maanantai 29. joulukuuta 2014

Vielä vähän


Täällä ollaan vielä joulutunnelmissa, vaikka osa joulusta on jo pakattu laatikkoon. Kuusi ollaan annettu vielä olla, koska me ei sitä juuri ehditty jouluna näkemään. Kovasti olen jo pohtinut sen nakkaamista pihalle, koska mokoma roskaa niin älyttömästi. Huomenna meille kuitenkin saapuu ystäväperhe viettämään uutta vuotta, joten antaa kuusen vielä olla. Ehkä me sitten yhteistuumin ystävän kanssa annetaan kuuselle häätö, jos se alkaa häiritsemään.
Lasten mentyä nukkumaan yritin koko illan päästä tekemään ekat nettishoppailut alesta, mutta eihän se tietysti onnistunut. Ei onnistunut eilenkään :( Ilmeisesti pari muutakin oli juuri tekemässä löytöjä. 


Joko teillä on joulujutut saaneet häädön vai vieläkö nautitte jouluisesta tunnelmasta?


Laura


18 kommenttia:

 1. Meillä pidetään joulusälät näkyvillä vielä loppiaiseen saakka - kerranhan niistä vuodessa nautitaan (ja okei, oon vähän laiska siivoamaan, hehe) :D

  VastaaPoista
 2. Meillä kuusi oli ennätyspitkään ja lähti "vasta" sunnuntai-iltana. Yleensä heivaan se jo tapanina. Pari tonttua vielä tosin kurkistelee, mutta kuusi tosiaan roskasi niin paljon meilläkin. Kaunista tunnelmaa siellä.

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää ja kyllähän sitä jotenkin tekee mieli nauttia kuusestakin, jos joulun on viettänyt muualla. Meillähän on vain minikuusi tänä vuonna ja tuossa se vielä kököttää, mutta eiköhän se viimeistään uutena vuotena lähde, kun en jaksa noita neulasia joka paikassa... :D

  VastaaPoista
 4. Teillä on niin kauniin näköistä! Myös minä siivosin eilen suurimman osan joulukoristeista pois ja ainoastaan kuusi sai jäädä (vaikka jo hieman neulasiaan varisteleekin). Isommat lapset aloittivat jo piparkakkutalon syönnin, joten pikkuhiljaa sekin häviää. :)

  VastaaPoista
 5. Vielä on jouluista mutta vuoden ekana päivänä lähtee kaikki pois.

  VastaaPoista
 6. Kaunista teillä! <3 Meillä joulujutut on vielä paikoillaan. Ihmettelen vähän itsekin, etten ole vielä kyllästynyt, vaikka laitoin niitä esille jo tosi aikaisin :D Vuosi vuodelta olen enemmän jouluihminen, kai sitä haluaa vielä nauttia viimeisetkin rippeet tästäkin joulusta :)

  Me hommattiin tänä vuonna tekokuusi, joten ei tarvitse tuskailla tippuvien neulasten kanssa. Kivaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 7. Vielä on kuusi paikallaan ja kun ei pahemmin varista, niin olkoon viikonloppuun. Tulee aina niin haikea mieli kun sen heitää pois. hkä se suru tulee siitä, että loma on lopuillaan ja arki alkaa. Klikkauduin vähän aikaa sitten jäseneksesi, kun tykästyin blogiisi. Tervetuloa myös vastavierailulle Kristallikimaraan, jossa sisustetaan, tehdään käsitöitä ja kokeillaan kosmetiikkaa näin aikuisen naisen perspektiivistä. http://kristallikimara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Kaunista ja ihanan rauhallisen näköistä! :-)

  Kyllä vielä joulu jutuilla mennään. Pientä ihan kaikista jouluisinta varmasti nyt alan karsimaan hiljalleen, millään kun ei kaikesta kerralla raaski luopua! :-)

  VastaaPoista
 9. Minun piti antaa joululle kyytiä tänään, mutta aloinkin jo eilen illalla keräilemään joulukoristeita pois ja siinähän meni sitten samantien koko joulu kuusineen päivineen. Nyt ihmettelen kun koti näyttää niin autiolta, kuusi sopi niin täydellisesi tuohon sohvan viereen. Vähän surku tuli kuusen lähdöstä, mutta tuleehan se joulu ensi vuonnakin! Nyt mennään täyttä häkää kohti aurinkoa (minä jo viikon päästä...) ja kevättä!

  VastaaPoista
 10. Mä just eilen otin kaikki joulukoristeet pois! Ihana fiilis :)) Welcome New Year!!

  VastaaPoista
 11. Meilläkin on vielä kaikki joulusälät näkösillä, mutta kovastihan nuo jo ahdistavat. Työt kun aloitettiin taas, tuntui että se joulu jäi sitten sinne. Mutta kun kerkiäisi vain kunnolla siivoamaan :D

  VastaaPoista
 12. Meillä ei ole vielä laitettu joulua varastoon. Oon kyllä ihan ihmeissäni, koska yleensä ihan heti joulun jälkeen oon halunnut siivota joulun pois, mutta nyt melkeinpä tuntuu haikealta ajatus, että joutuu ihan pian olemaan ilman koristuksia ja kuusta:) Varmaan viikonloppuna kuusi saa lähteä ja ehkäpä jo tänään laittelen tontut pois.

  VastaaPoista
 13. Täällä haluaisin joulun jo häätää, mutta Muru haluaa pitää vielä kuusen, joten annetaan vielä hetki olla :D

  VastaaPoista
 14. Onpas teillä kaunista! Kuusi ja koko joulukattaus on vielä meillä läsnä. Katsotaan koska niistä malttaa luopua :)

  VastaaPoista
 15. Mä korjasin tänään pois.. Jotenkin halusin selkeyttä ympärille, tilaa tasoille jne.. Ja kun muuton jälkeen muutenkin kaikki hakee vähän paikkaansa, niin teki hyvää korjata joulu jo pois ja aloittaa ns. puhtaalta lattialta sisustaminen! ;)

  VastaaPoista
 16. Meillä jäivät kaikki muut paitsi ne kaikista jouluisimmat eli punaiset jutut. Kaunis kuusi saa vielä olla valkoisine koristeineen kun niin vähän pudottaa neulasiakin <3

  Hienoja vuoden viimeisiä hetkiä huomiselle ja kaunista vuoden 2015 alkua teille!

  VastaaPoista
 17. Niin kaunista, oikein hyvää uutta vuotta 2015 <3

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...