perjantai 1. elokuuta 2014

Blogikirppis - Tervetuloa!




Nyt saan vihdoin kuuluttaa teillekin tästä mahtavasta tapahtumasta! Åblogit eli Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggaajat kokoontuvat kirpputorin merkeissä.

Olet siis lämpimästi tervetullut Blogikirppikselle 10.8. klo 15-18 Vilkkimäen meijerin pihapiiriin (Vilkkimäentie 5, 21420 Lieto). Paikalla myymässä on useita tämä alueen bloggaajia sekä heidän kutsumiaan ystäviä.


KETKÄ MYYMÄSSÄ? Turun alueen lifestyle- ja sisustusbloggaajat myymässä kirppishengessä tavaroita.

KENELLE? Ihan kaikille.

MITÄ MYYNNISSÄ? Uutta ja vanhaa: aarteita varastojen kätköistä ja ullakojen uumenista, itsetehtyä, huonekaluja, vaatteita, jotain ihan uuttakin kivaa...

PÄÄSEEKÖ JULKISILLA? Kyllä, bussi lähtee Turusta KauppatoriltaT24 ja lähin pysäkki on ihan meijerin kohdalla. Ajoaika n. 30 min. Linjanumerot 402-404. Meijeri on myös Aurajoen pyöräilyreitin varrella.

MITÄ MUUTA MEIJERILLÄ ON? Kaksi sisustus- ja käsityömyymälää sekä kahvila.

ENTÄ JOS SATAA? Tapahtumaa ei ole. Jos sää on kiikunkaakun, ilmoitetaan viimeinen tieto FB:n tapahtumasivulla.



Käy ihmeessä klikkaamassa itsesi facebookin Blogikirppis -tapahtumasivulle, niin saat viimeisimmät tiedot päivästä. Myös Åblogien facebook -sivuja kannattaa myös käydä tykkäämässä. 

Osallistujia näyttää jo nyt olevan kiva määrä eli sinne vaan itsesi lisäämään, jos kirppistapahtuma kiinnostaa!


Minut löytää myös kirppistapahtumasta myymästä kaikkea meidän kodin kätköistä löytynyttä tavaraa (ja sitä tuntuu kyllä löytyvän!!!). Meillähän on muutto edessä eli tarkoitus olisi laittaa tavaraa todellakin kiertoon. Se mitä saan kirppikselle kannettua jää vielä nähtäväksi, mutta paikan päälle kannattaa ehdottomasti tulla. Ja tietty tulette sitten minua nykimään hihasta, mikä sen mukavampaa kuin tavata lukijoitani!


Ihanaa viikonloppua! 
Nähdään viikon päästä kirppistelyn merkeissä!


Laura

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi kivalta tapahtumalta :-) oikein monipuolinen :-)

    Mukavaa viikonloppua ♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedossa on varmasti tosi ihana päivä! Kiva päästä näkemään muita bloggaajia ja olemaan osa tapahtumaa (kaikkine tavaroineni :))

      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  2. Olispa ihanaa tulla jos olisi siellä suunnalla. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olispa vain mukava jos olisit, olis kiva tavata livenäkin :)

      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  3. Hei vitsit! Koko kesän aikana en ole kenenkään blogia ehtinyt lukemaan saatikka omaakaan oikein päivittämään ja heti kun tulen piipahtamaan, niin on kivoja uutisia. Täytyykin ehdottomasti tulla piipahtamaan, jos silloin vielä Turun suunnalla huitelen. Moikkaaminen tosin voi olla vähän vaikeaa, kun en taida tunnistaa :( Satutko tietämään, että pääseekö siellä miten kulkemaan vaunujen kera?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Mulla on ollut vähän samaa ongelmaa blogien lukemisen kanssa tai ennemminkin kommentoinnin kanssa. Sinunkin blogia kävin juuri eilen lueskelemassa ja taisin unohtaa kommentoida (en muista :D) Ehdottomasti tule käymään blogikirppiksellä. Tunnistan sinut kyllä heti eli no worries, voin vinkata sulle kuka oon :D Sinne pääsee hyvin tulemaan vaunujen kanssa, piha on sen verran iso, että pöydät on varmaan sinne ripoteltu. Eli lapsiperheet on kyllä tosi tervetulleita. Mullakin on just lasten tavaroiden karsinta muuttoa varten meneillään eli sitäkin puolte löytyy ainakin mun pöydästä.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...