perjantai 4. syyskuuta 2015

Habitare -lippujen voittajat ja pientä hemmottelua


Viikonloppu pärähti käyntiin mukavasti työporukan kanssa herkuttelulla ravintolassa. Yksi meistä on jäämässä mammalomalle, joten vietimme mukavan iltapäivän porukalla. Saimme myös yökylään ihanan neidin, joten ilta on sisältänyt leikkimistä, korujen tekoa, leffailua herkkujen kera ja sanuomista. Ehdin itse vielä illasta puuhastelemaan kerrossänkyprojektin parissa, joka etenee hiljalleen.

Saunaillan kunniaksi tein itselle appelsiinijääteen ja kuorin vartalon Body Shopin Virgin Mojito kuorinta-aineella, jonka sain ihanan S:n Sviibbi-bileistä keväällä. Koko tuotesetti on ollut kyllä koko kesän kovassa käytössä ja olen ollut tuotteisiin todella tyytyväinen. Ja tuoksuhan on mitä parhain!



Nyt niihin arvonnan voittajiin, jotka voittavat itselleen liput Habitare-messuille. Messut alkavat ensi viikolla Helsingin Messukeskuksessa. Voittajat saavat kukin itselleen yhden lipun messuille, lipun arvo on 18€.

Voittajiksi arvonnasta nousi: helianneli, olivia, makieeri, KotiKeiju ja Piitu.


Paljon onnea voittajille! 


Laitan voittajille sähköpostia tulemaan. Piitun sähköpostia en löytänyt, joten laittaisitko minulle pikaisesti postia tulemaan. Jos en saa voittajiin sunnuntaihin mennessä yhteyttä, minun on pakko arpoa uudet voittajat. 


Kiitos kaikille osallistujille ja rentoa viikonloppua!



*Arvonta suoritettiin yhteistyössä Messukeskuksen kanssa

8 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä ollut niin hyvä kuorinta ja se tuoksu :)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin mahtava tuote! Oon kyllä käyttänyt kaikkia noita todella paljon ja tämä kuorinta-aine on todella riittoisaa. Rittää varmasti vielä pitkälle talveen ja ehkä jopa ensi kesään asti. Tuoksuhan on kyllä niin herkku :P

      Poista
  2. Kuulostaa ihan mainiolta tavalta aloitella viikonloppua. Ihanaa lauantaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä pitää pienillä jutuilla herkutella. Jääteetä pitäisi tehdä useamminkin, sen verran tuo oli hyvää!

      Ihanaa sunnuntaita <3

      Poista
  3. Mukava viikonlopun aloitus♥ Meilläkin on rentoiltu ja latailtu akkuja arkea varten:) Ihanaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on olut myös kyllä mukavan rento viikonloppu, vaikka itse olenkin puuhastellut tuon sängyn parissa tunnin jos toisenkin. Se on terapeuttista hommaa :)
      Leppoisaa sunnuntaita <3

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...