tiistai 30. syyskuuta 2014

Sneak peak


Pieni sneak peak meidän keskeneräiseen pikkuhuoneeseen. 






Tästä tulee ehkä meidän lempparipaikka. Toivottavasti pian löytyis aikaa tehdä kaikki tarvittava, mutta sitä ennen ihastelen tätä keskeneräisyyttä. Oksan raahasin edellisen kodin läheltä lenkkipolulta ja näin jo heti vision päässäni mihin oksaa voisin käyttää. Oksa hakee vielä paikkaansa, mutta eipäs se pahalta näytä tuossakaan. Myös Saana ja Olli tyynyt ovat majoittuneet tänne. Nämä lempparityynyt tuntuvat vaeltavan vähän joka huoneessa, koska tykkään noista vaan niin paljon.


Huomenna on jo lokakuun ensimmäinen päivä, apua... miten tämä aika menee näin nopeaa? Kävin viikonloppuna kaverin kanssa Ikeassa ja täytyy myöntää etten ihan odottanut näkeväni syyskuussa joulukoristeita. Joulu on niin ihanaa aikaa ja rakastan koristella kotia erilaisilla valoilla, mutta kyllä ne koristeet ehtii hakemaan lähempänäkin joulua (edes vähän lähempänä). Valoja voi taas mielestäni ripustella vaikka ympäri vuoden jos haluaa. Onko teillä jo joulu mielessä?



Mutta ennen joulujuttuihin siirtymistä toivottelen teille mukavaa lokakuun aloitusta!


Laura

maanantai 29. syyskuuta 2014

Koirulin puuhia


Meillä asuu hännän heiluttaja, tyynyn valtaaja, karvoittaja, kerjäläinen, veikeä vesseli ja ennen kaikkea kaveri.

Nappasin muutaman kuvan meidän koiruudesta, tietysti lempipuuhissaan :) 








Onhan noita lempipuuhia paljon enemmänkin leikin ja ulkoilun merkeissä, mutta tässä kaksi hyvin kuvaavaa päivittäistä puuhaa.

Koti jatkuvasti täynnä karvoja, olisko kenties aika mennä trimmaajalle :)



Leppoisaa iltaa!


Laura

Vaaleaa puuta ja valkoista


Olen kyllä niin hurahtanut vaalean puun ja valkoisen yhdistelmään. Tämä samainen sävymaailma on havaittavissa edellisessäkin postauksessa, jonne olittekin jättäneet ihania kommentteja. Kiitos!

Nyt meidän keittiöstäkin löytyy muutama kiva arjen kaunistaja, juurikin tähän minun hurahdukseen liittyen.


Tämä ihastuttava puinen kulho löytyi meidän Puolan reissulta ja olikin ainoa sisustusjuttu minkä sieltä itsellekin löysin. Kulho oli aivan älyttömän edullinen, joten olin aika innoissani tästä löydöstä.




Tällä hetkellä se toimii meidän hedelmäkulhona, mutta todellisuudessa se on lähes koko ajan tyhjänä pöydällä, sillä meillä ei hedelmät kauaa kulhossa pysy. Ehdin kuitenkin juuri ja juuri napata teille nämä kuvat, sillä banaanit hävisivät nopeasti parempiin suihin.


Toinen ihastuttava pieni juttu löytyi asuntomessuilta, Majamoon talouspaperirulla pidike. Pieni ja huomaamaton, mutta samalla todella kaunis ja toimiva.




Joko teille on päätynyt koteihin valkoisen ja vaalean puun yhdistelmiä? 

Itse tykkään kyllä tosi paljon!


Oikein ihanaa alkavaa viikkoa! 


Laura


lauantai 27. syyskuuta 2014

Uusi työpiste


Ihan mahtavaa, olohuoneen vieressä sijaitsevassa pienessä huoneessa alkaa palaset loksahdella kohdilleen. Vinkkailinkin, että meillä on yksi huone vaiheessa ja sitä ollaan hiljalleen laitettu kuntoon. Nyt huoneen työpiste alkaa olla valmis.


