sunnuntai 14. joulukuuta 2014

14. ★ Testattu ja hyväksi todettu


Kylläpäs viikonloppu vierähtikin nopeasti ja oikeinkin mukavissa merkeissä. Tänään oltiin katsomassa neidin tanssiesitystä, joka meni todella hyvin. Olisin voinut katsella kaikkien ryhmien esityksiä pidempäänkin, mutta ehdottomasti oman lapsen esityksen lisäksi mieleen jäi pienen pienet pingviinit, joiden paikallaan keikkumiset riittivät jo hurmaamaan yleisön. 

Eiliset pikkujoulut olivat kyllä todella onnistuneet, meillä oli hurjan hauskaa. Ensimmäisen tunnin tehotreeni TRX-remmeillä ja kahvakuulalla vei meiltä alkuun kyllä kaikki voimat, mutta hyvin jaksettiin loppupäivä juhlistella. Tänään olen kantanut pienintä poikaa (joka ei ole enää kovin pieni) portaissa hammasta purren, jo ihan pelkkä käveleminen ja kyykistyminen sattuu!!! Oikeastaan voin kertoa, että ihan joka paikkaan koskee. Pitäisiköhän treenata hieman useammin :)


Meillä on ollut nyt jonkisen aikaa testissä Buzzadorin kautta saadut Stabilon EASYergonomics experts-kynät, joita on testattu päivittäin. Voin jopa todeta lasten piirtäneen nyt enemmän kuin pitkään aikaan. Aina meillä kyllä piirrellään ja väritellään, mutta jotenkin nyt vielä enemmän. Ehkä uudet kynät toivat lisäintoa tähän puuhaan. 

(Huomasitteko neidin laittaman jouluisen hiuskoristeen :))

Valehtematta lapset ottavat mielummin käyttöön nämä Stabilon ergonomiset kynät kuin tavalliset puuvärit. Kynäote onnistuu paremmin, eikä käsi väsy samalla tavalla kuin sileässä kynässä. Lasten mukaan väriäkin tulee helpommin. Näihin tutustuneena, en ehkä ostaisi enää ihan mitä tahansa kyniä. Kyllä nuo kynät niin kauan päivässä meidän lasten käsissä pysyy, että niiden on pakkokin olla ergonomisia. Tulee jopa vähän hölmö olo, kun en ole asiaa ennen ajatellut. 

Täältä voit käydä kurkkimassa ensimmäisen postauksen kynistä. Jos sinua kiinostaa kuulla enemmän Buzzadorista, käy lukemasta asiasta lisää täältä.En ole vielä raskinut ottaa lasten tekemiä itsenäisyyspäivän koristeita pois. Ehkä ne on nyt kuitenkin aika ottaa pois ja tehdä asetelmasta hieman jouluisempi.


Olen jo aika monta kertaa tuskastellut minun puhelimen huonoa kuntoa ja toimivuutta. Eilen se sitten päätti sanoa sopimuksen irti ja sammui. Kyllä on vaan orpoa olla ilman puhelinta, Miehellä on tänään synttärit ja hän on reissussa. En ole voinut edes onnittelupuhelua soittaa. Tästä tulen ehkä kuulemaan useamman kerran... Nyt siis myös Instagramin päivittely on katkolla, ainakin hetken. Minun pitäisi saada uusi puhelin jo ensi viikolla, mutta mikä päivä, se jää nähtäväksi.Oikein ihanaa 3. adventtisunnuntai-iltaa!


Laura


psst... vielä on hetki aikaa osallistua Magia Graphicsin arvontaan!

14 kommenttia:

 1. Kunnon treeni on aina paikoillaan! Mäkin olen saanut otettu niskasta kiinni ja alkanut taas jumppaileen himassa :) yey!! Olo on mitä mahtavin !!!

  Kiva, että oli kivat pikkujoulut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon treeni on todellakin paikoillaan, tosin oon olut todella kipeä jumpan jälkeen et vois kyllä vähän lisätä omaa kuntoilua ettei ihan näin rikki menis :D Me kans aiemmin jumppailtiin paljonkin miehen kans kotona, mut nyt vähän vähemmän. Töissä käynti on jo sellaista liikkumista :)

   Poista
 2. Meiltä löytyy vaikka minkämoisia kyniä, täytyisi vissiin panostaa ja testata myös näitä kehumiasi. :)
  Toivottavasti saat pian uuden puhelimen, voin kuvitella kuinka orpo olo puhelimettomana on. Mukavaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kyniä voin oikeasti suositella. Tuntuvat kyllä hyviltä. Edelleen olen ilman puhelinta. Ollut jo ihan liian monta päivää. Alkaa olla jo aika tuskainen olo kun kukaan ei saa kiinni enkä saa itse ketään kiinni. Facessa on tullut roikuttua normaalia enemmän. Ihanaa viikko sinullekin!

   Poista
 3. Meidän ekaluokkalainen sai koulusta tuon näköisen lyijykynän. :) On kuulemma hyvä kirjoittaa sillä. Kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti? Piti tuohon kirjoittaakin, että nämä olis hyviä juurikin eskariin ja ekaluokkalaisille.
   Oikein mukavaa viikkoa <3

   Poista
 4. Ihana pieni keskittynyt piirtelijä♥

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa hyvältä treeniltä, jos joka paikka on jumissa! Minulla jalat tosin kipeytyvät joka kerta kun käyn tekemässä jalkatreenin salilla (jalat 1-2 kertaa viikossa) eli ei näköjään treenien tiheyskään auta asiaan. ;)
  Tsemppiä puhelimettomaan elämään ja iloa viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin oli hyvä ja tehokas ennen kaikkea. Juuri se mitä itsekin kaipasin. Ja mukavaa oli treenailla työkavereiden kanssa ja mennä sen jälkeen saunomaan :) Ei se treenien tiheyskään aina tunnu auttavan :)
   Kiitos tsempeistä, edelleen olen ilman puhelinta... :/ orpoa! Mukavaa viikkoa <3

   Poista
 6. Kuulostaa melkoiselta menolta nuo pikkujoulunne, meilläkin avautu tänne uusi sali ja voi kuinka olenkaan saanut uutta puhtia treeniin sieltä! :) Ihanan näköinen keskittynyt tyttö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavan erilaiset pikkujoulut. Tuo sali oli kans aivan uusi ja ohjaalla kyllä taitoa vetää hyvät treenit :)
   Meidän neiti on aina tuollainen, tykkää piirrellä :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...