sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Taulut ruokailutilaan


Hellou!

Viikonloppu vierähti nopeasti ja pidin samalla myös koneelta vapaata. Syy tosin oli se, että olin iltaisin aivan liian väsynyt tulemaan enää koneelle. Olin lasten kanssa perjantain ja lauantain yksin. Mies palasi kotiin tänä aamuna, joten sunnuntai aamupäivä menikin kodin kaaosta taltuttaessa.


Innostuin viimein laittamaan keittiön seinälle tauluja. Jotenkin seinä on kaivannut sitä jotakin ja taulujen avulla sain tilaan kaivattua ryhtiä. Ainakin omaan silmään ne näyttävät hyvältä.Kiinnitin taulut seinään tarroilla, joten paikan vaihtaminen onnistuu myöhemmin helposti. Ja säästypähän seinä turhilta rei`iltä. Jouduin vain vaihtamaan metalliset kehykset kevyempiin puureunaisiin, jotta ne olisi helpompi kiinnittää seinään. Ja yksi tärkeä syy kehysten vaihtamiseen on se, että näissä suojalasi on muovia. Minimoidaan tapaturmat, sillä meillä pelataan sisällä pallolla :D Kuulitte oikein... tiedätte varmaan kuka tätä asiaa enemmän kannattaa.Uusi viikko tuo kaikkea ihanaa tullessaan, en malta odottaa <3


psst... Kiitos kaikille ihanista kommenteista, joita olette jättänyt. 

16 kommenttia:

 1. Mä oon muuten kanssa käyttänyt noita taulutarroja ja ovat kyllä supertehokkaat :) Oikeastaan kaikki meidän taulut on kiinnitetty niillä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulutarrat on kyllä minun pelastus <3 Ilman niitä en voisi kiinnittää seiniin mitään. Loistavia siis!!

   Poista
 2. Hyvältä ja ryhdikkäälä näyttää. En olekaan tauluja ikinä koittanut tarralla laittaa seinään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voin suositella sulle noita Command 3D tarroja. Kerrankin pysyvät tavarat seinillä ja tarrojen irrotus superhelppoa. Vaihdoin poikien huoneen taulujen paikkaa tosi helposti ja nopeasti, tarrat kiinnittyy takaisin seinään hyvin :)

   Poista
 3. Kivat taulut ja tuovat ryhtiä ruokailutilaanne. Ja, nuo teidän tuolit ovat ihastuttavat. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minustakin tilaan tuli ryhdikkyyttä taulujen ansiosta.

   Oikein mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 4. Tuo Eiffeltorniprintti on niin hieno! Taulut passaavat loistavasti paikoilleen! Itsekin haluaisin kokeilla taulujen kiinnitykseen tarroja (command?), nyt kun vihdoin seinien puolesta se olisi mahdollista. En vaan ole tahtonut löytää niitä täältä meidän kaupoista.

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin tosi paljon tuosta Eiffelotorni-julisteesta, samoin kyllä tuosta Dreamer-julisteesta :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla noita Command-tarroja. Ovat kyllä loistavia! Olen tainnut omani löytää Citymarketista... ne tuntuvat menevän kaupaksi nopeasti kaupoista, joten niitä saa aina vähän metsästellä. Hintakin on aika korkea, mutta tosin minusta ne on hintansa arvoisia, koska niitä voi käyttää useamman kerran uudelleen.

   Poista
 5. Taulut sopivat tuohon kuin nakutettu! Ihanasti tuolit toistavat kehysten ja ikkunapokien sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vielä pohdin laittaisinko tauluja hieman alemmaksi. Mies ei jaksanut odottaa kauaa niiden kanssa mallailua :)

   Poista
 6. Kauniita tauluja. <3 Sisällä pelaamisesta puheen ollen meillä pojat rikkoneet kolme taulua syksyn ja talven aikana. Onneksi aika aikansa kutakin ja pelaaminenkin jää jossakin vaiheessa pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, apuva! Juuri tuota vähän pelkään, mutta yritän ajatella, että vaihe menee vielä ohi... tosin miehellä se ei ole mennyt vieläkään ohi, joten taidan olla pulassa :D Nyt olen rajannut pelialueeksi eteisen, mutta avoimessa tilassa kaikki on lähellä toisiaan. Viimeksi nappulat sai kyytiä :Z

   Poista
 7. Taulut sopivat paikoilleen täydellisesti<3

  VastaaPoista
 8. Ihanat taulut ja sopivat teille aivan mainiosti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mukava kuulla muiden mielipiteitä tähän :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...