Tuoliksi valittiin pitkään haaveilemani Hayn About A Chair, joka saapui meille muutama päivä sitten. Voi tätä tuoli rakkautta!!! Tuoli on mitä ihanin istua ja juuri sellainen kuin haaveilinkin. Pöytä on taas koottu edullisesti Ikeasta. Nurkkaukseen ei sopinut kovin isoa pöytää, joten ei haluttu siihen nyt tässä vaiheessa kovin paljon satsata. Jalat saa kätevästi siirrettyä mihin vain jos tarvitaan jossain vaiheessa isompaa pöytää.




Nurkassa nököttää Artekin juliste, joka pitäisi kehystää ja laittaa seinälle. 
Nyt laitoin seinälle ihanat Magia Graphicsin kortit.




Tuttavien kanien tyhjät heinäpussit on otettu meillä hyötykäyttöön, noita olisi kiva saada muutama lisääkin.


Meidän neiti lähti ystävänsä luokse yökyläilemään ja me mentiin poikien kanssa katsomaan lentopalloa. Lupasin vielä meidän isommalle pojulle leffaillan eli ollaan mässäilty herkkuja :)


Toivottavasti teillä on ollut mukava lauantai!


Laura

perjantai 26. syyskuuta 2014

Makuuhuone vaiheessa


En malttanut olla ottamatta muutamaa kuvaa makuuhuoneesta illalla. Luonnonvalo oli jo kadonnut ja sen kyllä kuvista huomaa, mutta se ei nyt haittaa. Meidän makkari on edelleen vaiheessa. Tavarat on lähinnä kannettu huoneeseen, mutta se lopullinen silaus puuttuu.



Huone kaipaa verhoja ja erilaisia tyynyjä. Päiväpeitoksi laitoin nyt tosi vanhan peiton, jonka käänsin kylläkin toisin päin. Toisen puolen kuvio ei enää miellyttänyt ja toinen puoli olikin kätevästi täysin valkoinen. Aika usein sänky jää petaamatta aamun kiireissä ja sänky jää päiväksi sekaiseksi. Toisaalta pellavalakanoiden vuoksi se ei minua niin häiritse. Sänky kaipaa myös jonkinlaista sängynpäätyä. Se olisi kiva toteuttaa ihan DIY-idealla, mutta kun sen lopullisen vision saisi päähän...

Makkarin tapetti on edellisten asukkaiden jäljiltä ja se ei ole oikein meidän tyylinen, mutta vielä en ole jaksanut sitä lähteä repimään. 





Ihailen ihmisiä, jotka muuttavat uuteen kotiin ja saavat sen heti näyttämään hyvältä. Taulut on hetkessä seinissä ja tavarat oikeilla paikoilla. Meiltä puuttuu tämä taito tai sitten tämä elämä kolmen lapsen kanssa on vaan niin hektistä töiden ja arjen pyörityksen ympärillä. Onneksi tykkään touhuilla ja laitella kaikkea rauhassa. 


Toivottelenkin näiden kuvien myötä oikein ihanaa viikonloppua!


Laura


torstai 25. syyskuuta 2014

Vielä vähän lomakuvia


Kävin läpi meidän lomakuvia ja minun oli pakko laittaa teille vielä muutamia kuvia matkasta. No ok, edelleen hotellista, koska se vain oli niin kiva. 






Hotellin ravintola oli pakko testata jo ylellisen ilmeen vuoksi ja sen vuoksi, että kokkia oli kovasti kehuttu. Puolan hintataso on sen verran alhainen, ettei ruokailu vähän hienommin yhtenä iltana haitannut. Tosin päätimme syödä vain alkupalat ja pääruoat, nekin lähes edullisimmat. 






Hotellin piha oli älyttömän kaunis, siihen oli selkeästi panostettu paljon.






Olin vähällä laittaa teille matkalta aika paljon enemmän koskettavia kuvia, jotka vetävät minut ainakin hiljaiseksi. Jään vielä miettimään, haluanko niitä tänne laittaa, koska haluan pitää blogini positiivisena. Mutta toisaalta sen toisenkin puolen näyttäminen on välillä ihan hyvä juttu. Elämä ei aina ole niin ihanaa ja oikeudenmukaista.


