lauantai 21. syyskuuta 2013

Habitare-tunnelmia

Eilen oltiin ystäväni kanssa Habitaressa ja päästiin kuin päästiinkin liikkeelle vain meidän pienimmän herran kanssa. Viimeksi kun olimme matkamessuilla kyseisen ystäväni kanssa, matkassa oli meidän molempien lapset eli neljä yhteensä (pienin taisi olla masussa tai jopa vielä ajatuksissa) ja silloin ei menoa eikä meininkiä puuttunut. Nyt saimmekin kierrellä rauhassa joka paikassa. Välillä pienin seurueesta ilmoitti nälkäänsä tai väsyä huutamalla, jolloin oli pakko pysähtyä tankkaamaan tai muuten tekemään perushuoltoja.

Habitare oli minulle uusi tuttavuus ja odotukset olivat korkealla. Hienoinen pettymys messut olivat siinä mielessä, että odotin enemmän ideoiden tulvaa ja sellaista fiilistä, että hitsi haluan tuon ja tuon ja tuon. Mutta sellaisia juttuja oli vähemmän kuin odotin (Huom vähemmän! :) ). Löysin kuitenkin paljon ihania juttuja, joista sain sitä haaveilun aihetta. Blogeihin on tullut jo kuvia Habitaresta ja niitä selatessa huomasin, että siellä tarvitvitsisi kuluttaa kaksi päivää, jotta näkisin kaiken kunnolla ja ehtisi oikeasti tutustua kaikkeen tarjontaan. Minulla on toisten kuvista päätellen jäänyt osa messutarjonnasta näkemättä.
Kaiken kaikiaan messut olivat mukava irtiotto arjen hulinoista, sitä omaa aikaa ystävän kanssa, vaikka pieni herra pitikin meille hyvin seuraa ja hymyili kaikille ohikulkijoille :) Yksikin nainen meni ohi, kurkkasin vaunuihin ja alkoi nauramaan. Piti ihan kurkata mitähän poju siellä touhuaa... jäi epäselväksi mistä moinen reaktio johtui :)

Tässä siis tunnelmakuvia messuilta. Kuvat ovat aika nopeasti räpsittyjä otoksia, mutta niitä kivoja juttuja sain sieltä kuitenkin kuviksi otettua. 


Balmuirin osastolla oli sitä kaivattua pehmeyttä, upeita materiaaleja ja tunnelmaa





Aika useilla osastoilla näkyi Festivo-kynttilänjalkoja. Mukava, että nämä Iittalan upeat klassikot ovat otettu taas esiin ja ne ovat päässeet paraatipaikoille.






Boknäsin osasto ei tuottanut pettymystä. Erityisesti kiinnityn huomiota huonekalujen lisäksi upeisiin tapetteihin, lamppuihin ja tietenkin Canada Goosen tuotteisiin.















Näitä leipomistuotteita himoitsin...



Ja tietenkin happy lightin pallovaloja. Ne ovatkin hankintalistalla 
(piti palata vielä niitä hakemaan, mutta se näköjään jäi...)


Yläkerrasta löytyi antiikki- ja vintagemessut. 



Habitaren paras messuosasto 2013 Roomage oli kyllä todella hieno! Aitoja vintage tavaroita, ajan patinaa, tykkäsin!





(takaisin alakertaan)



Yksi mieleenpainuva teos oli Habitaren Unitila-suunnittelukilpailun finalistityö, Mira Köymärin sanomalehdistä toteutettu UNESSANOMA.








Tuli todellakin aika pläjäys kuvia. 
Päivä oli antoisa ja mukava. Pitää ehdottomasti yrittää lähteä messuille myös ensi vuonna ja tietenkin samassa seurassa :)

Mies kysyi kotona, että etkö tosiaan ostanut mitään. Yllätin itseni enkä tosiaan ostanut mitään, mutta jos rehellisiä ollaan sain todella hyvän tarjouksen eräästä messutuotteesta. Asiaa kotona vielä pähkin ja mietin, lopulta tein ostopäätöksen tänään. Siitä siis myöhemmin lisää.

Nyt jatkan siivoamista, koti on kuin pommi olisi räjähtänyt. Tuttua varmaan joka lapsi perheessä :)
Mukavaa lauantaita!

