lauantai 30. huhtikuuta 2016

Makoisampi vappu


Meillä vappu on lähtenyt käyntiin herkuttelulla perheen kesken mökillä. Päätettiin lähteä kotoa mökille, koska olen itse edelleen puolikuntoinen. Tarkoituksena oli remontoida koko vappu, mutta tämän kuntoisena on parempi jättää remontit ensi viikolle ja keskittyä ihan johonkin muuhun.

Ja mihinkä muuhunkaan kuin syömiseen :)
Päätettiin aloittaa aamu perinteisesti näillä helpoilla ja nopeilla letuilla. Makuelämyksen kruunasi tuoreet mansikat (yllättävän hyviä), mansikkahillo ja Marianne-rouhe.Muuten vapun juhlinta on ollut lasten kanssa pelailua, nuotion äärellä makkaran paistoa, tortilloja ja saunomista. Juuri sitä mitä kaipasinkin.
HAUSKAA VAPPUA!12 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivan rennolta vapulta! Btw, monesti täällä myöhään aina mietin, että oisikohan Lauralla jotain uutta linjoilla ja useimmiten sulta onkin tullut uusi juttu. Nytkin kävi näin! Taidat olla yökyöpeli sinäkin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä, minähän täällä olen aina linjoilla kun saan lapset nukkumaan. En vain halua käyttää aikaa koneella olemiseen lasten ollessa hereillä :) juu yökyöpelihän minä :)

   Poista
 2. Oi nam, mitä herkkuja! Ihanaa vapun jatkoa teille ja pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä lämpimästi suositella <3 herkkuja!

   Poista
 3. Oi, mitä herkkua. Ja, kyllä remontti siellä odottaa. On hyvä pitää välillä myös vaspaapäiviä remontin keskeltä, jaksaa taas paremmin. Mukavaa ja aurinkoista vapunpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pakko välillä pitää taukoa remontista, se ie voimat niin nopeasti. Toki onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä itse, mutta kyllä sitä tekemistä riittää...

   Poista
 4. mmm.. olisikohan tänään lettupäivä :D

  VastaaPoista
 5. Mariannerouheet kuulostaa herkulliselta lättyjen päällä. Rentouttavaa lomailua, hyvä välillä ladata akkuja :) hienossa maisemissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mariannerouheet on kyllä hyviä! Niitä tekee mieli tuon jälkeen laittaa myös kaakaon päälle, kahviin ym ym :)

   Poista
 6. nyt nousi vesi kielelle :P Saanko udella, että mistä löysit mustavalkoista serpentiiniä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän vastaaminen on jäänyt näköjään roikkumaan. Olen ostanut mustavalkoiset serpentiinit Helsingistä. Forumissa on se pieni liike missä on todella hyvät valikoimat värejä. Liikkeessä myydään naamiaisasuja ja asusteita.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...