perjantai 12. joulukuuta 2014

12. ★ Meidän joulukalenteri


En olekaan muistanut näyttää teille meidän tämän vuoden joulukalenteria. Onhan tässä jo tovi tuota kalenteria availtu, mutta halusin silti muutaman kuvan teille jakaa. Minulla oli tänä vuonna isot hienot suunnitelmat kalenteriin, mutta sitten aloin miettimään miten sen toteuttaisin kaikille lapsille. Lopulta päädyin tähän erittäinkin helppoon ratkaisuun. Numerolaput seinälle kuusen malliseen asetelmaan ja tähti päälle tuikkimaan. Yksinkertaista. 


Joka yö tonttu käy jättämässä viestin, jossa kerrotaan jokin hauska loru tai vinkki. Lopuksi tonttu vihjaa yllätyksen sijainnin. Aamulla neiti lukee lapun ääneen ja sitten alkaa yllätyksen etsintä. Usein piilossa on yksi pussi, missä on kaikille jotain pientä kivaa tai yhteistä tekemistä. Välillä taas lapset saavat omat pussinsa, joissa on legoja tai jotain muuta kivaa, me isommat saamme suut makeaksi Lapset ovat tuntuneet tykkäävän kalenterista ja joka ilta mietitään, mitähän tonttu tuo seuraavana yönä.

Kalenterin paperit on tulostettu täältä. Alkuperäisen kalenterin idea on kyllä hieno, tuollainen olisi ollut niin kiva tehdä, mutta kolmelle lapselle tämä oli helpompi toteuttaa :) Omat kuvat on tällä kertaa aika suttuisia, mutta valoa on vähän, joten näillä mennään.Samalla tulee esitettyä teille meidän näkymään suoraan eteisestä, jota en olekaan täällä blogin puolella esitellyt. Tämä asunto missä me nyt asustellaan, on kahdessa kerroksessa. Yläkerrassa on kolme makkaria, suihku, sauna ja wc. Alakerrassa taas on avokeittiö, olohuone, pieni työhuone sekä suihkullinen wc. Portaiden alla on vaatehuone, joka on tällä hetkellä hyvinkin täynnä... 

Tässä asunnossa on paljon hyvää, mutta myös paljon asioita mitä tekisin itse hieman toisella tavalla. Mutta voin kertoa, että me viihdytään täällä todella hyvin ja koko asuinympäristö on todella mieluinen. Kiva naapurit ja lapsilla paljon kavereita. Kaikki siis hyvin.


Oikein ihana viikonloppua!


Laura

11 kommenttia:

 1. Huikean kaunis joulukalenteri, kuin tehty kotinne seinälle!

  Mukavaa joulunodotusta <3

  VastaaPoista
 2. Ihan huippu hieno kalenteri! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana joulukalenteri, yhtäaikaa tyylikäs ja suloinen. <3
  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 4. Hauska idea kalenterissa :) ja nätti toteutus <3

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvän näköinen kalenteri ja varmasti toimiva systeemi useamman lapsen kanssa.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Ihana idea ja niin nätti. Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 7. Kiva idea kalenterissa ja kaunis ♥

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana idea ja F on varmaan niin ylpeä, kun saa toimia lukijana ;) ;) <3

  VastaaPoista
 9. Ihana ihana kalenteri! Joulukuun aamut alkavat lasten kanssa ihan eri tahdilla kuin perusaamut. Kalenterilla on uskomaton voima :-)

  VastaaPoista
 10. Ihana kalenteri ja niin kiva kun sieltä paljastuu yhteisiä juttuja!! ♥ (meillä raaputetaan ja toivotaan että paljaistus myös yhteistä...matkarahaa ;D)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...