perjantai 6. syyskuuta 2013

Vanhalle korille uusi elämä

Meidän perhe pakkasi itsensä autoon ja suuntasi mökille viikonlopun viettoon. Tiedossa todella hyvää ruokaa ja laatuaikaa perheen parissa. Mies suunnitteli sellaisen menun meille viikonlopun ajaksi, että kyllä meidän kelpaa :) Saatiin jo tänään illalla upea ateria ja huomenna tiedossa lisää. Nam!

Vinkkasinkin, että tein eilen kivan tuunauksen. Löysin tytön kaapista vanhan vanhempieni korin, joka oli jäänyt hyvin vähälle käytölle. Ollut lähinnä nuken sänkynä viime aikoina. Nyt päätin antaa korille uuden mahdollisuuden.Tästä tilanteesta lähdettiin.


Löysin vanhan vyön, joka oli ollut kovalla käytöllä ja kivasti kulunut. Ihan täydellinen korille. Leikkasin vyöstä kaksi kahvaksi sopivaa palaa ja pyöristin reunat. 


Juoksin naapuriin kysymään apua reikien teon suhteen ja sieltä löytyi onneksi työkalu tähän tarpeeseen. Sen niin hienoa nimeä en enää edes muista.


Löysin valkoista spraymaalia, jolla maalasin koko korin valkoiseksi.Sitten vain paksulla juuttinarulla vyöstä tehdyt kahvat kiinni (kiinnittäminen ei onnistunutkaan ihan niin helposti kuin olin ajatellut). Vyön solki oli sen verran söpö, että sekin oli pakko hyödyntää projektiin. Sopi minusta täydellisesti korin kylkeen. Näin tuli koko vyö käytettyä.

Me kaivattiinkin uutta koria kierrätykseen meneville lehdille ja posteille. Tykkään kovasti!
Koko perhe on jo tottunut minun askarteluihin, käsitöihin ja uusien ideoiden tulvintaan, tästä tuntui kaikki tykkäävän oikeasti.

Mieltä olette, onnistuinko?

10 kommenttia:

 1. Onnistuit, kori on todella söpö nyt tuunauksen jälkeen :) Pitää ottaa idea talteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ja kiva jos idea kelpaa muillekin. Tämän puuhaus oli hauskaa hommaa.

   Poista
 2. Ihan mahtava idea!! Ja tosi onnistunut lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et tykkäät. Näistä uusista ideoista ja toteutuksista tulee aina niin hyvälle tuulelle!

   Poista
 3. Vau, onpas hieno! :) Ihanaa kun ihmisillä on luovuutta, keksiliäisyyttä ja vieläpä innostusta toteuttaa tuollaisia kivoja ideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Luovuudesta en tiedä, mutta mulla näitä ideoita on liikaakin päässä ja kaupat välillä liian kaukana etten saa aina heti aloitettua. Se on turhauttavaa :D Tämä kori on minustakin oikein onnistunut ja tykkään. Mukavasti on nyt käytössä "niellyt" noita mainoslehtisiä ym. paperia, jotka o menossa kierrätykseen.

   Poista
 4. Mielettömän hieno! Todellakin onnistuit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Muakva kuulla, että tykkäät. Kori on kyllä ollut kovassa käytössä ja toiminut erittäin hyvin lehtikorina. Juuri sopivan kokoinen.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...