tiistai 15. syyskuuta 2015

Iltojen hämärtyessä







Täällä sitä ollaan edelleen opiskelujen parissa. Päivät tuntuvat menevän siivillä ja iltaisin olen kerrankin ehtinyt urheilemaan. En edes muista koska olisi ollut näin aikaa käydä salilla, uimassa tai ihan vain juoksemassa. Ja kyllähän tämä aika on mennyt nopeampaa myös sen takia, että olen tutustunut muihin kurssilaisiin ja nähnyt täällä kavereitakin. Silti poden koti-ikävää, eihän siitä mihinkään pääse. 

Ennen reissuun lähtöä oli pakko kaivaa kynttilät esille ja aloitella syksyn fiilistelyt. Parasta syksyssä taitaakin olla tunnelmalliset illat kotisohvalla lämpimään vilttiin kääriytyneenä. Harmi, että nyt noita iltoja joutuu vähän taas odottelemaan, mutta eiköhän tämä aika ole yhdessä hujauksessa ohi. 

Joko te olette kaivaneet kynttilät esille ja laittaneet kodin syksyisemmäksi? Haaveilen täällä kivoista sisustustyynyistä, mutta en oikein tiedä millaiset olisi kivat. Vinkkejä otetaan vastaan :)


Tunnelmallisia iltoja!


21 kommenttia:

  1. Voi kuinka kauniit asetelmat <3 ja tuo kukka, upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Johanna <3 Tuo kukka on kyllä niin ihana.

      Poista
  2. Syksy illat ja kynttilät <3 sekä tunnelmavalot, ne on parhautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppas muuta, niin ihanan tunnelmallista <3 Pitääkin alkaa miettimään mihin laitoin kaikki meidän tunnelmavalot, Niitähän vois jo kaivaa esille :)

      Poista
  3. Kaunista! Kynttilät on kaivettu esille...tai ojkeastaa koko kesänkin polttelin kynttilöitä..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina <3 No täytyy kyllä myöntää, että minä polttelin kynttilöitä kesälläkin. Varsinkin iltaisin. En malttanut lempparikynttelikköjä ja kynttilänjalkoja laittaa edes pois, annoin niiden olla esillä koko kesän :)

      Poista
  4. Kynttilät ja karvapeitteet/taljat on kaivettu esiin. Kaunis asetelma siellä. Nyt muistin aikana, tänään lähen ostaan tuohon Desenionin julisteeseen kehykset...kiitos vinkistä :) Varmaan kolme kuukautta ollu ilman kehyksiä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minunkin pitää nyt kaivaa kaikki karvat esille ja muutenkin laittaa sisustusta selkeästi syksyisemmäksi. Ei se auta enää yrittää pitää kesästä kiinni, se on jo ohi... Mun pitäis kans käydä ostamassa lisää kehyksiä, niitä kaipaisin nyt useammankin..

      Poista
  5. Kauniita kuvia Laura :) Mä en ole vieläkään saanut aikaiseksi ottaa kynttilöitä esille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S <3 Etkö? No nyt esille ja tunnelmoimaan. Saa syksystäkin paljon enemmän irti <3

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos Jenna <3 onhan tämä aika tuskaisen pitkä aika... :(

      Poista
  7. Kaunista! Kynttilät on syksyssä parasta!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!! Kynttilät ja kaikki tunnelmaa luovat tekijät ovat kyllä niin parasta syksyssä <3

      Poista
  8. Käy kattoon Pikkiksen Sisustuspalvelusta tyynyjä, ainaki viimeksi oli tosi monenlaisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vinkistä!!! Pitää kyllä mennä kurkkimaan tyynyvalikoima. Tällaiset vinkit on kyllä tervetulleita :)

      Poista
  9. Kuulostaa mukavalta!
    Syksyllä on kyllä parasta tulla raikkaasta ulkoilmasta kodin lämpöön, sujauttaa villasukat jalkaan ja rauhottua viltin alle teetä hörppimään.. :) Mun syksystä tulee kovin erilainen, mutta pimeät illat on onneksi Espanjassaki, voi laittaa kynttilät palamaan ja vetästä villasukat jalkaan. :)
    Tsemppiä opintoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän hiljalleen alkaa nauttimaan syksystä enemmän ja enemmän. Juurikin kynttilät ja ihanat tunnelmalliset illat auttaa asiaa :)
      Oi te olette siellä... siellä on varmasti ihania iltoja, aivan erilaisia kuin täällä. Lämmintä ainakin riittää vielä pitkään <3 Nauti!!!

      Poista
  10. Kynttilät on just parasta koko syksyssä! Ja miten oot taaskin saanut niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia <3 Ihanaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Kynttilöillä saa kyllä paljon lämpöistä tunnelmaa kotiin ja voin kertoa, ettei kuvissa näy läheskään kaikki kotona palavat kynttilät. Voi kiitos <3 saa nähdä millaisia kuvia sitä talvella saa otettua... kääks! Ihanaa iltaa!

      Poista
  11. Ihania tunnelmia ja kuvia! Syksy on oma mielenmaisemani ja hyggeilen kynttilöiden parissa aina sata lasissa :D

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...