perjantai 15. huhtikuuta 2016

Keittiösuunnitelma


Keittö on kodin sydän ja niin se on meilläkin. Halusimme lähteä suunnittelemaan keittiöstä meidän näköistä ja meille sopivaa. Pitkään pyörittelimme erilaisia vaihtoehtoja ja hiljalleen muodostui kuva täydellisestä keittiöstä juuri meidän kotiimme. 

Mies kokkailee meillä erittäin paljon, joten keittiön on tulee olla toimiva, mutta myös sen näköinen, että se sopii uuteen kotiimme. Saimmekin apua alan ammattilaiselta, joka lähti innolla pohtimaan erilaisia valintoja kanssamme. Lukemattomia sähköposteja ja puheluita, pohdintoja ja muutoksia, mutta niin se vain syntyi - meidän keittiö.Saimme tällä viikolla useampia havainnekuvia tulevasta keittiöstä ja en voisi olla enempää tyytyväinen. Vielä loppumetreillä jouduimme tekemään pieniä muutoksia seinämittojen vuoksi, mutta lopputulos on juuri meille mietitty ja meitä miellyttävä.


Näiden kuvien myötä pääsette tulevan keittiön tunnelmiin. Viimeisiä hiontoja tehtiin vielä näiden kuvien jälkeen ja voin kertoa, että olen niin tyytyväinen. Saamme juuri kaipaamamme avaran ja ison keittiön, jonka ääressä kokkaillessa pystyy hyvin seurustella olohuoneeseen ja tarjota kätevästi aamiaisen lapsille saarekkeen äärelle


Tarkoituksena on tuoda valkoiseen keittiöön pieni ripaus mustaa, tästä syystä halusimme valita mustan lieden ja uunin, mutta myös hanan ja ehkä myös altaan. Pisteenä iin päälle keittiöön on tarkoitus laittaa mustia valaisimia saarekkeen päälle ja myös altaan yläpuolelle seinälle. Valitsimme myös huomaamattoman valkoisen liesituulettimen. Näissä kuvissa näkyykin kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa, joista hieman pelkistetympi tuntuu tällä hetkellä enemmän meidän tyyliseltä.


Keittiön suunnittelu ammattilaisen kanssa, jolla on näkemystä luoda meidän näköinen keittiö on tällaisen projektin tärkein asia. Saimmekin tehtyä saimattomasti töitä ihanan Sisustus Cocon Sannan kanssa, joka suunnitteli meille HTH Keittiöiden kalusteilla meille keittiön. Sain paljon tukea ajatuksilleni, mutta myös vinkit toimivan keittiön toteutukseen. Seinien kaatamisen jälkeen jouduimme toteuttamaan tilaan yhden kantavan pylvään. Lisäksi korkeiden kaappien viereen piti jättää tilaa ilmastointiputkille, jotka pystyttiin kätevästi naamioimaan kaapin taakse. Kaikkien muutosten toteuttaminen sisustusalan ammattilaisen kanssa kävi kätevästi. 

Voin siis lämpimästi suositella ystävääni Sannaa (Sisustus Coco) jos tarvit apua keittiön suunnitelussa tai muussa kodin sisustamisessa. Sanna toimii pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomessa, mutta auttaa helposti myös meitä muita kauempana asuvia.


En malta odottaa, että näen keittiön asennettuna ja sisustettuna :)// Kaikki kuvat on toteuttanut Sanna / Sisustus Coco


36 kommenttia:

 1. Kyllä näyttää jo mallinnuskuvissa niin upealle teidän tuleva keittiö.
  Hyvää työtä on Sanna tehnyt. Voisin ottaa meillekin tuollaisen. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) keittiöstä tulee varmasti tosi ihana. En malta odottaa!

   Poista
 2. Wau. Upean näköinen!

  VastaaPoista
 3. Näyttää kyllä tosi hienolle (määääääkin haluun!) ja mustat valaisimet kuulostaa nappivalinnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ihana saada uusi keittiö ja ekaa kertaa meidän näköisenä!

   Poista
 4. Tulee kyllä niin upea keittiö! Tsemppiä sinne remppaan!

  VastaaPoista
 5. Niin upea keittiö tulossa teille! <3 Näkee että jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittua ja kokonaisuus on ihanan ilmava, mutta toimiva. <3

  Pian nähdään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon tätä ollaan pyöritelty, mulla oli aika tarkka visio millaisen haluan ja Sanna hioi loput kuviot :)

   Poista
 6. Oi, näyttää kivalta. Ja, ilmava kun ei kaappeja joka seinällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tarkoituksena olikin saada ilmava ja avoin keittiö. Osa keittiöstä tulee jäämään nurkan taakse piiloon, sitä ei aivan tästä kuvasta saa selvää...

