maanantai 11. tammikuuta 2016

Apuva, taas tämä vaihe...


En saa... Sulje silmät, älä katso, pysy poissa!


No varmaan arvaatte mitä olen illan puuhaillut. No katsellut asuntoja... ja tontteja. Lupasin pysytellä kaukana asuntobongauksesta, mutta sieltä sitä taas itseni löysin. Haaveilen omasta talosta, omasta pihasta. Viihdytään todella hyvin nykyisessä asunnossa, mutta jotenkin sitä ei vain osaa malttaa mieltään. Sitä liiankin usein huomaa kirjaavansa ylös kaikenlaisia haaveita ja toiveita. Ihanaa olisi rakentaa oma koti, joka sopisi meidän budjettiin ja näyttäisi heti meiltä. Toisaalta houkuttelisi remonttikohde, jossa myös saisi toteuttaa itseään. 

Ja niin kuin näkyy, lopulta tyydyin juustoihin ja ihastelemaan ystäväni lähettämiä kuvia heidän tulevasta kauniista kodista. Joskus ne haaveet näyttävät toteutuvan, joten toiveissa on hyvä olla :)


16 kommenttia:

 1. Asuntobongailu on minulle ihan harrastus, vaikkea kaivattaisikaan uutta asuntoa. Onhan se nyt ihan mahtavaa ajankulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kans aina bongaillut asuntoja. Sitten asuntokuume iskee aina tasaisin välein... onneksi se sen saa myös menemään ohi :)

   Poista
 2. Hei,
  mikä teidän suunnitelma pidemmän päälle on? Eikö ollutkin niin, että tämä nykyinen on kuitenkin vain väliaikainen koti?
  Tunnistan niin tuon tunteen. Tosin nyt olemme asuneet ihanassa kodissamme 1,5 vuotta enkä enää koe mitään tarvetta edes ajatella uutta kotia. Me myöskin mietimme remontoitavan ja uuden välillä ja meidän onneksemme päädyimme remontoitavaan. Emme olisi varmasti selvinneet, jos olisimme uutta alkaneet rakentamaan :)

  Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin tosi hyvä kysymys! Me päätettiin, että muutetaan tähän väliaikaisesti asumaan, mutta kuitenkin katellaan asunto/kotijuttuja ihan rauhassa, ajan kanssa. Lupasin miehelle etten vielä katsele asuntoja tai muuten innostu asiasta. Enkä malttanut mieltäni! Tämä koti missä asutaa on tosi ihana, eikä meillä oikeasti ole kiire tästä mihinkään, vaikka olishan se kiva asua vähän väljemmin tai maksaa itselle asuntoa. Onneksi on hyvin aikaa pohtia. Me vaan ollaan sellaisia, että sitten kun se inspis oikeasti tulee, kaikki tapahtuu nopeasti. Pitää siis alkaa valmistautumaan siihen, etten joudu kiireessä tekemään päätöksiä :D heh..

   Poista
 3. Kuulostaa liiankin tutulta ;) Täälläkin kuumeillaan ja haaveillan. Haaveilu ja unelmointi on ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilu ja unelmointi on aivan ihanaa... kuumeilu on kyllä toisaalta aika vaarallistakin :D

   Poista
 4. Oi tuo tunne! <3 Ehkä ne haaveet vielä toteutuu? Usein jo se, että tietää mitä haluaa ja sanoo sen ääneen, on iso askel kohti toiveen toteutumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joskus ne toteutuis... niin kuin teilläkin <3 Toivon, että noiden ensimmäisten askeleiden ottaminen on askel kohti unelmaa.. :)

   Poista
 5. Oi apua :D tuo asunto/talo/rakennus-kuume on kyllä paha!
  Mutta vähäänpä sitten tyydyit ainakin tällä kertaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on paha, onneksi tällä kertaa pääsin vähällä ;)

   Poista
 6. Tykkään katsella taloja ihan noin vain huvikseni :) Uutta remppakohdetta ei lähimainkaan ole haaveissa hankkia, tää oma kaaoksen keskellä eläminen riittää varmaan useammaksi vuodeksi! Mutta onneksi on kohta valmista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talojen katseleminen on kyllä ihanaa puuhaa. Teillä onkin menossa astetta isompi remppa. Sitten kun se on valmis, niin onhan se vaan ihana! Toivottavasti joskus saataisiin itsekin koti, missä saisi itse tehdä päätöksiä :)

   Poista
 7. Asuntobongailu on niin ihanaa :) Myönnän sortuvani siihen itsekkin, vaikke meillä ei tällä hetkellä ole mitää aikomusta ja mahdollisuutta muuttaakaan , mutta on se kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä on.. onneksi joskus ne haaveet itsellakin varmaan toteutuvat ( ei ehkä hetkeen, mutta joskus) ja saan sellaisen kodin mistä ei hetkeen teekän mieli muuttaa mihinkään :)

   Poista
 8. Haaveita on hyvä olla ;) tosin juustoja myös.. Mukavaa iltaa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juustot on ihan parhaita, niillä pärjää pitkälle :D Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...