-Laura-


19 kommenttia:

  1. Kiitos kuvakatsauksesta. Kiva kun olit jaksanut laittaa noin paljon tunnelmia. En päässyt itse tällä kertaa, joten kiva nähdä tarjontaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun laitoit paljon kuvia! Ihastuin heti noihin Balmuirin lyhtyihin missä on nuo nahkaremmit :-D
    Täytyy kirjoittaa joulupukille ja olla tooosi kiltti :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne oli todella ihania. Niillä oli paljon ihania nahkaisia tuotteita, siinä saakin olla toooosi kiltti :)

      Poista
  3. Kivoja kuvia ja mukavia tuollaiset ystävähetket:)! Itse en ole koskaan vielä päässyt nauttimaan Habitaren tunnelmasta ja tarjonnasta (asutaan sen verran kaukana). Ihana olisi kyllä joskus päästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todella ihana kun sain ystävän mukaan, kyselin tosiaan torstai-iltana mukaan eli olisi voinut olla tilanne toinen :) Tosin löydettiin vanha koulukaverikin messuilta loppuajasta ja hän liityi myös seuraamme, joten oikein mukavaa oli. Saatiin muistella ala-aste aikoja ;) Olen asunut itse myös aikasemmin aina niin kaukana ja nyt kun matkaa ei ole enää niin paljon, päätin lähteä. Messut ovat kivoja.

      Poista
  4. Monelta oon kuullut / lukenut että messut oli pettymys verrattuna aiksempii vuosiin. Tiedä sitten kun en oo ite koskaan käynyt. Sun kuvat oli ainakin ihania!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo odotin kyllä enemmän tai ehkä tyyli oli eri kuin itsellä. Yritin ottaa paljon kuvia niistä mistä tykkäsin. Toki jotain kivaa jäi kuvista poiskin ja jotain myös mikä ei ehkä itselle menis mut siinä on jotakin :) Monet messut ovat menneet huonommiksi mutta johtuu varmasti tästä taloustilanteesta. Yritykset eivät voi osallistua näihin tai jotain muuta...

      Poista
  5. Ihana blogi <3 Niin kauniita kuvia! Leevi-raasu on flunssassa ja nukkuminen onnistuu parhaiten kantorepussa, joten mulla on hyvää aikaa lueskella täältä vanhempiakin juttuja:) Halauksia sulle ja pienokaisille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun pääsit tänne <3 Voi Leeviä kun on flunssassa, ei kiva kun pieni sairastaa. Toivottavasti selkä kestää kantamista. Meillä on myös pienimmällä flunssa ja sänky on asennettu kohoasentoon. Toivottavasti flunssat kohta helpottaa. Halauksia myös teille!

      Poista
  6. Upeita kuvia! :) Ja muutama niin huippu idea bongahti mieleen kuvien ansiosta :) Nyt harmittaa entistä enemmän etten päässyt itse paikan päälle. Ensi vuonna sitten paremmalla onnella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla, et sait hyviä ideoita! Itsellä myös pari ideaa vahvistui. Se koska niitä saa toteutettua on eri asia. Toivottavasti pääset ens vuonna, kannattaa varata hyvin aikaa.

      Poista
  7. Itseltäni jäin tämän vuoden messut väliin joten kiitos kattavasta kuva annista! Upealta näyttää, ihania lamppuja, lyhtyjä ja nuo Festivo-kynttilänjalat, ihanaa että ne on ollut aika paljon esillä viimeaikoina, meiltäkin niitä jokunen nimittäin löytyy:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että kuvista on hyötyä ja laitoin paljon kuvia. Muutama kiva sisustusosasto jäy harmi kyllä kuvaamatta, koska ne olivat täynnä ihmisiä. Ihania lamppuja oli paljon, osa kuvista oli valotukseltaan niin huonoja, että päästin ne jättää laittamatta. Olen kyllä tykästynyt taas kovin noihin Festivoihin, tuleehan niistä niin oma lapsuus mieleen.

      Poista
  8. Heips taas! Minulla on sinulle haaste blogissani:)

    http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/2013/09/11-asiaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, pitääkin tulla katsomaan sitä ja tarttua kaikkiin haasteisiin. Niitä taitaa ollakin kasa :D

      Poista
  9. Voi mikä IHANA pöllötyyny!! Mistähän noita saa...meidän makkari kaipaa juuri tuollaista turkoosisävytteistä pöllöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, jos nyt oikein pinnistän muistia niin yllätyin kun huomasin ihanan pöllötyynyn olevan jyskin osastolla. eidänkin pojulle se olisi täydellinen, minusta on kehkeytynyt pöllöfani :)

      Poista
  10. Hei, kiitos tooosi paljon, Jyskin sivuiltahan tuo pöllötyyny löytyy. Sitten vain ostoksille =)
    t. toinen pöllöfani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, muistin oikein :) vähän jo epäilin muistia, kerrankin pelitti, heh. Imetysmuisti ei ole se paras muisti :D Pitääkin itsekin suunnata sinne!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...