perjantai 17. heinäkuuta 2015

Asuntomessut - yksityiskohdissa on sitä jotain


Kiitos kaikille ihanista tsemppiä viesteistä, joita sain vähän sieltä ja täältä. Nyt alkaa olo olla parempi, mutta uusi lääkekuuri siihen taas vaadittiin. Olin kai aika "mysteerimikitin" lääkärillekin, mutta nyt ainakin osa syy sairastumiseen löytyi. Ehdin jo säikähtää... Siirtyminen mökille oli fiksuveto. Sain jatkettua täällä sairastelua peiton ja samaan aikaan muu perhe pääsi kalastelemaan ja ulkoilemaan. Nyt uskallan jo itsekin aloitella enemmän viikonlopun viettoa.

Hieman nämä minun messupostaukset ovat tulleet tipotellen, mutta kun oma koti on yhtä laatikkokasaa ja peiton alta ei mökkeilykuviakaan ole tullut, on parempi näyttää kivoja kuvia messuilta :) Kivoilla yksityiskohdilla saa oman kodin ilmettä kohennettua kummasti ja siitä syystä messuilta tuli kaikkea kivaa bongailtua. Paljon messuilla meni varmasti ohikin, mutta muutamia helmiä kamerasta löytyi.
Alimman kuvan kohdalla pysähdyin ja ehkä vähän repesinkin. Ei tainnut tuo ikkunankahva kuulua asetelmaan, mutta eipäs sitä paikan päällä huomannut :) Pakko se oli tänne teillekin laittaa nähtäväksi.


Nyt lähden saunaan ja toivotan teille ihanaa viikonloppua!


7 kommenttia:

 1. Mun kamerassa ei tällaisia ihanuuksia ollutkaan :) Ihanaa viikonloppua sinulle...

  VastaaPoista
 2. Kauniita yksityiskohtia ja värimaailmaa! Kiitos kaikista messupostauksista, sillä itse en taida messuille ennättää :) Mukava, kuulla, että vointisi kohenee ♥

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että diagnoosi löytyi <3 Ja kiitos kuvista, näitä on kiva katella kun ei ole messuille menossa !

  Aurinkoa sinne sängyn pohjalle, ensi viikolla on jo varmasti parempi olo levon jälkeen <3

  VastaaPoista
 4. Tosi mukava kuulla, että voit jo paremmin! <3 Tämä oli tosi kiva messupostaus, herkullisia juttuja olet tallentanut kuviin! Rauhallista viikonloppua sinne ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Kiva ko olet jo parempaan päin ja lepo teki hyvää :) Kivoja kuvia olet koonnut. Itelle jäi mieleen tuo makuhuoneen lamppu, aivan ihana. Muistatko kenen lamppu? Vois itelle miettiä tota jonnekkin. Lamppujahan ei koskaan oo liikaa :) En ole vielä Deko lehteä kattonut sillä silmällä, että onko siinä maininta lampusta. Kiitos messupostauksista ja kuvia on aina kiva katella. Hyvää sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita poimintoja! Kävin eilen messuilla ja kiinnitin huomiota samoihin kivoihin yksityiskohtiin. Tuo ovenkahva onkin hauska! :D

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...