sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Paperipussifani


Voi apua tätä minun paperipussien hamstraamista. Alkaa olla jo joka nurkalla jonkinlaista paperipussia, mutta minkäs teet. Paperipussit ovat kauniita ja niihin on niin kätevä laittaa oikeastaan mitä vain. Ostin tämän kivan edullisen pussin Helsingin reissulta. Mies ehkä hieman naurahti minun ostokselle, mutta eihän miehiä aina pidä kuunnella :DMe vietettiin taas viikonloppu mökillä. Pakko oli päästä muuttotouhuista pois ja saada ajatukset muualle. Sääli, että koko viikonloppu satoi vettä, mutta muuten oli oikein mukavaa. Sateen tauottua pelailtiin lasten kanssa mölkkyä ja isommat kävivät isin kanssa kalalla. Ja kävimmehän me myös mustikassa, löytämättä ainoatakaan mustikkaa.

Huomenna toivottavasti saan viimeiset laatikot purettua. Tiedän, että mielelläni siirtäisin hommaa vieläkin, mutta kai ne on pakko joskus purkaa. Ja mikä parasta, treffaan rakkaan ystävän kanssa ja pääsen näkemään onko kummipoju ehtinyt taas kasvamaan viime näkemästä :)


Oikein ihanaa alkavaa viikkoa!


16 kommenttia:

 1. No näitä ei oikeasti voi olla liikaa! :D Sama löytyy meiltäkin samassa käytössä... :)
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei näköjään voi :D tuntuu, että koti täyttyy erilaisista pusseista :D nyt pitää lopettaa tämä homma!
   Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 2. Sama pussi täälläkin ja ruskeana myös :) kovassa käytössä myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin on siis pussifaneja :) mulla alkaa mennä tämä overiksi, pitää nyt nauttia näistä eikä haalia enää yhtään pussia tai koria lisää :)

   Poista
 3. Mä niin tykkäisin pusseista, muttei ole paikkoja niille :) Ihania ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mullakaan ole paikkoja, mutta aina niitä johonkin tungen :) joka nurkalla niitä näyttää jo olevankin, heh...

   Poista
 4. Joku hulluus se on kaikilla oltava <3

  VastaaPoista
 5. Ihannna! Mistä tuollaisen voi löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ostettu Nougatista Helsingistä eli sun on se helppo sieltä käydä ostamasta. Oli tosi halpa :)

   Poista
 6. Ihana pussukka! <3 Kyllä tuollaiselle aina paikka löytyis! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, itse ainakin keksin tuolle montakin kivaa käyttötarkoitusta.

   Poista
 7. Mä Aveliasta silloin talvella ostin sellasen ison bagin roskia varten työhuoneeseen, ja joka kerta sitä katsoessa tulee iloinen mieli. Miten voi niin simppeli keksintö olla hyvä :D Mitään banaaninkuoria se ei tietty kestä, mutta ompelujätettä lähinnä.

  Iloista mieltä sinne purkamishommiin ja toivottavasti ootte hyvin kotiutuneet♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano muuta, simppeli ja käytännöllinen. Miekin ostin sen valkoisen silloin Aveliasta ja se on ollut mulla monessakin paikassa jo. Roskiksena toimii varmasti tosi hyvin, jos jättää ne biojätteet ym väliin :)

   Hyvin ollaan jo kotiuduttua ja nyt kun perusarki alkaa rullaamaan, niin paremmin ja paremmin viihdytään. Ikävä on toki aika kova!

   Poista
 8. Mä sain juuri lahjaksi ensimmäisen pussin, veikeän värisen uashmaman, mutta vaikka se on kuinka ihana ni en osaa tehdä sille mitään!! :D Tätä ruukkukasvi ideaa kyllä kokeilen, koska olisi ihana saada se esille! :) Todennäköisesti päädyn lopulta täyttään sen pilleillä, koska mun sisustaminen on mitä on! :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ihmeessä laittamaan se jonnekin esille. Jos se on oikein veikeän värinen, niin se tuo kivasti väriä kotiin. Sinne vaan jokin kukka sisälle tai sitten jotain säilytystavaraa, ym... mulla on noita monessakin paikassa. Vaihtelen itse niiden paikkaa vähän väliä, joten tuo pillipussi ei itseasiassa kuulosta edes pahalta :D

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...