   Poista
 7. Wau! Voi vitsi, mäkin NIIN kovasti haluaisin keittiöremontin... Ei vaan satu olemaan ylimääräisiä tonneja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllähän keittiöön saa palamaan rahaa, mutta sen vuoksi siihen on hyvä sijoittaa ajatusta ja aikaa, jotta saa mieleisensä

   Poista
 8. Mistä materiaalista taso tulee? Jos on valkoinen niin suosittelisin valkoista onductioliettä. Meillä on, ja häviää kivasti tasoon. Miten paljon tilaa tolpan ympärillä on? Kuvissa näyttää hiukan ahtaalla. Olisin ehkä yrittänyt jotenkin sulauttaa paremmin keittiöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taso tulee valkoisesta komposiitista. Valkoinen liesi ja uuni olisivat hienot, mutta halusimme tilaan kontrastia mustilla pienillä yksityiskohdilla, joten uuni ja hella mustina olivat siksi meidän vaihtoehto.

   Kuva on tosiaan aika viitteellinen. Tolpan ja saarekkeen väliin ja 60cm. Toinen väli on kapeampi, mutta se onkin enemmän siihen, että saamme valoa portaikkoon. Tästä pääsee kyllä hyvin kulkemaan vaikka onkin kapeampi. Tila on vaikea tästä kuvasta hahmottaa, sillä pylväs on jatkumoa katolle ja siitä alkaakin yläkerran porrasaula, joten tästä johtuen pylväs ei jää yksin tilaan noin niin kuin kuvassa vaikuttaa.

   Poista
 9. Peukku ylös keittiölle ja Sannalle <3 Ja jättepaljon tsemiä murut remppaan!!!! Terkkuja hellulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Sannan kanssa on niin helppo tehdä töitä. Tietää mitä minä haluan ja osaa vision toteuttaa heti. Sama maku, joten kaikki toimii paremmin kuin hyvin :) Hellu lähettää sullekin terkkuja ;)

   Poista
 10. Kaunis, selkeälinjainen ja ajaton keittiö. Itsekin unelmoin valkoisesta keittiöstä mustalla altaalla. Mutta rempan ekassa vaiheessa me emme puutu keittiöön. Hienoa työtä, naiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juurikin noilla ajatuksila keittiö on toteutettu. Se sulautuu hyvin talon yläkertaan ja olohuoneen yhteyteen. On ihan ymmärrettävää, että jätätte keittiön muutoksen myöhemmäksi. Meillä muutos oli välttämätön :D

   Poista
 11. Näyttää hyvältä, selkeää ja yksinkertaista! Kyllä se Sanna osaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Keittiön asentaminen on aloitettu ja vaikuttaa livenäkin kivalta :) ja kyllä, Sanna osaa!

   Poista
 12. Näyttää hyvältä ja olen aina tykännyt HTH- keittiön valikoimasta .Ammattilaista kannattaa kyllä kayttää, oli projekti mikä tahansa, hyvä Sanna!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HTH-keittiöt ovat kyllä kauniita ja ajattoman skandinaavisia. Ja vieläpä laadukkaitakin. Ammattilaisen apu näin isossa prosessissa on välttämätön. Vaikka tiesin tasan mitä haluan, toinen osaa sen piirtää paperille :)

   Poista
 13. Kiitos että saan olla mukana uudin kotinne suunnittelussa - kodistanne tulee UPEA!
  Kiitos myös kaikille ihanista kommenteistanne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi <3 onhan tämä meidän yhteistyö vaan niin helppoa, osaat lukea ajatukseni sanomattakin ja ehdottaa juuri oikeat materiaalit <3

   Poista
 14. Tykkään! Yläkaapittomuus on minusta hyvä, yllättäen kun omakin on sellainen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla <3 Joo halusimme nyt ehdottomasti keittiön ilman yläkaappeja. Korkeus on mitotettu enemmän miehen mukaan, joten korkeutta löytyy tarpeeksi ilman yläkaappejakin :)

   Poista
 15. Hyvältä näyttää team Sanna&Laura&co :D! Ihanan selkeää! Voi kunpa itsekin pääsisi suunnittelemaan :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Team L&S kiittää <3 Ihana oli päästä itse suunnittelemaan keittiö luottohenkilön kanssa.

   Poista
 16. Ihanan valoisalta näyttää! Ihanaa aikaa teillä kun saa suunnitella! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiö on kyllä nyt niin paljon valoisampi ja avarampi. Pieniä katto muutoksia jouduimme vielä tekemään, mutta onneksi ne näyttävät ihan hyviltä livenä :)

   Poista
 17. Näyttääpä hyvälle suunnitelmalle :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...