Vielä yksi työpäivä ja on taas viikonloppu. Aika tuntuu menevän ihan siivillä! Kiva päästä ottamaan kuvia teille meidän kodista, nyt iltaisin on ollut valo vähän vähissä kuvien otolle. Instagramin puolella olenkin jo pikkuisen vilautellut enemmän kuvia kodista ja uusista jutuista. Sinne kannattaakin mennä kurkkimaan. 


Mukavia syksyisiä päiviä!


Laura

tiistai 23. syyskuuta 2014

Ihana Omaggio!


En vaan enää voinut vastustaa. 
No taisin kyllä alkuun vastustella. Kiertelin. Palasin. Ehkä vähän silitin ja huokailin. Kassalle kärräsin.

Tässä sitä ollaan. Vihdoin olet meillä!

Pitkäaikainen haaveeni, Kählerin Omaggio. Niin kaunis maljakko, etten voinut enää vastustella törmätessäni siihen Tukholmassa. Olen sitä jo kauan ihastellut ja miettinyt mikä väri olisi kiva ja lopulta kun näin tämän mustavalkoisen, se oli menoa se. 


Meille kotiutui myös jokin aika sitten After the storm -blogista voittamani All you need is love -taulu. Loman jälkeen ihmettelin mikä paketti minulle oli tullut, kunnes muistin voittaneeni Sanniksen arvonnasta kivan taulun hauskalla tekstillä (Kiitos!). Taulu pääsi heti olohuoneeseen paraatipaikalle. 

Voin siis lämpimästi suositella osallistumista blogiarvontoihin, itse olen ainakin voittanut jo useamman kerran ihania juttuja.


Viikonloppuna entinen naapuri kävi lastensa kanssa kyläilemässä tuoden meille tuomisina kivoja juttuja entiseltä paikkakunnalta. Auringonkukat oli pakko laittaa uuteen maljakkoon olohuoneen pöydälle. Ihme kyllä Herra Huu antoi kukkien olla rauhassa, pikkuisen niitä piti kuitenkin kokeilla ja nyppiä. Sen jälkeen kiinnostus lopahti, hyvä niin :)




Voin nyt samalla toivotella uudet lukijat tervetulleeksi, kirjautuneet sekä anonyymit. Kävijämäärät ovat sen verran nousseet, että tiedän joukossa olevan myös uusia lukijoita. Toivottavasti viihdytte blogini parissa ja ehkä joskus jätätte kommenttia käynneistänne tai vaikka postausehdotuksia. Aina on kiva tietää keitä täällä käy sepustuksiani lukemassa.


Halauksin


Laura

maanantai 22. syyskuuta 2014

Puujuna


Pitihän sieltä Puolan reissulta tuoda lapsille tuliaisia. Vaatteiden lisäksi tuotiin jokaiselle jokin pieni lelu. Neiti oli toivonut Monster High -juttuja ja poju Turtlesia. Ne löytyi helpolla, mutta pienimmän tuliainen ei. En halunnut ostaa mitään pilipalilelua, joka heitetään nurkkaan heti paketin avaamisen jälkeen. Onneksi kadulla tuli vastaan ihana koju, missä myytiin kaikkea kivaa vaaleasta puusta. Ja nyt kun tuo vaalea puu tuntuu pyörivän ajatuksissa vähän väliä, tämä koju oli enemmän kuin mieluinen!

Kaiken keskeltä bongattiin kaunis puujuna, joka tuntui tosi kestävältä. Edullinen hintakaan ei ollut pahasta.


Nyt Herra Huu on leikkinyt junallaan joka päivä. Iskuja ja pitkiä lentomatkoja kokenut juna on edelleen ehkä, eikä siinä näy kolon koloa. Kestävyys on siis testattu ja todettu!


Poikien huone on onneksi reilun kokoinen, joten molemmat saavat nukkua hyvin omissa päissä huonetta. Seinille en ole saanut laitettua vielä hyllyjä tai tauluja, mutta ehkä nekin löytävät paikkansa ajan kanssa. Toivottavasti kuitenkin ennen muuttoa eteenpäin :D



Me ollaan nyt kovasti yritetty ajan puitteissa puuhastella kotona ja saada paikkoja laitettua viimein valmiiksi. Pari DIY-hommaa ollaan saatu aloitettua ja ne pitäisi tässä pian saada valmiiksi. Ainakin toivon, että ne valmistuu pian. Sehän toki riippuu myös minusta :D


Sateista ja kylmyydestä piittaamatta toivottelen teille oikein ihanaa viikkoa!


