keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Loppiaisena


Ulkona paukkuu kolmenkympin pakkanen ja kotikin vaatii ektralämmitystä. Takka on ollut ahkerassa käytössä ja koti on nyt mukavan lämmin. Lapset kantoivat takan eteen taljan ja istuskelivat sen päällä puolipukeisina, lämmöstä nauttien.

Suoraan sanoen nautin pakkaspäivistä, koska ulkona on todella kaunista. Aurinko värjää taivaan upean väriseksi ja ilma on huurteinen. Paljon en kuitenkaan viitsinyt tänään nokkaani ulkona näyttää, mutta pakko oli muutaman kerran jo koirankin vuoksi ulkoiluttaa myös itseä. 
Nukuimme aamulla pitkään ja nautimme koko perheen voimin brunssin. Muuten pyhitin päivän joulun karsimiselle ja kodin siivoamiselle. Iltapäivästä olikin sitten mukava saada ystäväpariskunta meille kylään. He ajoivat pitkän matkan ja jaksoivat vielä tulla meitä ilahduttamaan <3  

Jäin vielä pohtimaan ikkunassa roikkuvan tähden kohtaloa. Yleensä olen antanut tähden olla vähintään koko tammikuun, mutta nyt mietin pitäisikö ottaa sekin pois. Onko teillä jo lähtenyt tähdet tai tunnelmavalot joulukoristeiden mukana?

<3


12 kommenttia:

 1. Ihanat tunnelmat teillä siellä <3

  VastaaPoista
 2. Täällä on tällä hetkellä -25,9 astetta....petivaatteet sain juuri raiattua ulos tuulettumaan.
  Tähdet on täälläkin viellä ikkuinoissa vaikka muuten joulu on jo korjattu pois..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan tuuleteltu petivaatteet nyt pakkasilla ulkona, tulee ihanan raikkaita. Hetken ehti olla jo lauhempaa ja nyt taas pakkanen kiristyy...

   Poista
 3. Voi kuinka kaunista valkoista. Tykkään ei-jouluiset tunnelmavalot pitää käytössä ympäri vuoden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mullakin on usein erilaisia tunnelmavaloja ripoteltuna pitkin kotia. Tänään otin tähdenpois, vaikka se olisi saanut olla siinä vielä pitkään. Jotenkin kaipasin raikkaampaa ilmettä.

   Poista
 4. -28 asteen pakkanen paukkuu ja petivaatteet roudattu pihalle ja viimein joukukuusikin lensi pihalle. Joy kynttelikkö on vielä pöydällä, muut joulu jutut on viety jo varastoon. Täällä on kans kovasti lämmitetty takkaa ja polteltu kynttilöitä, näin talvikelillä parasta. Kevät sisustus on jo mielessä ja katse keväseen ja odottelen niin aurinkoa ja kevät hankia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt on pakkanen paukkunutkin. On ollut hurjan kylmää. Takkaa on tullut polteltua joka päivä, saa kodin aivan eritavalla lämpimäksi <3

   Poista
 5. Vitsit miten ihanaa ja valoisaa teillä on<3 upeaa!
  Mulla on vielä joulukuusi ja tunnelmavalot. En vain raski luopua niistä vielä. Sitten vasta kun tulee se fiilis. Muut joulukoristeet on saanut jo lähteä. Ihanaa viikonloppua sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Joulu on ihanaa aikaa, osa aloittaa kodin laittamisen hyvin varhain ja toiset taas nauttii koristeista pitkälle kevääseen :) Ihanaa alkavaa viikkoa <3

   Poista
 6. Ihana takkatuli ja olohuone näyttää tosi lämpimältä!! Mä en kyllä tykkää yhtään näistä pakkasista! En YHTÄÄN! ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takka on ollut kyllä aivan loistava näillä pakkasilla. Ollaan saatu vain muutama lauhempi päivä, taas on pakkanen kiristynyt... No ei kai noista kukaan tykkää, mutta yritän ajatella positiivisesti ;) Ulkona on kauniimpaa ja TOIVOTTAVASTI tämä lupaa oikein ihanan lämmintä kesää :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...