torstai 5. helmikuuta 2015

Juuttia eteisessä


Oli se sitten ikäkriisi tai ei, nyt se on laitettu syrjään ja katse suunnattu tulevaan viikonloppuun. Tiedossa on taas kaikkea kivaa, jota odottaa jo innolla. Kerroinkin teille jo aiemmin, että ostin eteiseen uuden maton hyvästä alesta. Kävin jokin aika sitten Kodin1:ssä ja sieltä tarttui matkaan kiva juuttimatto. Se oli juuri se mitä kaipasin meidän eteiseen. 



Eteisen mattoasioita pohdin jo aiemmin tässä postauksessa sekä tässä. Tähtimatto oli jälleen pesun tarpeessa, joten se sai lähteä pesuun ja ainakin hetkeksi syrjään. Halusin eteisen ilmeestä rauhallisemman tämän maton avulla. Ei meidän eteisessä mahdu mitään ylimääräistä olemaan, mutta jotenkin tykkään tämän maton ilmeestä nyt enemmän. Kuramatto sai vielä jäädä oven eteen, koska lasten kengien mukana tulee tosi paljon lunta sisälle, joten kuramatto pysäyttää enimpien lumien etenemisen pidemmälle. Ehkä pärjäisin pelkällä juuttimatolla, mutta mennään nyt näin. Vai mitä mieltä olette?



Meidän neiti pääsi tänään siirtymään isompien tyttöjen tanssiryhmään ja oli tästä niin innoissaan. Olen kyllä itsekin tästä enemmän kuin mielissään. Tosin tekis itsekin mieli mennä taas tanssimaan, ehkä sitä taas sitten joskus ehtii :)


Laura

32 kommenttia:

  1. On muuten tosi hyvännäköinen! Kunpa meilläkin olisi noin tilava eteinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla et tykkäät :) pieniin eteisiin verrattuna tämä on kyllä iso vaikka tässä on liian vähän säilytystilaa meidän kokoiselle perheelle.

      Poista
  2. Kaunis matto ja niin siisti eteinen ;)!!

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) siisti ainakin kuvassa ;D noh,tämä on toisaalta helppo pitää siistinä kun kenkiä ei voi olla montaa esillä kun sit ne olis vaan tiellä.

      Ihanaa viikkoa <3

      Poista
  3. Kaunis, raikas ja valoista tämä kotinne eteinen ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija, ovessa oleva ikkuna tuo kyllä kivasti luonnonvaloa eteiseen <3

      Poista
  4. Siisti, kaunis ja eritoten valoista eteinen! Huh, kun mietin tuota meidän eteistä. On siinä tilaa, mutta missä se valo...Hmmm sitä ei ole =) Minusta juutti tuntuu ihanalta myös paljaiden jalkojen alla =) Ihanaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 valoisuus on kyllä eteisessa tosi kiva asia, eteinen on muutenkin usein aika vaikea tila sisustaa... Juutti todellakin tuntuu ihanalta jalkojen alla, ja vielä ri ole matto edes alkanut mitenkään roskaamaan :) hyvää viikkoa!!

      Poista
  5. Söpö kenkärivistö siellä. <3 Ja juuttimatto, nam! Kuopion Kodin1 ajettiin täällä alas, ihan tyhmää, meillä ei ole nyt liikettä mailla eikä halmeilla. :/ Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kengät on kyllä ihan parhaita <3 juuttimatto on kyllä tosi hyvän oloinen matto, ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Harmi tuo kodin1:n poistuninen :( aika iso menetys pienelle paikkakunnalle... Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Juuttimatot on kyllä kauniita ja niin mukavan tuntuisia :)

      Poista
  7. Kaunas tuo juuttimatto <3 ihanaa viikonloppua =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tykkään kyllä tosi paljon. Ihanaa viikkoa <3

      Poista
  8. Ihana kukkaruukku, todella näyttävä. Valoisan kaunis eteinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuo kukka on kulkenut meidän mukana ja aika minta vuotta... Jotain 8 vuotta!!! Ihme kun on vielä elossa :D

      Poista
  9. Kivan näköinen matto ja valoisa eteinen. Minulle eteinen tuottaa edelleen harmaita hiuksia, kaikki on vähän sinnepäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) eteinen on kyllä tosi hankala sisustaa, usein ahtaus vaikeuttaa sitä vielä enemmän...

      Poista
  10. Tykkään myös tuosta matosta hurjasti. Kauniin luonnonmukainen ja jotenkin niin tätä päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, tykkään ite kans tuosta tosi paljon :) paljon parempi nyt!

      Poista
  11. Oikein sievä matto kauniissa eteisessä! :-)

    VastaaPoista
  12. Tosi hyvännäköinen matto! :)

    VastaaPoista
  13. Oi, vielä alessakin?? Vitsi nyt mua harmittaa, kun en poikennut Kodin1:ssä.. Vilkaisin tätä postausta kännykällä, kun olin Ikeassa ja ihastelin mattoa. Mietin, että juuttimattohan olisi täydellinen myös meille keittiöön. Ajattelin kuitenkin, että en jaksa enää lasten kanssa poiketa Kodin1:n ja Annon juuttimatto voi olla aika kalliskin.. Voi pöh, toivottavasti niitä olisi vielä ensi viikolla jäljellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi! Tän oikea hinta oli lähes 80e ja tämä tais vähän päälle 20e, eli ihan hyvä ale. Toivottavasti löysit vielä maton :)

      Poista
  14. Kaunista, valoisaa ja tyylikästä! <3

    VastaaPoista
  15. Tosi hyvä mattovalinta. Musta välillä tuntuu että meillä tarvis saada koko lattiat vaihtoon että matot näyttäis niissä hyvältä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) lattiat tekee kyllä paljon, mutta niitä on vaan vähän vaikeampi vaihtaa.. Toivottavasti löytäisit jonkun hyvän ratkaisun :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...