maanantai 25. tammikuuta 2016

Betonitasot - mikä voitto!


Kerroin vähän aikaa sitten kuinka talokuume on iskenyt ja pahasti. Pari ehtikin jo ihmettelemään, etteikö me olla muutenkin jossain vaiheessa katsomassa omaa taloa, koska muutimme nykyisene kotiin vain väliaikaisesti. Totta, muutimme asuntoon väliaikaisesti, koska tarkoitus ei ole asua vuokralla pitkää aikaa (vaikka tämä on kyllä aika mukavan huoletonta asumista). Mutta mikä on pitkä aika? Itselläni on polttava talokuume ollut jo pitkään päällä ja välillä se iskee vielä voimakkaammin niskan päälle. Olen kuitenkin luvannut miehelleni, että kerrankin olemme järkeviä ja katselemme vaihtoehtoja rauhassa. Samalla pystymme myös kartoittamaan millainen talo olisi meille parhain ja toki sen mihin meillä olisi varaa. Joten yritän malttaa mieleni.... (tiukkaa tekee).Yksi taloon liittyvä asia on jo periaatteessa hieman lyöty lukkoon, nimittäin betoniset tasot. Minullahan oli aivan älyttömän mahtava tuuri kun voitin syksyllä betoniset tasot @beautyofconcrete Insta-arvonnasta. Tasot olisivat aivan ihanat keittiössä tai vaikka kodinhoitohuoneessa. Voi miten ihanaa olisikin saada kodinhoitohuone, jossa olisi oikeasti tilaa, keittiöstä puhumattakaan.


Ajatttelin hieman avata tarinaa yrityksestä, jonka kautta saa näitä DIY-tyyppisiä betonitasoja. Counterform Distribution on yritys, jonka Mika Helle perusti löytäessään hyvän tuoteperheen Amerikasta. Mika valoi aikaisempaan kotiinsa betonitasot muualla ja oli vaikeuksissa kuljettaessaan tasoja kodin keittiöön. Lopulta löytyi tuote, jonka pystyy valamaan paikan päällä täysin halutun kokoisena. Ihastuminen tuotteeseen johti siihen, että Mika perusti oman yrityksen ja tuo nykyään maahan Z Counterformin tuotteita.

Tasojen helppo asennus kuulostaa omaan korvaan tosi hyvältä jutulta. Uskon pystyväni tähän sitten kun aika koittaa. Betonin elävä pinta ja rouhea olemus on se mikä minua kiehtoo. Voisin helposti laittaa betonin tapaista mikrosementtiä lattioihin, seiniin ym. :)


(Kaikki kuvat Counterform Distribution)

Saa siis nähdä koska tämä projekti on ajankohtaista. Sitä ennen uppoudun erilaisiin talomalleihin ja pohjaratkaisuihin sekä selaan myynnissä olevi kohteita :D


Rentoa maanantaita!


11 kommenttia:

 1. Betonitasot ovat kyllä upeita <3 Meille tulee kylppäriin betonin näköinen taso, mutta kyllä olisi suuri houkutus tehdä siihen oikea.

  VastaaPoista
 2. Betonitasot olisi niiiiiiin hienot!Meilläkin haaveillaan tilavammasta keittiöstä ja kodinhoitohuoneesta.Tai keittiö itsessään on iso,mutta pöytätasoa on tosi vähän.Kodinhoitohuone puolestaan on käytännössä pesuhuoneen toinen pääty.Sinänsä en kaipaa mitään ökyhienoa,mutta olisivat edes käytännölliset;D

  VastaaPoista
 3. on kyllä omaankin silmään mahtavan näköinen tuo taso!!

  VastaaPoista
 4. Voi mä niin haluaisin betonitasot keittiöön (ja ylipäätään keittiöremontin)! Pitäisi vaan toi miehenpuolikas saada yhtä innostuneeksi ajatuksesta :D Ihan mielettömän voiton oot saanut!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä talokuumeiluun! Ymmärrän tunteen :-) Kannattaa todellakin panostaa siihen etukäteis miettimiseen, koska siinä vaiheessa kun aletaan piirtämään taloa ja hakemaan lupia ym, alkaa asiat tapahtuakin aika nopeasti ja on etua jos asiat on mielessä selkeinä! Samoin jos saa mietittyä jo ihan sisustukseen asti ainakin jollakin tasolla, niin voi tehdä pohjakuvan sen mukaan että se oma kalustus sopii sinne. Helposti käy niin, että huomaakin vasta valmiissa talossa että voi hitsi kun tässä ei olekaan nyt pistorasiaa kun olisi niin kiva lampun paikka. Tai että joku seinä onkin just liian lyhyt jollekin tietylle lipastolle jne. Mitä paremmin talon miettii valmiiksi jo ennenkuin mitään on aloitettu tekemään, sen parempi :-)

  VastaaPoista
 6. Wau, tuollaisen tason minäkin haluan. Tosin nyt juuri ei ole keittiön tai kodinhoitohuoneen remontti ajankohtainen. Mutta, hieno. Haavelistan jatkoksi...

  VastaaPoista
 7. Täälläkin ollaan talokuumeen vallassa, toisaalta pohdinnassa se että oma vai vuokralla :) Kirjoitinkin jossain postauksessa pohdintoja tästä.

  VastaaPoista
 8. Meillä on mikrosementti keittiössä samasta yrityksestä. Hyvää palvelua!

  VastaaPoista
 9. näyttää nämä kuvat kyllä kauniille :)

  VastaaPoista
 10. Love it! <3 Heh, me istuttiin eilen neljä tuntia Dekotalon työpäällikön kanssa ja mietittiin meidän seuraavaa taloa.... x) Pystyn samaistumaan kuumeeseesi!

  VastaaPoista
 11. Onnea mahtavasta arpajaisvoitosta! Toivottavasti unelmien talo löytyy pian. <3

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...