perjantai 8. tammikuuta 2016

Pakkasesta kevääseen?


Voi miten olenkaan innoissani lisääntyvästä valon määrästä. Ajatukset on käännetty täysin kevään puolelle, mitä kaikkea ihanaa onkaan edessä. Vaikka ulkona paukkuu pakkanen, pieni pilkahdus keväästä on jo näkynyt. Auringon kimallus lumen pinnalla <3

Ehkä kuitenkin jätän tämän haaveilun tähän, koska tosi asiassa talvi on vasta nyt kunnolla alkanut. Päivät kyllä pitenevät ja valon määrä lisääntyy, mutta kylmiä päiviä on varmasti tiedossa vielä lisääkin. Ehkä se sitten lupaa lämpöistä kesää, ainakin toivon niin!
Kävin hakemassa viikonlopuksi valkoisia tulppaaneja. Niin ihanan raikkaita ja juuri se mitä tähän hetkeen kaipasinkin. Joulu on pyyhkäisty nurkista pois ja koti siistitty, joten raikkaat kukat ovat täydelliset. Olen aika tumpelo kukkien kanssa. Nytkin huomasin laittaneeni tulppaaneille liikaa vettä. Saa siis nähdä näkevätkö nämä edes ensi viikkoa. 


Aurinkoista viikonloppua <3


16 kommenttia:

 1. Tosi kauniit tuossa aalto maljakossa <3 ihanat <3 rakastan tätä tulppaaniaikaa :) eilen kiikutin kanssa kotiin 2 tulppaanikimppua :)

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaltomaljakko on kyllä kaunis ja ajaton. Omallakin alkaa olla jo kivasti kertynyt ikää :) Tulppaanit on kyllä niin kauniita ja niitä tulee ostettua tuon tuosta tässä kevään puolella :)

   Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Todella ihanaa kun on hieman valoisampaa, kyllä tätä on odotettu. Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyllä odotettu <3 Ihanaa! Tällä vauhdilla kevät on ihan hetkessä <3
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Kauniita tulppaaneja! Mäkin aion ostaa kimpun tänään itselleni!! Aion :)! I deserve it <3.

  Ihana aurinko on ollut esillä pakkasista huolimatta ja voi mitä auringonnousuja ja laskuja! Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kävit ostamassa, oot niin ne ansainnut <3
   ihanasti on kyllä aurinko paistanut pakkaskeleilläkin ja maisemat ovat olleet huikeita. Juurikin auringonnousut ja -laskut <3

   Poista
 4. Tulppaanit kans täällä suosikki kukka. Laita jäitä tai lunta maljakkoon, tulppaanit pysyvät paremmin nupussaan ja iloa pitkään. Jäätki ovat kivan näköisiä vähän aikaa. Yöski nosta maljakko johonki viileään, jos mahdollista :) Tulppaaneja pitää kyllä hakea viikonlopuksi, jotenkin tylsän näköistä kun joulu otettu pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos loistovinkeistä! Juuri noita kaipasinkin. Ehkä pitäisi aina kysyä täältä vinkkejä... Meillä on tuo takka nyt lämmittänyt talon sen verran lämpimäksi, että kukat eivät tunnu täällä senkään johdosta viihtyvän.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kiva, sain sen aikoinaan lahjana :)

   Poista
 6. Tulppaanit...ne on vaan niin <3 Mäkin oon kyllä niin kovasti nauttinut näistä astetta valoisimmista päivistä. Jotenkin tuntuu, että yhdessä hujauksessa on jo kevät.Vaikka tässä tosiaan saa varmaan vielä monena päivänä pukea villavaatteita lasten päälle ennen sitä oikeaa kevättä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Aika tuntuu menevän niin nopeaa, että kohta on jo kevät. Keväthankia odotankin jo, sitten on niin ihana ulkoilla koko perheen voimin <3 Jos hetki vielä jaksetaan pukea villavaatteet ja muut toppavehkeet päälle :)

   Poista
 7. Ihanaa, tulppaaneja! Ne ovat kyllä varmoja kevään tuojia. :)
  Aamulla tarkistin, päivä on jo puoli tuntia pidempi kuin talvipäivänseisauksena muutama viikko sitten. Ja kyllä sen jo huomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanit on kyllä kauniita ja kohta niitä alkaa olla jo niin upeita värejä saatavilla. Puolikin tuntia valoisuutta lisää on paljon! Loistavaa <3

   Poista
 8. Voi iik, meitsi tulee ihan perässä: meillä on vielä joulukuusikin! :') Tulppaanit on kyllä kuin nakutettu merkki keväästä. <3 Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 9. Ihanat kuvat! Juuri haaveilin blogissani itsekin hankkivani kotiin tulppaaneja ja ehkä jonkun viherkasvin :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...