perjantai 3. lokakuuta 2014

Mustaa bambua


Minulla on viime aikoina villinnyt aivan kamala valaisin ja tuoli hulluus. Olen yhtäkkiä löytänyt itseni ihailemasta vaikka kuinka montaa upeaa valaisinta ja myös upeita tuoleja. Johtuu varmaan siitä, että meiltä puuttuu tuolit ja valaisimistakin on ollut huutava pula. Huomasimme olevamme aika lamputtomia tänne muuttaessa ja vaikka asunto on päivisin todella valoisa, niin iltaisin mustaseinä vie kaiken mahdollisen valon.


Puolan reissulta palattiin kotiin Tukholman kautta ja minulla oli siellä muutama tunti aikaa kierrellä kaupoilla. Löysin Granitista tosi kivan mustan bambusta punotun lampun, jonka näin heti meidän olohuonetta valaisemassa. Kävin samantien hakemassa Clas Olhlsonilta ison halogeenilampun, joka on just sopivan kokoinen lamppuun. Laitoinkin Instagramiin kuvan lampusta jo aiemmin, kuvassa näkyy hyvin, miten kauniisti lampun kuviot näkyvät meidän katossa ja seinissä.



Johtoa jouduttiin hieman säätämään, koska siinä valmiiksi ollut liitäntä ei sopinut kattoon. Johdossa oli jopa katkaisin, joten katkaisimme johdon katkaisimen vierestä. Korkeutta ei siis nyt voitu alkaa sen enempää säätämään, mutta ollaan oltu nyt tyytyväisiä lampun korkeuteen. Kerrankin mies ei lyö päätään lamppuun :)


Täälläkin on vihdoin ruskan värejä vähän joka puolella. Yhtenä aamuna sain jo rapata auton ikkunat ennen töihin lähtöä. Ilma on selkeästi viilennyt ja talvi tekee tuloaan. Tuosta luonnon väriloistosta nautin kyllä suunnattomasti.


Nautitaan vielä hetki valosta ja väreistä!


Laura

34 kommenttia:

  1. Ihastelinkin instan puolella jo kaunista valaisinta ja on se vaan kaunis! <3 Teillä näyttää niin kotoisalta ja valmiilta jo. :)

    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Koti alkaa hiljalleen näyttämään meiltä. Olohuone kaipaa mattoa, mutta odottelen jos saisin vielä tavaraa myytyä niin, että voisin maton käydä ostamassa. Tuo valaisin oli niin meidän näköinen ja ollaan kyllä tyytyväisiä!

      Oikein ihanaa viikonloppua!

      Poista
  2. Tosi kaunis ja teille sopii mielettömän hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! Tykkään kyllä tosi paljon <3

      Poista
  3. Hieno lamppu ja just soppeli teidän olkkariin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin löysin olohuoneen valaisimen. Se on aina tuntunut jotenkin niin vaikealta.. nyt olen kyllä tyytyväinen valintaan :)

      Poista
  4. Sopii niin kauniisti teille :-) varjotkin upeat todella tuosta ☆
    mukavaa viikonloppua ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija. Tuosta tulee kyllä niin kauniita varjot kattoon ja seiniin!

      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  5. Kaunis lamppu, tykkään! Saiskohan suomesta mistään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Oliskohan tätä tullut myös Suomen Granitiin. Niiden kauppa on ainakin Helsingissä.

      Poista
  6. Onpa kiva lamppu. Kyllä Tukholma on hyvä shoppailupaikka, ja usein vähän erilaiset valikoimat kuin meillä, vaikka olisi sama liike :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on kiva päästä shoppaileen ja tuokin oli tosi harvinaista herkkua, koska yleensä lasten kanssa ei olla menty kaupoille vaan tekemään jotain yhteistä kivaa. Nautin siis kiertelystä :) Totta, ettei aina kaikkea samaan löydy Suomen vastaavista liikkeistä!

      Poista
  7. Hauska valaisin! Ihan kuin ylösalaisin käännetty kori. Tuosta viimeisestä kuvasta näkee miten lamppu kivasti sitoo yhteen tumman seinän muuten melko vaaleaan sisustukseen. Tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tulee mieleen ylösalaisin käännetty kori :) Ihastelin vastaavia TineK:n mallistosta, myös ja tämä vei kyllä minun sydämen :)
      Meillä on kyllä tosi vaaleaa ja nyt olenkin mustia juttuja tuomaan kontrastia vaaleille pinnoille.

      Poista
  8. Ooo, kaunis lamppu, jossa on sopivasti jujua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina, tuossa on kyllä sitä jotakin. Tuo lenkki on kans aika hauska :)

      Poista
  9. Aivan upea valaisin! Täällä on tullut myös katseltua valaisimia sillä silmällä ja rottinkiset näyttävät aivan ihanilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valaisimia on kyllä tullut katseltua ja ihasteltua. Niin monta kaunista oon löytänyt, mutta osa aika kalliita. Mukava välillä lyötää vähän edullisempia versioita :) Rottinkiset ovat kyllä kauniita, myös vaaleassa värissä :)

      Poista
  10. Oh wauuu! Siis niin mageeee! Sopii muuten aika hyvin ton mustan seinän kanssa ;)))!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S! Tykkään kyllä niin paljon, sopii kyllä hyvin tuon mustan seinän kanssa. Seinäkin on tosi kiva, mutta hitsi kun se imee kaiken valon itseensä... tuntuu,että iltaisin on ihan luolassa... :/

      Poista
  11. Ompas kiva ja persoonallinen valaisin tämäkin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Minna :) ihana läytää jotain mitä ei ihan joka paikassa ole :)

      Poista
  12. Hieno lamppu ja hyväntuulinen blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Maria! Ihana kun löysit tänne!!

      Poista
  13. Ihailikin lamppua jo Instan puolella. Tosi hyvältä näyttää ja musta tuo kivasti särmää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Joanna! Minustakin musta istuu tuohon enemmänkin kuin hyvin! Just niin kiva!

      Poista
  14. Tuo on niiiiin hieno! Minullakin on nyt joku hullu lamppumania. Yhden saan vielä ostaa uuteen kotiin, makkarista nimittäin puuttuu vielä sinne sopiva valaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos AnuElina!!! Ihme lamppumania on täälläkin menossa. Vielä kun tuohon ruokapöydän ylle löytäisin lampun niin kaikki olis täälläkin hyvin! toivottavasti löydät jonkun kivan makkariin :) meillä mennään ihan riisipallolla :D

      Poista
  15. Kivan näköinen! Mustassa koripunoksessa on sitä jotain..musta väri tuo koripintaan särmää, ja korivalaisimessa musta näyttää kuitenkin värinä myös ilmavalta, kun ei ole ihan umpinainen pinta. Valo siivilöityy tuosta varmaan aika hienosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitit juurikin kaikki minun ajatukset tuosta valaisimesta! Valo siivilöityy todella kauniisti seinille ja erityisesti kattoon. Kiitos Katja!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...