tiistai 10. helmikuuta 2015

Disney On Ice - Satuja ja Seikkailuja


Vihdoin Disney On Ice saapui myös Turkuun ja täytti useana päivänä HK Areenan. "Satuja ja Seikkailuja" -show lumosi katsomon neljän Disney-sadun voimin; Pieni Merenneito, Kaksin karkuteilla, Kaunotar ja Hirviö sekä Frozen. Olin lasten ja miehen äidin kanssa katsomassa näytöstä lauantai-iltana ja jälleen nuo ihanat tarinat heräsivät upeasti eloon. Show oli mieluinen niin lapsille kuin myös meille aikuisille. 

Otin kameran varalta mukaan ja toivoin, että saan napattua muutaman onnistuneen kuvan näytöksestä. Aikani kun säädin asetuksia sain otettua ihan hyviä kuvia, vaikka emme istuneetkaan siinä lähituntumassa. Vuoden takaisiin kuviin verrattuna, olen uuden kameran myötä oppinut jo jotain tästä kuvaamisesta. Saatte nyt siis aimo pläjäyksen kuvia, onnistuneita ja vähemmän onnistuneita.


Jääshow´n "juontajina" toimi jälleen Disneyn iki-ihanat Mikki, Minni, Hessu ja Aku. Ensimmäisenä oli vuorossa Pieni Merenneito, josta en onnistunut tallentamaan kuin muutaman kuvan.



Kaksin karkuteilla kuuluu meidän lasten suosikkeihin, joten tätä odotettiin kovasti.








Puoliajan jälkeen vuorossa oli Kaunotar ja Hirviö. 






Ja se kaikista odotetuin tuli viimeisenä eli Frozen. Ihastuttava tarina ja ne musiikit... täytyy tunnustaa, että tunnusbiisi soi edelleen päässä :)











Jälleen kerran aivan täydellinen elämys. Lavasteet ja efektit olivat huikeita ja puvut tehty huolella. En voi kuin suositella. Me ainakin nautittiin. 


Tämä oli kolmas kerta kun pääsimme katsomaan Disney On Ice -jääshow´ta ja edelleen huokailimme ihastuksesta. Aikaisempina vuosina olemme olleet minun vanhempien kanssa katsomassa show´ta Helsingissä ja tänä vuonna anoppi yllätti isommat lapset ja minut lipuilla. Lapset odottivat päivää kuin kuuta nousevaa ja koko aihe taisi olla viikon puheenaihe myös lasten päiväkodissa. Sen verran moni oli menossa esitykseen viikonloppuna.

Meidän poju sai lauantaiaamuna aivotärähdyksen, jonka johdosta meinasi koko show jäädä väliin. Mutta onneksi vointi oli illalla jo hyvä ja hänkin pääsi mukaan (lääkärin luvalla ;)). Kaikkea sitä pieni ihminen joutuu kokemaan ja me vanhemmat aika kovastikin säikähtämään. Onneksi kuitenkin kaikki  on nyt hyvin ja poika kunnossa.


Kiitos mummille ihanasta illasta!


Laura

20 kommenttia:

  1. Onpas ollut näkemisen arvoinen todellakin. Muistan jo penskana, kun Aku Ankka-lehden välissä tuli erilaisia esitteitä tästä tapahtumasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä huikea show, niin näkemisen arvoinen. Aika hauska kun kerroit tuon, nyt muistan et siellähän itsekin noita näin pienenä :) :)

      Poista
  2. Wau mikä show :). ja hienoa kuvia! On se niin kiva, kun oppii kamerasta uusia juttuja :) !! Itsekin nyt kamerakurssin myötä saanut hieman auki oman kameran toimintoja :) JEE!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulin etten saanut yhtään kuvaa onnistumaan, koska kaikki on otettu kuitenkin suht kaukaa. Omasta mielestä onnistuin aika hyvin ja sain useampi onnistuneita kuvia... Ihan mahtavaa et oot päässyt kurssille, tahdon kans uudelle kurssille!!

