torstai 18. joulukuuta 2014

18. ★ Viimeisten hetkien kauneus


Kyllä nyt puhun hyasinteista. Kaunis kukka kuin mikä, mutta kukinta on loppujen lopuksi aika lyhyt. Päätin kuitenkin ikuistaa kukan kauneuden, vaikka kukat alkavatkin jo kuihtumaan. Tällaisista pienistä jutuista nautin ja vaikka kuvaaminen on nyt haasteelista, onnistuin hieman nappaamaan tätä kauneutta teillekin. Nyt hyasintista on leikattu varret pois ja samalla huomasin kukan tekevän joi toista kukintoa. Tykkään. Tästä on tullut kyllä mun lempparikukka näin jouluisin. Harmi, että niin moni on tälle allerginen.

Blogin ulkoasu on mietinnässä ja kovasti olen jo valmis sitä muuttamaan. Ehkä nyt viikonloppuna sukellan iltaisella tutkimaan mitä kaikkea voisinkaan täällä tehdä. Ihanaa kun tänne on tullut paljon uusia lukijoita, tervetuloa ja toivottavasti viihdytte matkassa :)

Postaustoiveitakin saa heitellä ilmoille jos haluaa :) Niitä on aina kiva tehdä. Muutamia minulla onkin jo tallessa, mutta niiden toteutus odottaa vielä, koska tuotteiden testaus on kesken.


Lepposia päiviä <3


Laura

10 kommenttia:

 1. Hyasintti on kyllä ihan paras! :-) Mukavaa perjantaita :-)

  VastaaPoista
 2. Kaunis hyasintti! Itse kuulun niihin, jotka joutuvat leikkelemään varren pois kukinnan alettua, mutta jaksan ihastella nuppuvaihettakin, onneksi se riittää minulle. :)

  Ihanaa perjantaita! <3

  VastaaPoista
 3. Hyasintit on kyllä niin joulukukkia, kävin ostamassa meille kolme, mut katotaan pitääkö ne sit heti auettua viedä pois.. :/.

  VastaaPoista
 4. Niin kauniita kuvia taasen <3 <3 Kun osaa niin osaa ;)

  VastaaPoista
 5. Oma suosikkijoulukukkani on myös hyasintti. Tuoksu on ihana ja onneksi kukaan perheessämme ei ole sille allerginen.

  VastaaPoista
 6. Tykkään itse myös hyasintista ,mutta kun tuo neiti on allergikko niin jää kauppaan ;)

  VastaaPoista
 7. Täällä nautitaan nuppu vaiheesta :) silloin parhaimmillaan :) olen niin ihastunut näihin tänä jouluna :)

  Kauniit kuvat <3

  VastaaPoista
 8. Meillä hyasintti kannetaan vessaan tai ulos kun se alkaa kunnolla kukkimaan. Tuoksu on liian voimakas allergiselle, vaikka sitä rakastankin.

  VastaaPoista
 9. Joulukukkien ykkönen ehdottomasti. Juuri tänään kävin hakemassa jo kolmannet (neljännet?) hyasintit tälle vuodelle. :)

  VastaaPoista
 10. Hyasintti on ihana, mutta kieltämäti tuoksu aika voimakas :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...