perjantai 22. huhtikuuta 2016

Black and white -juhlahumua


Viime viikon sunnuntaina meillä vietettiin pojun 6-vee synttäreitä. Odotin hurjaa menoa ja hikipisaroita, koska kyseessä oli joukko 6-8 -vuotiaita poikia. Juhlat onnistuivat erittäin hyvin ja vauhtia oli juuri sopivasti. Lapset tuntuivat nauttivan peruskotisynttäreistä ja tekemistä heille ei juurikaan tarvinnut keksiä. Tein jälleen jo synttärihitiksi tulleet pinjatan, joka oli jälleen juhlien kohokohta. Joten voin suositella sen tekemistä muillekin!
Koristelut olivat pojan toiveesta hyvin mustavalkoiset, ripauksella sinistä. Pystyin samalla hyödyntämään tytön synttäreillä olleita valkoisia ilmapalloja, jotka olivat edelleen kolmen viikon jälkeen hyvässä kunnossa.

Jätin myös kakun leipomisen suosiolla väliin ja kokeilin ensimmäistä kertaa jäätelöbaaria. Hyvin toimi, eikä tarvinnut kovinkaan monta sorttia (kuvista puuttuu laktoosittomat). Jätskin päälle sai sitten heittää makujensa mukaan höysteitä ja hyvää oli. Eikä kukaan ei kaivannut kakkua :)
Näiden juhlahumuisten kuvien myötä toivottelen teille ihanaa viikonloppua <3

Ja ehkä osan kanssa tavataan huomenna Indiedays-päivässä...

16 kommenttia:

 1. Missä Nämä Indiedays-päivät ovat? Mihin aikaan päivästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi kun en aikasemmin huomannut/ehtinyt vastaamaan. Päivä oli pelkästään kutsutuille bloggaajille Helsingissä. Tuollaiset avoimet päivät olis kans kiva idea, pääsis tutustumaan lukijoihin :)

   Poista
 2. Ihanat koristelut! Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä!! Mäkin toivon,että meidän pojille piisais joskus ihan tuollaiset pelkistetyt juhla jutut, tähän asti toiveena kun on ollut kaikkea merirosvo teemasta legojuttuihin. Äitin silmää miellyttäis enemmän nuo yksinkertaiset jutut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 mun oli ajanpuutteen ja vähän myös rahankin (kaikki aika ja raha menee remonttiin :D) takia pakko toteuttaa synttärit hyvin yksinkertaisesta ja se onneksi riitti ja vastas pojan toiveita. Ihana kun kotisynttärit vielä kelpaa :) Jos vaikka ujutat mustavalkoiset synttärit sun pojalle ;)

   Poista
 4. Kyllä on kelvannut juhlia noissa upeissa puitteissa ja toi polkuauto on hieno! oon aina ihaillut tollaisia sisustusliikkeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava päivä ja jotenkin poikien juhlat on omalla tavalla helpompia :) tuo polkuauto on tosi kiva ja edelleen kovassa käytössä... Synttäreillä isommat pojatkin innostuivat ajelemaan autolla :)

   Poista
 5. Ihanan näköistä! Meilläkin on ollut jo useana vuonna jäätelöbaari, kun lapset pitävät siitä niin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 joo jätskinaari oli kyllä onnistunut juttu. Sama otetaan kyllä jatkossakin käyttöön!

   Poista
 6. Ihanat bileet teillä ja tosi kauniit servetit!

  Aurinkoista kevätviikkoa teille.
  Kohta se kesä sieltä puskee päälle, pakko uskoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 joo nuo servetit oli minusta kauniin yksinkertaiset ja sopi myös poikien juhlaan :) kesä on niin täällä! Ihanaa!

   Poista
 7. Jätskibaari on hyvä idea, kivalta näyttää muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jätskibaari oli kyllä niin toimiva, että voin sitä kyllä suositella synttäreille!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...