      Poista
  3. Tosi hyvin olet saanut ikuistettua kuvia! :-)
    Varmasti tosi hieno esitys! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 aika monta epäonnistunutta otin myös :D ei kerrota kenellekään... Show oli kyllä niin hieno!

      Poista
  4. Tämä on kyllä ihana esitys, varsinkin lapsille. Olemme kerran käyneet, ja jo mietimme että ensi jouluna hankimme kyllä turhan krääsän sijaan liput tuonne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ihana show varsinkin lapsille ja vähän ehkä vanhemmillekin ;) niin totta, leluja ei kuitenkaan tarvi liikojaja näistä jää ihania muistoja.

      Poista
  5. Ihania kuvia ja aivan varmasti upea show! Harmittaa, että meidän suunnalle ei ole tällaisia:/ Ja oi voi, tosi kurjaa, että poikanen sai aivotärähdyksen! Onneksi toipui pian♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) oli kyllä upea! Samaa harmittelin kun asuttiin pohjoisessa, nyt ollaan otettu ilo irti kun pääsee helpommin ja hintakin on huokeampi kun ei tarvi matkoista ja hotelleista maksaa. Toivottavasti joskus tulis myös pohjoiseen, vetäis ihmisiä varmasti katsomoihin! Onneksi nuo pienet toipuu nopeasti!! <3

      Poista
  6. Hienoja kuvia esityksestä. Tuota olisi hienoa päästä katsomaan tyttöjen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi! Toivottavasti joskus pääsisitte katsomaan, tytöt tykkäis taatusti!

      Poista
  7. Oi että, upealta näyttää! Täällä arvottiin pitkään, että mennäänkö vai ei ja jäi liput hankkimatta, mahtaisikohan niitä vielä saada... Onneksi teillä voidaan jo paremmin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi hieno ja show paljon parempi kuin esim viime vuonna,vaikka se silloinkin oli hyvä. Ehkä tähän vaikutti et tässä oli meidän lemppareita. Tosin Cars oli viime vuonna huippu ja poju tykkäs siitä. Uskoisin et johonkin näytökseen on vielä paikkoja kun telkussa mainostavat. Suosittelen lämpimästi!

      Poista
  8. Upeita kuvia ja esitys on ollut varmasti hieno. Meilläkin tytöt olivat katsomassa showta isovanhempien kanssa ja ilta meni kuunnellessa kaikkia tarinoita. Hiukan harmittaa, ettei joulupukki tuonut minullekin omaa lippua... ;) Hyvä jos pieni mies on jo paranemaan päin ♥ Tuollaiset säikäyttävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! Show oli kyllä upea ja huomasin monen tutun lapsen siellä isovanhempien kanssa eli varmaan muutkin oli saanut joululahjaksi liput :) harmi ettei pukki muistanut sua.. ;) onneksi poju voi nyt jo paremmin, säikähdettiin vaan ku reaktio oli niin hurja. <3

      Poista
  9. Vau, hienot kuvat show´sta. Varmaan ollut upea kokonaisuudessaan ja onneksi pikkuinenkin pääsi mukaan!

    Itsekin tekisi mieli lähteä lasten kanssa, mutta mulla on niistä hallin paikoista hieman kammo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi poju pääsi mukaan, koska pettymys olis ollut hurja. Sen verran esitystä odotettiin ja jännitettiin. Harmi jos sulla on kammo, johtuuko jyrkistä katsomoists? Ne on kyllä kieltämättä hurjat ja Hartwall Areenalla vieläkin hurjemmat kuin Hk Areenalla :/

      Poista
  10. Hienot kuvat. Minkä ikäiset lapset sinulla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Meidän neiti on 6, pojat 4 ja 1, mutta kaikki täyttää maalis-huhtikuun aikana vuoden lisää :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...