tiistai 19. huhtikuuta 2016

Ruusujen voima


Oli aivan pakko tarttua kameraan kun koti on puhdas ja pöydällä keikkuu kauniit anopin ostamat ruusut. Kaiken tämän remontti/arkihässäkän keskellä me ollaan unohdettu ihan kokonaan meidän koti. Sotkua on riittänyt ja voimia siivoamiseen on saanut hakea. Koti on ollut vain paikka missä käydään ja nukutaan.
Miehen vanhemmat tulivat tosiaan auttamaan meitä remontin kanssa sekä helpottamaan meidän arjen pyörittämistä. En voisi olla kiitollisempi! Meidän arki on tällä hetkellä hyvin hektistä. Arki-illat täyttyy lasten harrastuksiin kuskaamisesta ja remppahommista. Olenkin jo aikaisemmin kertonut kuinka mies on joutunut nyt erityisen koville remontin kanssa ja tuntuu etten itse ehdi auttamaan niin paljon kuin haluaisin. Senkin vuoksi appivanhempien tulo on ollut todella tärkeää. Toki heidän lähdön jälkeen sama rulianssi jatkuu edelleen, mutta uskon, että tästä viikosta saadaan lisäpuhtia jaksaa projekti loppuun saakka.

Toivottavasti jaksatte remonttihöpötyksiäni. Voin kertoa etten ole vielä päässyt edes vauhtiin, koska nyt talolla on alkanut todella tapahtumaan. Pakko siis kysyä, haluatteko nähdä enemmän remontin välivaiheista vai vasta lopputuloksista? Mielläni toteutan teitä kiinnostavia postauksia :)Mukavaa päivää <3

7 kommenttia:

 1. Kyllä kyllä, välivaiheet kiinostaa kans :)

  VastaaPoista
 2. Jaksan kyllä ja ruusut kyllä antavat voimaa <3 Ja kukat ylipäänsä, niitä juuri ihastelen täällä kotonakin :)

  VastaaPoista
 3. Samoin täällä kiinnostaa! Mielenkiintoista nähdä, kuinka tilat muuttuvat teillä omannäköiseksi!Tsemppiö urakkaan! Nähdäänkö muuten la? :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat ruusut! Ja remontin välivaiheet on vähintään yhtä kiinnostavia kuin se lopputulos - kiva seurata miten työt etenee, varsinkin näin ruudun toiselta puolen. :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. On mukava seurata remonttinne edistymistä! Tsemppiä loppu projektiin!

  VastaaPoista
 6. Onpa tosiaan upeat ruusut! Ja täälläkin toivotaan myös välivaiheita, on kiva nähdä myös niitä.

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...