torstai 15. syyskuuta 2016

Kaunis hotelli ja yllättävä sairaalareissu


Täällä ollaan hengissä ja hyvinvoivana. Säikäytin lauantaina monet päivittämällä pikaisesti facebookiin ja snapchattiin joutuneeni sairaalaan. Tämä nyt ei ehkä ollut se viisain juttu, koska viestitulva oli valtava. Toki ihan aiheesta kirjoitin, mutta en ajatellut kuinka moni ystävistäni ja myös ihan perheestäni huolestuisi ja odottaisi kuulevansa pikaisesti voinnistani. 

Olin siis viikonlopun Helsingissä Habitare-messuilla. Lauantai meni mukavasti messuillessa, mutta päivän päätteeksi sain jonkin näköisen päänsärkykohtauksen ja buranan hakureissulla menetin tajuni pariksi minuutiksi. Siitähän seurasi sairaalatutkimukset päästä varpaisiin. Lääkärin epäilyt saivat minut säikähtämään pahemman kerran, vaikka olin jo ehtinyt ajatella ettei tämä nyt mitään ollut. Onni onnettomuudessa, säikähdyksellä selvisin. Mitään pahempaa ei löytynyt ja pääsin lähes kuuden tunnin odottelemisen jälkeen palaamaan takaisin hotellille. Ennen tätä kyseistä episodia, ehdin laittamaan snäppiin pätkiä viikonlopun yösijasta eli Lilla Roberts hotellista. Sainkin useamman toiveen kirjoittaa hotellista enemmän blogin puolelle. Vaikka olenkin jo kunnossa ja normaalisti työelämässä, olen ollut erittäin väsynyt koko viikon. Väsymys on vaivannut sen verran paljon, etten ole pystynyt edes blogiin tulemaan. Halusin kuitenkin postauksen toteuttaa mahdollisimman pian. Joten tässä kuvapläjäys ihanasta helsinkiläisestä hotellista. 


Erityisesti ihastuin hotellin sisustukseen, joka kerrankin oli minun makuuni. Tarpeeksi hotellimainen ja yleellinen, mutta kuitenkin tarpeeksi yksinkertainen. Huoneessani oli valtaisan muhkea peti, mustat vaatekaapit nahkavetimillä (yhdessä baarikaappi) ja erittäin kaunis kylpyhuone. Hotellin aulatilat olivat remontoitu kauniisti, vanhaa kunnioittaen. Jokainen tila oli kauniisti sisustettu ja erityisesti ihastuin hotellin aamiaisravintolaan, josta en tietenkaan huomannut ottaa yhtään kuvaa. 
Hotelli nousi ehdottomasti yhdeksi suosikikseni niin sisustuksen kuin palvelunkin puolesta. Voin siis lämpimästi suositella hotellia muillekin. Nyt toivon väsymyksen selättämistä ja ihan vain normaalia arkea ilman mitään yllätyksiä.


Oikein mukavaa torstaita <3
20 kommenttia:

 1. Hui! Hurja tilanne tosiaan :(
  Pikaista toipumista <3

  Tuosta hotellista olen kuullut tosi paljon kehuja, ehkä sitä itsekin vielä jossain vaiheessa täytyy käydä!
  Yksi tosi kivoista hotelleista Helsingissä on myös indigo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo aikamoinen kokemus, mutta onneksi selvisin vain säikähdyksellä.

   Hotelli oli kyllä upea. Tuota Insigoa en olekaan vielä kokeillut, sinne oliskin kiva joskus päästä yöpymään.

   Poista
 2. Hyvä että selvisit ns säikähdyksellä, koitahan levätä! Kaunis ja todella tyylikäs hotelli. Täytyykin laittaa muistiin, jospa seuraavalla vierailulla yöpyisinkin ko hotellissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan :) kaikkea sitä pitääkin tulla...

   Voin kyllä suositella hotellia jos tämän tyyppisestä tykkää.

   Poista
 3. Olipa aikamoinen seikkailu! Onneksi selvisit säikähdyksellä! Toivotaan että väsymyskin helpottaa.

  Hotelli näyttää ihanalta, ei ihan tyypilliseltä ja siitäkös tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä... En oikein vieläkään tiedä mitä siinä tapahtui, mutta onneksi ei ollut mitään vakavampaa. Tai ainakaan syytä ei löytynyt. Väsymys on onneksi alkanut helpottamaan! Se tais olla vaam alkusyksyn juttuja..? Heh..

   Monen monta hotellia olen nähnyt ja aika usein Suomessa joutuu pettymään. Ei ole mitään ihmeellistä ja värien käyttökään ei miellytä omas silmää. Tämä oli kyllä kiva.

   Poista
 4. Hui, onneksi kaikki on jo kunnossa <3 Näyttääpä tosi ihanalta tuo hotelli, pitäisiköhän varata sieltä huone marraskuulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo vois olla kiva hotelli. Toki en tiedä minkä hintainen on tuolloin, mutta kannattaa kysellä :) tästä päätellen me varmaan nähdään silloin <3

   Poista
 5. On kyllä kaunis hotelli ja hyvä että selvisit vähällä. Onnea matkassa todellakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea tais olla mukana kun näin vähällä selvisin ja sain ripeästi apua <3

   Poista
 6. Huh, säikäytit kyllä. Onneksi tosiaan selvisit säikähdyksellä. Muista levätä kuitenkin nyt vielä, että saat itsesi kunnolla kuntoon ♥ Tuo hotelli näyttää todella kivalta. Täytyy tutustua tarkemmin missä päin Helsinkiä se on. Mukavaa ja toivottavasti rauhallista viikon jatkoa Laura!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi... <3 onneksi oli jotain ohimenevää ja nyt pitää toivoa ettei enäö uusiudu. Tiedä sitten mitä oikein oli. Hotelli on Pienellä Robertinkadulla eli hyvin lähellä keskustaa. Helppo sinne on mennä ja muutenkin kulkea joka paikkaan.

   Poista
 7. Tuo oli kyllä pelottavaa ja onneksi ei ollut mitään pahempaa!! Huh!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi jos säikäyttelin... Onneksi tosiaan ei ollut mitään pahemaa <3

   Poista
 8. Ihana hotelli, näyttää todella sellaiselta, missä itsekin viihtyisin. :) Todella hurja tuo sairaalareissusi, onneksi selvisit säikähdyksellä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen et tuo hotelli olis myös sinunkin makuun. Ja varmaan monen muunkin :D Näin jälkeen päin koko sairaalaepisodi lähinnä naurattaa mut ei se silloin kyllä naurattanut ku säikähdin tosissaan.

   Poista
 9. Oi, onneksi olet kunnossa. Varmasti säikäyttää tuollainen. Hotelli näyttää ihanalta, missäpäin Helsinkiä se sijaitsee. Voisin kokeilla sitä ensi kerralla kun sinne suuntaan. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kyllä tuo säikäytti ja tuli kyllä itseasiassa kotia ikävä :) ei oo kiva olla kaukana perheestä kun he eivät voi tehdä mitään asialle.

   Hotelli sijaitsee Pienellä Robertinkadulla eli tosi lähellä Esplanadin puistoa.

   Poista
 10. Onneksi selvisit säikähdyksellä ja kaikki nyt hyvin!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...