasti on juhlissa viihdytty ja snakari(t) ollut tyytyväinen. :) Onnitteluita, ja äidille kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mykistyy näistä kommenteista, kiitos Taina ♥ molemmat tykkäsi ja neiti totesi, että nämö olivat parhaat synttärit ikinä :) eli taisin onnistua :)

      Poista
  25. Ihana värimaailma! <3 Ja wow, kaikki nuo koristelu- ja kattausideat on upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina ♥ kaikki pinkit pallot eivät näykään kuvissa, nuo pallot ovat vaan niin kauniita! (Ja helppoja koristeita)

      Poista
  26. Tosi kivan näköiset kekkerit suloisella puputeemalla. Sankari oli varmasti tyytyväinen juhliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos AnuElina ♥ Neiti tuntui kyllä tykkäävän juhlista ja oli teemasta niin innoissaan :)

      Poista
  27. Tosi kivoja ideoita ja upeat synttärit! Ja aivan ihana blogi sinulla! Miten oletkin päässyt jäämään huomiotta... :) Nyt jään kuitenkin tiukasti seurailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu ♥ mukava kun jäät seurailemaan ja toivottavasti viihdyt!

      Poista
  28. SIIIIS WHAAT! Mulla on mennyt tää ihan ohi!!! Ja nyt en voi syyttää edes huonoa syksyäni :( Aivan ihanat juhlat!!! ♥ ♥ Ja nuo itse tehdyt juomapurnukat, upeat! :) Munkin pitänyt porailla, mutta ois kiva saada edes 4 samanlaista kokoon :D hahah! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...