maanantai 13. heinäkuuta 2015

Asuntomessut - upeat makuuhuoneet


Nyt on lomat vietetty ja huomenna pitäisi palata arkeen. Viime viikko meni hurjalla vauhdilla Helsingissä, Vantaan Asuntomessuilla ja viikonloppuna ystävän polttareissa. Koneella istuminen jäi minimiin ja alkoi olla jo ikävä blogimaailman kiemuroihin. Kävin messukuvia läpi ja päätin toteuttaa vielä joitain postauksia kohteista, koska muuten kuvat valuisivat omassa kamerassa aivan hukkaan. Useissa blogeissa näkee nyt upeita messukuvia, mutta ehkä saan vielä omien kuvien kautta esiteltyä erilaisia kuvakulmia ja myös niitä omia lemppareita.

Asunnoissa oli jos jonkinlaista makuuhuoneita, joista parhaiten jäi mieleen pehmeät pellavalakanat, liukuvärjätyt verhot ja seinät, upeat valaisimet ja hauskat yksityiskohdat. Edelleen luonnonmateriaalien käyttö on suosittua sisustamisessa, mutta osa kohteista oli sisustettu ylellisellä, jopa hotellimaisella tyylillä. Itse suosin luonnollisempaa tyyliä, mutta kyllähän tuota ylellisyyttä oli mukava katsella. Myös romanttista tyyliä rakastavalle löytyi muutama upea kohde, joissa kaikki oli mietitty tarkkaan loppuun saakka.






(Kuva Viivi)















Näistä tuli itselle monen monta ideaa mieleen, joita täytyy jäädä pohtimaan. Haluaisin löytää meille tuollaiset ensimmäisessä kuvassa olleet verhot. Kerrassaan upeat. Sitä ennen pitäisi aloittaa pahvilaatikkojen ja jätesäkkien purkaminen. Tavoitteena on saada oma koti jonkinlaiseen kuntoon tämän viikon aikana.


Oikein ihanaa viikkoa kaikille!


23 kommenttia:

  1. Upeita makkareita olet valinnut ja löytyipä näistä pari omaakin suosikkiani. :)
    Tsemppiä työnaloitukseen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta nämä olivat kyllä kauniita, osa omiakin suosikkeja :) Erityisesti alkupäässä olevat :)
      Kiitos tsempeistä, eihän se ihan putkeen mennyt :( sairastuin heti...

      Poista
  2. Kivoja kuvia. Ihana tuo toisen kuvan lamppu, pysyispä koukku kädessä niin vois kokeilla itsekkin tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lamppu on minusta kans niiiin hieno! En olekaan ajatellut, et tuollaisen vois tehdä itsekin, Hyvä idea... hmm :)

      Poista
  3. Hienoja valintoja... jokaisessa on jotain oikein mukavaa:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jokaisessa on jotain kivaa ja osassa hieman enemmän kuin toisissa :)

      Poista
  4. Kyllä vaan, nuo liukuvärjätyt verhot ovat kerrassaan ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ihanat! Ihastuin noihin täysin. Jotenkin niin kauniit :)

      Poista
  5. Ihania makuuhuoneita ja ideoita! Tuollaiset verhot voisi sopia meillekin, tosin olohuoneen puolelle (missä sänkyni on) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että näistä on muillekin iloa. Kyllä tuo verho sopis niin hyvin olohuoneenkin puolelle. Vielä kun bongais tuollaisen jostain :)

      Poista
  6. Kivoja kuvia oot ottanut ja varmaan moni saa noista kivoja vinkkejä omaan makuuhuoneeseenki :) Nyt vain ostaan kangasväriä ja kloriittia ja tekemään itelles verhot :) Neidit toissa kesänä shortseja liukuvärjäs :) Kiva ko oot ottanut kuvia paljon, niitä on aina kiva katella ja ko en ite päässyt asuntomessuille. Hauska idea muuten tuo porras/säilytystila nuoren huoneessa :) Hyvää tiistaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, että vois hyvin liukuvärjätä verhot itse. Ei se niin vaikeaa ole. Se tulisiko siitä tasaista on toinen juttu :) Mun oli pakko laittaa tuo nuoren miehen "porrassänky" tänne, koska oli minusta tosi hieno idea.

      Oikein mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  7. Ystävä löysi Hemtexistä puoleen hintaan ekakuvan verhot harmaa-valkosina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeasti? voisin sieltä siis käydä kurkkimassa. Onhan liukuvärjättyjä juttuja ollut jo kauan ja osalle ne on mennyt jo ohi, mutta tuo verho näytti niin kivalta :) Harmaa kuulostaa vielä enemmän mun jutulta :)

      Poista
  8. Ystävä löysi Hemtexistä puoleen hintaan ekakuvan verhot harmaa-valkosina! :)

    VastaaPoista
  9. Ylhäältä katsottuna kolmas makkari on sellainen, jonka sänkyyn tekis mieli kohtsillään hypätä pötköttelemään. Just sellanen sopivan huoleton "ei se oo niin justiinsa"-tyyli ja luonnonläheiset värit. Just ihana.

    Huomenna ajattelin lähteä katsastamaan messut itsekin. Tänä vuonna näyttää olevan paljon hirttä ja puupintoja, joiden parissa teen töitä itsekin, joten ihan mielenkiintoista käydä kurkkaamassa.

    Mukavaa arkeenpaluuta :). Täällä vielä lomaa odotellaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmas makkari oli todella houkutteleva ja juuri sopivan rento omaan makuun. En ole nimittäin mikään päiväpeiton petaaja :)

      Mahtavaa, että pääsit itsekin kurkkimaan messut. Toivottavasti sieltä löytyi sullekin kivoja juttuja. Hieman vielä lehdistöpäivänä oli keskeneräistä, toivottavasti itse messuille kaikki ehti valmistua :)

      Poista
  10. Kiva postaus! Nyt sitten oman pesän rakennuspuuhiin!

    Mä julkaisin jutun just asuntomessujen kivoista lastehuoneista, käy kurkkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin tulla kurkkimaan lisää sun postauksia. Oma olo on ollut nyt tämän viikon niin heikko, etten ole pystynyt olemaan koneella lainkaan. Itse huomasin, ettei tänä vuonna ollut yhtä kivoja lastenhuoneita kuin viime vuonna Jyväskylässä, jolloin olin niistä aivan innoissani. Ne olivat omalta osaltani tänä vuonna hienoinen pettymys. Kiva nähdä jos löysitkin jotain kivaa sieltä :)

      Poista
  11. Kiitos kuvista :) Tsemppiä kovasti kodin laittoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Uusi koti odottelee edelleen laittajaa. :( Ei ole minusta ollut apua siihen hommaan... Toivottavasti olen loppuviikosta kunnossa, jos vaikka sitten saisi jotain siellä tehtyä.

      Poista
  12. Jopas on upeita makkareita! Tsemppiä oman kodin kimpussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin kivoja :) Kiitos, tuota tsemppiä kaivataan :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...