Laura


lauantai 20. syyskuuta 2014

Oi oi mitkä tyynyt!


Meille on saapunut kaksi ihanuutta! Ah! En voinut uskoa silmiä kun postista saapui minulle paketti, jonka lähettäjänä oli Design Kellari. Paketista paljastui kaksi kerrassaan upeaa Saana ja Olli Villi Pohjola -tyynyä. Voin kertoa, että hypin onnessani ympäri kotia ja halailin uusia aarteitani. Kiitos kiitos Johan 




Nyt olen mallaillut näitä ihanuuksia joka nurkkaan ja täydellinen paikka niille on tiedossa. Huoneen valmistumista odotellessa tyynyt koristavat olohuonettamme. Tykkään tykkään tykkään!





Suositttelen muuten nyt viimeistään klikkailemaan itsensä Desing Kellarin Facebook-sivuille, koska siellä on meneillään Unelma Päivien viimeinen päivä. Voit napata itsellesi jotain kivaa edullisesti. Design Kellarin nettisivut ovat myös nyt uudistuneet ja sieltä voi tilata itselleen uutiskirjeen sähköpostiin, näin pysyy kärryillä uusista tarjouksista, tuotteista ja muista ajankohtaisista asioista.


Minä alan nyt siivouspuuhiin, koti pitäisi saada puhtaaksi ennen vieraiden saapumista. Ihanaa on saada mieskin kotiin matkalta, tiedossa siis loistava viikonloppu perheen ja ystävien kanssa.


Ihanaista lauantaita 


Laura


*postaus on toteutettu yhteistyössä Design Kellarin kanssa

perjantai 19. syyskuuta 2014

Poreissa


Meidän Puolan matka oli paljon muutakin kuin lentopallon MM-kisojen tuijottelua. Saimme viettää aikaa kahdestaan. Illat kyllä vietettiin usein ystävien kanssa keskustan tuntumassa ja hipsittiin yön pimeinä tunteina takaisin hotellille. Aamulla sai nukkua niin pitkään kuin halusi. Se oli lomaa!


Täytyy myöntää, että mieheni valitsi meille kyllä aika romanttisen hotellin. Saimme sen edullisesti ja paikka ylitti kaikki odotukset. (Tästä pääset aiempaa postaukseen)

Saimme maksutta varata hotellin spa-osaston vain meidän käyttöön ja olihan se luksusta. Mukaan lasi kuplivaa ja aikaa olla kahdestaan.








Spa-osastolla meidän käytössä oli poreammeen lisäksi suolahuone, jossa kävimme hetken istuskelemassa ja rentoutumassa. Tuolien mukavuudesta en lähde sanomaan mitään, kuva puhukoon puolesta :)


Lisäksi tiloista löytyi kylmäallas ja suomalainen sauna, joissa me ei juurikaan oleiltu. Lilluin lähinnä poreissa.


Hotellin vierailla oli myös mahdollisuus käyttää maksutta alakerrassa sijaitsevaa kuntosalia, jonka laitteet yllätti minut kyllä positiivisesti. 




On aika mukavaa palata näihin lomakuviin näin hektisen arjen keskellä. Mies lähti työreissulle takaisin Puolaan ja minä olen lasten kanssa yksin kotona. Töiden jälkeen on vauhtia riittänyt ja olenkin ollut iltaisin aivan poikki. Olen tainnut lähes poikkeuksetta nukahtaa sohvalle...

Nyt en yhtään tiedä miltä kuvat näyttää teille, koska tein tämän postauksen television ruutua tuijotellen. Mies vei läppärin mukanaan ja asensi minulle reissun ajaksi pöytäkoneen olohuoneeseen vähän isommalle näytölle :)


Oikein mukavaa perjantaita!


Laura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...