sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Herkuttelua, uutuuksia ja naapureita


Viikonloppu meni leppoisasti kotosalla. Ehdin hieman maalailla, raivata pihaa ja järjestellä paikkoja, mutta käydä myös talkoilemassa pojan jalkapallojoukkueen hyväksi. Viikonloppu on siis ollut osaltaan työntäyteinen, mutta myös leppoisa. 


Uuteen kotiin muutto on ollut kaiken kaikkiaan jännää aikaa, remontoimisesta puhumattakaan. Uuden kodin myötä ei saa pelkästään uutta taloa, pihaa, asuinaluetta, saa myös uudet naapurit. Aina ei kuule ihania tarinoita naapureista, joten olen hyvin onnellinen siitä, että meillä on ollut aina todella hyvä tuuri naapureiden suhteen. Ja tällä kertaa emme ole joutuneet pettymään. Erityisesti yksi perhe on ylitse muiden, nimittäin vanha koulukaverini perheensä kanssa asuu meidän naapurissa. Lapset ovat olleet todella onnellisia uusista kavereista, joten uskon meidän talojen välille syntyvän vielä pysyvä "polku".  Tänään ihana ystäväni oli paistanut lapsille vohveleita ja ne kiikutettiin meille herkuteltaviksi. Ilokseni pari vohvelia jäi meille aikuisille, joten ne herkuteltiin hieman juhlavammin uusista astioista. Ostin meille Marimekon alesta kaksi uutta kuppia ja yhden lautasen. Jotenkin olen ihastunut Siirtolapuutarha-astioihin ja nyt en voinut enää vastustella kiusausta. Ovathan nuo vain kauniita.


Toivottavasti teilläkin oli mukava viikonloppu.

6 kommenttia:

 1. Hyvät naapurit on niin parasta! Meillä kans katu täynnä ihania naapureita. Kaunista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, just parasta <3 Kauhutarinat antaa kyllä uuden perspektiivin arvostaa omia naapureita. Ja onhan mulla omakohtaisia muistoja omastakin lapsuudesta. Ei niitä kovin kivoja... Ihana kuulla, että teilläkin on ihania naapureita <3

   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Kiva kuulla että naapuriden kanssa kävi tuuri, se on merkittävä asia se!
  Minuakin nuo Siirtolapuutarha-astiat ovat viehättäneet jo pitkään, mutta kaappiin ei toistaiseksi mahdu uusia astioita.

  Mun viikonloppu meni miten meni (yövuorot ja vatsavaivaa), mutta nyt nautin parista vapaasta, vuorotyöäisen viikonlopusta! :)
  Energiaa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella merkittävä asia. Ollaan kyllä onnekkaita, toivottavasti asia on myös näin toisinkin päin :D

   Siirtolapuutarhaa olen kuolannut jo pidemmän aikaa, nyt vihdoin sain ostettua niitä edes muutaman. Toivottavasti myöhemmin lisää. Ei meillekään mahdu, mutta ajattelin laittaa jotain kiertoon :)

   Voih, sulla ei sitten ole ollut kovin mukava viikonloppu. Toivottavasti vatsavaivat on jo historiaa ja olo parempi. Nyt siis toivottelen sulle kivutonta ja mukavaa viikkoa <3

   Poista
 3. Hih..juuri kirjoitin Punainen pikkutalo blogiin, että meillä täällä uudessa kodissa on miehen koulu- ja armeijakaveri vaimoineen naapurina..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska sattuma. Kyllä tällaisista tärkeistä asioista pitää sanoa ääneen <3 tiedän, että minunkin naapuri näitä lueskelee <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...