maanantai 18. huhtikuuta 2016

Valkoista pintaa


Kyllä, remontti edistyy hyvää vauhtia. Vihdoin pääsin kameran kanssa heilumaan talolla ja nappasin muutaman kuvan lastenhuoneista. Ihanaa nähdä valkoista pintaa kaiken sen keltaisuuden jälkeen. Yläkerran katto ja seinät ovat saaneet pohjamaalit ja pian maalaillaan lopulliset sävyt seiniin.Onneksi talon ikkunat ovat sen verran hyvässä kunnossa, ettei niitä tarvitse heti olla vaihtamassa. Pientä ehostusta ne toki kaipaa, mutta muuten pärjätään hyvin niillä. Muutaman ikkunan vaihtaminen on ehkä edessä, mutta lähinnä valon lisäämisen vuoksi. Niitä kuitenkin katsellaan vasta myöhemmin (seuraillaan myös budjettia :)).

Miehen vanhemmat ovat tulleet meidän avuksi ja ovat täällä vielä tälläkin viikolla, joten projekti ottaa varmasti taas harppauksen eteenpäin. Tästä on kiva lähteä taas uuteen viikkoon. 


Ihanaa uutta keväistä viikkoa <3


4 kommenttia:

 1. Ihanaa vaarmasti, kun alkaa olla konkreettisesti jotain valmista. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää. Miten aiotte lattian käsitellä?

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä projektiin! Onneksi remppaaminen on niin konkreettista puuhaa ja siiinä näkee kätensä jäljen. Se motivoi sietämään myös väistämätöntä kaaosta. Uudesta kodistanne tulee varmasti ihana! :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Taidan olla ekaa kertaa ajatuksen kanssa blogissasi lukemassa, selasin paaaaaljon tekstejä läpi ja ihan hiki tuli kun mulle valkeni, miten paljon duunia ootte talossanne tehneet remontoidessanne! Huh hurjaa! Nostan hattua! Lopputulokset on tosi kauniita ja huolellista jälkeä ootte saaneet tehtyä :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...